- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
Kesinlikle limon suyu kadar etkili birşey görmedim. Müthiş şekilde azaltıyor,ben koltukaltı hariç her yer için kullandım ve çook faydasını gördüm. Özellikle bacakların görüntüsünüde düzeltiyor.Koltuk altıma sürünce acısına dayanamıyorum,bir marka var içinde kimyasal madde bulundurmayan temizlik ürünleri satıyor,koltukaltı tüy azaltıcı roll-on 'u var ,onu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm.Marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ,buraya daha yeni kayıt oldum.Gerçekten limon suyunu herkese tavsiye ediyorum.Evimde elimin altında böyle bir doğal mucize varken neden başka şeyler kullanayım ki?
Kollarda yapınca çok mu yanması gerekiyo az mı ya benimki beklediğim kadar yanmadı acaba ayarlayamadım mı karışımı :)
benimkide öyle çok yanmadı gerçekten:)
birazcık o kadar.
bende bekliyorum hadi yansın diye
acaba bizimki neden yanmadıki?
belki cildin tüy alımı sırasındaki tahribatına göre yanma artıyodur, benim çok tahribat olmadı.
inşaallah bu yöntemden fayda görürüz kızlar......
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito