Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

son birşey daha sorucam ben genital bölge için bioder kullanıyorum ağda yapınca önce limon tuzu sürsem sonra yaterkende bioderi sürsem zarar verirmi

son birşey daha sorucam ben genital bölge için bioder kullanıyorum ağda yapınca önce limon tuzu sürsem sonra yaterkende bioderi sürsem zarar verirmi

limon tuz zaten kıl köklerini kapatır

üstüne o kremi sürsen kremin bi etkisi olacağını sanmıyorum

önce bioder tedavini tamamlasan daha iyi olmaz mı:uhm:

kaç seans uyguladınız. ben bi defa yapabildim cildi çok güzel yumuşatıyor. pamuk gibi oluyor cilt sadce biraz geciktiriyor sanki sonra kıllar deri altında nokta nokta gibi oldu eyvah dedim kıl dönmesi neyseki öle bişey olmadı ama 2. defa denemek nasip olmadı. hamilelik doğum doğum sonrası derken araya bir yıl girdi. sen sonuç albildi mi?tşk

Bnde tesadüfen başka bir sitede okudum bunu , bayanlar için değil erkeklerin yanak bölümündeki fazla olan kıllar için tuz+limon önermişler. Ama tek fark burada ağda ya da cımbız ile temnzilik yaptıktan sonraki 3 gün boyunca gece yatmadan sürmeleri söylenmiş , ve sabah kalkınca yıkamaları söylenmiş. %80 fayda dan bahsediliyor. Bunu okuduktan sonra sevgili kulübüm aklıma geldi ve bunu okudum , bende deneyip haber vereceğim. Bikini bölgemi yeni temizledim , yarın denemeye başlarım. Öpüldünüzzzz

arkadaşlar ben de duymuştum limon sürenleri ama bi işe yaramaz diye denememiştim..burda bu kadar olumlu mesajı okuduktan sonra denemeye karar verdim inş. işe yarar:Saruboceq:

ya ben denedim ama yanma fln olmadı bölgede bide normal sürede çıktı tüylerim :S beceremedim mi acaba:çok üzgünüm:
suyu ortadan kaldırıp limonun üstüne tuz döküp sürsem daha etkili olur mu acaba???

Son düzenleme:
denekler artıyor güzel :lepi:

bende işe yarıyor galiba... kendimi kandırmıyorumdur umarım :bbo: çünkü yer yer açılmalaar var ... devamlı kullanılırsa işe yarar gibi duruyor. şu an formülü değiştirdim turunç tuz yapıyorum

Tatlı civciv sen ne alemdesin?

kıl koklerını yaktıgından azalma saglıo ben bıyıklarda denemiştim biraz azaldı.1 kere yapmıstım tabi.süreklı denemek lazım

Kizlar benim 3.haftam killarim 1-2mm cikti ama seyrelmeler var ise yariycak sanirim 2-3 defa daha kullanirsamkaydirigubbakcemile5

birazdan yapıcam bende bunu,inşallah faydası olur.bende yazarım gelişmeleri burdan..teşekkürler civciv:)

15 ekimde yazmışım bu mesajı ama son anda yapamamıştım 16 sında yaptım kaya tuzu ve 1 limonla inanılmaz bir faydası oldu anlatamam.inanın abartmıyorum.nasıl tarif edeyim size...ya ölçü olarak tam bilemicem mm olarak ama atıyorum 3 mm ise 1 mm oldu kalınlığı.ve azalmada oldu artı birde geç çıktı..düşünün ta ekim 16sı dün aldım daha.bunu tam bilemicem yani belkide öyle görmek istediğim içindir ama sanki renginde açılma oldu gibi yani ten rengi..ve son olarak bacağımdada denedim ama epilatör kırdığı için gaiba köklere ulaşmadı faydası olmadı ama bikini bölgemde işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…