Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

canım ya bende kesin denicem bıktım bende artık epilasyon ağda jilet hangisi olursa olsun hepsiylede aldıktan sonrada iyi geliyormu...yoksa agda ve apilasyon mu.

kökleri kökünden alman gerekiyor . ağda mı makine mi sen bilirsina.s

limon ve tuz karışımını deneyen arkadaşlar kötü bi durum var mı denediğiniz yerle ilgili?...

yoooo herşey gayet normal :lepi:

olumsuz bir durumla karşılaşmadım

ben denedim kızlar yan etkisi olmadı hiç...ama yıkamayı unutmuşum sonra öle kalmış inşallah bişi olmaz bir gün sonra aklıma geldi..birde pek acıtmıyor yoksa ben tuzumu az attım kii:))

vayyyyy çok mantıklı tuz ve limonun içindeki asit kıl köklerinin canına okuyor demek ki.tuttum bunu yarın bende yapıcam kaydirigubbakcemile5

TAMAM O ZAMAN TEŞEKKÜRLERopuyorumnanaktan

yerimseniben

hergün mü yoksa arkadaşlar ağda yaptıktan sonramı yapcaz bu uygulamayı

tüyleri aldıktan 3 gün sonra kıl kökleri kapanıyormuş.. o yüzden 3 gün sürseniz yeter heralde

konunun uzmanı değilim ama 3 gün sürmeye çalışıyorum ben

konu sahibi TatliCivciv 1 gün sürüyordu yanılmıyorsam

TAtlıcivciv nerelerdesin konuna sahip çık:lepi:

hihoyyyt yaa süper ,inşallah bende de etkili olur.Bıktım vallahi bu kıldan tüyden mevzulardan.Akşam kollarımda deniycem ama etkiyi görebilmek adına,bir koluma uygulıycam diğerine dokunmıycam,bakalım ne olacak:sm_cool: ne kadar tuz koymak lazım ki bi limona fisfisfis

navb tatlı civciv girmiyo heralde artık sana sorayım sen ilk ne zaman kullanmştın bu limon tuz karışımını ve şuan tüyler çıktı mı hiç...

navb tatlı civciv girmiyo heralde artık sana sorayım sen ilk ne zaman kullanmştın bu limon tuz karışımını ve şuan tüyler çıktı mı hiç...

ilk duydugumda yapmaya başlamıştım sonra bıraktım baya uzun bi süre...(4ay kadar)kafamçokkarıştı

henüz 1 sefer yaptım sayılır 21inde başladım. daha yeni başlıyor çıkmaya..

benim tüylerim makineyle br hafta sonra cıkmaya baslıo.:gitme: bende mi anormallik var
sende bi anormallik varsa aynı alormallik bende de var nimesaybycn kaydirigubbakcemile3

bende de 1 hafta bile sürmezdi, çıkardı şimdi bu süre 11 günü buldu:lepi: daha uzun kullanımda azaltır gibi geliyor ya deneyip göreceğiz artık gelişmeleri

sabır işi... sabırlı olanlar başlasın bi zararı yok nasılsakaydirigubbakcemile5

kusura bakmayın net yoktu da

canm ben bir kere kullandım bacağıma yaptım ilk olarak ağdadan sonra sürdüm kemikli kısımdaki tüyler azaldı bacağımın arkasındaki tüyler uçtu gitti bir iki tane anca var

bir sürü abuk sabuk ilaç içiyoruz , içinde ne olduğunu bilmediğimiz nemlendiriciler kullanıyoruz

limonun bi zararı olabileceğini sanmam

cesaret lazım :lepi:

kusura bakmayın arkadaşlar net yoktu evimizde yeni geldi

arkaaşlar sadee bir kez sürdüm bacağımda denedim. kemikli kısmında azalma ve incelme oldu arka tarafında bir iki tüy kaldı.

hiç bir şekilde yan etki etmedi bana hastalık falanda olmadı. korkmanıza hiç gerek yok arkadaşlar

kendinize iyi bakın buralardayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…