Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

Kızlar bunu ağdadan hemen sonra yapıoruz sonra gün içinde ya da diğer günlerde tekrar uyguluyo muyuz yoksa sadece 1 kerelik bi işlem mi

evet canım bir kere aldıktan sonra iyice süreceksin yedire yedire bu kadar 15 dk boyunca su değdirmeden bekelt. sonra yok keyfine diyecek :):dance:

Valla arkadaşlar ben çene ve favori için lazere gidiyorum,tuzu bilmem ama limonu pudrayla karıştırıp cildime her gece sürüp ,yattım.2 ayda bir gittiğim lazere,4 ay sonra gittim

ınceltiyor ayrıca:)

deneyin kızlar bişi kaybetmezsiniz. ben de görüyorum faydasını. hem inceltiyor hem de seyreltiyor. ama kurutuyor bacakları, kökler kapandıktan sonra yağsız kremle nemlendirmek lazım...

Peki bir şey sorucam,ağda yaptıktan sonra ağda yağını sürdün mü yoksa sürmeden direk limonu mu sürdün??
Ağda kalıntısı kalmaz mı yani?:uhm:

Peki bir şey sorucam,ağda yaptıktan sonra ağda yağını sürdün mü yoksa sürmeden direk limonu mu sürdün??
Ağda kalıntısı kalmaz mı yani?:uhm:

yok canım ağda yaptığın yeri önce kuru bir bezle hafifice sil. sonra limonlu karışımı sür. 15 dk bekle sonra ağda temizleme beziyle silersin :)

Ben bu dediğini duymuştum ağdacı bir kadın söylemişti.
Ama şöyle bir farkla ki; bu dediğini 1 ay boyunca her gün kullan diyordu...
Ben 1 kere yaptım sonra annem kızdı bu ne diye lavaboya döktü :smiley-cool:
Fena değil denemeye değer, denemek isteyen arkadaşlar için. Benim annem gibi atma huyu olan kızlara önerilmez...
:1rolleyes:

Babanem hep der ağdadan sonra limonla tuz sür diye..
Tüyleri almaya dayanamıyodum bide limon tuz sürdüm mü oynamaya düşerim diye hiç denemedim:)
Büyüklerin bi bildikleri vardır diye düşünüyorum..

Babanem hep der ağdadan sonra limonla tuz sür diye..
Tüyleri almaya dayanamıyodum bide limon tuz sürdüm mü oynamaya düşerim diye hiç denemedim:)
Büyüklerin bi bildikleri vardır diye düşünüyorum..

bir an önce kurtulmak için dayanıyoruz acısına

ama çok da yakmıyor..bir müddet sonra bünye buna da alışıyor :lepi:

bu kıl tüy meseLesinde o kadar pahalı krem Lerin yapamadığını bi limonLa tuz yabarsa kndimi doğaya adıycam valla D:ne varsa bitkide var ! denemek Lazımm

tabiki bitkide var ya cidden işe yarıyor şimdide uzansın tüylerim artıkda hemen alıyım diyorum çıkmıyorlar kökleri kuruyasıcalar

tabiki bitkide var ya cidden işe yarıyor şimdide uzansın tüylerim artıkda hemen alıyım diyorum çıkmıyorlar kökleri kuruyasıcalar

limon-tuz diye aradım az önce nette... baya kullanan var bu formülü :lepi:
"tüylerinizi aldığınız akşamdan itibaren 3 akşam arka arkaya yapın. " diyor sayfanın birinde... 1 kere yetmez yeter sositososito
sen kaç kere kullandın tatli civciv?

bence kıl köklerini limon ve tuz asidiyle tahriş ediyor bu sebeple kıllar çıkmıyor sonradan bir zararı çıkmasın dikkat etmek lazım

bence kıl köklerini limon ve tuz asidiyle tahriş ediyor bu sebeple kıllar çıkmıyor sonradan bir zararı çıkmasın dikkat etmek lazım

mrb arkadaşlar ben daha bugün üye oldum tatlı civciv sendeki gelişmeleri anlatsana kötü bi gelişme var mı arkadaşın dediği gibi bi zararı olmasın???

canım ya bende kesin denicem bıktım bende artık epilasyon ağda jilet hangisi olursa olsun hepsiylede aldıktan sonrada iyi geliyormu...yoksa agda ve apilasyon mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…