- 4 Aralık 2014
- 25
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi Meraklibaci
Önce hormonlarına baktır. Bu kadar tüylü olmak normal değil. Sonrada lazer yaptırırsın kurtulursun inşallah.
Dogdugumdan beri böyle, hani sonradan olan bir sey degil. Yine de hormonlara baktirmak gerekli mi?
Sir ağda yapmak istiyorsanız normal ağda kadar beklemenize gerek yok çünkü kısa tüyleri bile alıyor.Bir de bu tüylerin agdadan sonra cikma dönemi var, hani cok ufak oldugu icin almak mümkün olmuyor..Erkekler bunu nasil karsilar ki?
Ağda ile alırsanız sürekli almanız gerekecek, bırakırsanız kötü durabilir.Bende de durum aynı.Ağda düşünüyorum ama boynumdan aşağı komple almak gerekicek.Ve çıkarken kötü durur mu acaba merak ettim
Ağdadan önce bir doktora başvurmanı tavsiye ederim belki hormonsal bozukluğu veya sorunun olabilir . Epilasyon yapmayı düşünüyorsan mutlaka git derim
Bende de durum aynı.Ağda düşünüyorum ama boynumdan aşağı komple almak gerekicek.Ve çıkarken kötü durur mu acaba merak ettim
yap demiyorum düşünüyorsan doktora git eğer hormonsal bozukluğun varsa sağlığına yazık tehlikeye atma kendiniLazer espilasyonu ne kadar saglikli? Kansere yapiyor diye duydum , bir de yanik da yapabiliyor..