- 30 Temmuz 2009
- 5.814
- 9
-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
kusura bakmayın arkadaşlar net yoktu evimizde yeni geldi
arkaaşlar sadee bir kez sürdüm bacağımda denedim. kemikli kısmında azalma ve incelme oldu arka tarafında bir iki tüy kaldı.
hiç bir şekilde yan etki etmedi bana hastalık falanda olmadı. korkmanıza hiç gerek yok arkadaşlar
kendinize iyi bakın buralardayım :)
konuyu okuyunca daha etkili olur düsüncesiyle,zamaninda is yerimden getirdigim bir avuc kadar limon asitini(toz halinde) bir limon suyuyla karistirip epilasyondan sonra sürdüm bacaklarima.ciglik atmamak icin zor tuttum kendimi,bir iki dk cok yandi acidi.iki saat kadar bekleyip yikadim.iki hafta bitti,tek tük ciktilar ve yumusacik oldu bacaklarim.ikinci denememde tuzda eklicem formülüme ki daha etkili olur saniyorumzemuszemus
Arkadaşlar bende kesinlikle uygulamayı düşünüyorum fakat birşey takıldı aklıma ztn epilasyon ve ağdanın azaltma ve tüğleri yumuşatma etkisi var önemli olan jiletle alınan bölge yani benim için genital bölge benim tüm problemim orasıyla. :gitme:
Bir türlü ağda yapamıyorum oraya ve 7 ay sonra düğünüm var sizde ağdadan sonra 1 hafta içinde bu uygulama sonuç vermeye başladı ben jilet yapsam 1 ay sonra sonuç verse bile rağzıyım ama ağda yapamıyorum yaa...
Ayrıca kollarımada hamamotu kullanıyorum acaba ordada sonuç verirmi lütfen yardımınıza ihtiyacım var kızlar...