- 4 Ocak 2011
- 1.655
- 8
-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
DENEDİM AMA SONUÇ SIFIR
arkadaşlar ben bu forumu okuduktan sonra bi ümit hemen ağda yaptm bacaklarıma sonra dendiği gibi limon sıkıp içine tuz kattım bacaklarıma bi güzel sürdm özene özene masaj yaptm yedirdim falan . sonra bi güzel sardım streçle saatlerce bekledim. tabi burdakiler gibi günlerce su değdirmeden bekleyemedim duşa giripp temzlendm sonra. bunu bu şekilde 3 gece uyguladım. ve sonuççççç benim bacaklarım normalde ağdayla aldıktan sonra baya bi çıkmaz gder o bana yani en azından 2 hafta azıcık bile olsa gözükmez hiç bişi. ama şu anda daha ağda yapalı 5 gün oluyo ve bacağmda minicikte olsa şu an tüylerim çıkmaya başladıııııı !!!!
zaten durup düşündüğümüzde tuz tamam tüyler üzerine negatif bi etkisi olabilir bu biraz mantıklı belki beslenmesini engelliyodur belkifalan. ama limon ne alaka yahu. c vitamini deposu!!! ayrıca bi meyve. şimdi düşünün burada suyun tüyleri beslediğinden ve bu yüzden su değdirmemek gerektiğinden bahsedilmiş.su bile tüylerimizi besliyor ama limon beslemiyor yani öyle mi??? bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyordur belki sizde etki eden bana ters tepmiştir ama bilgilendirmek adına yazmak istedim.
bana tek faydası tuz ve limonu bacaklarıma sürünce masaj eşliğinte sanırım katı tuz taneciklerinden dolayı sanırım bacağmdaki minik kıl dönmeleri gbi şeyleri açtı nerdeyse hiç kalmadıbu yüzden biraz memnun kaldım diyebilirim. bide koltk altma uyguladığımda (biraz kararma var da normalde benim koltk altmda) rengini biraz açtı sonuçları yazmak istedim. paylaşan arkadaşa tşkkrler
kızlar ben bu ay ilk defa yaptım.bir daha yapmıycam.Bikini bölgeme yapmamıştım.Daha orası çıkmadı.Ama limon tuz yaptığım yerler fena.Bir daha cesaret edemem herhalde.Bugün kaş bıyığyımı 1 hafta sonunda almak zorunda kaldım.
wala ya memnun kalanlar nasıl memnun kalmış anlayamadım bende de durum berbat
aynen yaa pilavdan dönenin kaşığı kırılsınönüme geleni deniyorum bunuda denerim
Arkadaşlar bende kesinlikle uygulamayı düşünüyorum fakat birşey takıldı aklıma ztn epilasyon ve ağdanın azaltma ve tüğleri yumuşatma etkisi var önemli olan jiletle alınan bölge yani benim için genital bölge benim tüm problemim orasıyla. :gitme:
Bir türlü ağda yapamıyorum oraya ve 7 ay sonra düğünüm var sizde ağdadan sonra 1 hafta içinde bu uygulama sonuç vermeye başladı ben jilet yapsam 1 ay sonra sonuç verse bile rağzıyım ama ağda yapamıyorum yaa...
Ayrıca kollarımada hamamotu kullanıyorum acaba ordada sonuç verirmi lütfen yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
ben de limon ve tuzu denedim hem özel bölgem de hemde bacaklarımda.çok yaktı tabiki.ama dayandım.etkisine gelince,gözle görülür bi seyrelme ve geç çıkma oldu diyebilirim.ben yine bu sonucu soğan suyuyla da almıştım.ama sanırım istikrarlı devam etmek gerekiyo ben o zaman da acelem olduğundan arada jilete de dönmüştüm malesef o yüzden yine gürleşmişti.
ben de limon ve tuzu denedim hem özel bölgem de hemde bacaklarımda.çok yaktı tabiki.ama dayandım.etkisine gelince,gözle görülür bi seyrelme ve geç çıkma oldu diyebilirim.ben yine bu sonucu soğan suyuyla da almıştım.ama sanırım istikrarlı devam etmek gerekiyo ben o zaman da acelem olduğundan arada jilete de dönmüştüm malesef o yüzden yine gürleşmişti.
aslında ben en çok bikini bölgesinde seyrelme ve geç çıkma gözlemledim.soğan suyunu da aynı limon gibi sürüyoruz.ben soğanı rendenin ince yerinden rendeliyip suyunu sürüyodum bekletiyodum ,o da seyreltiyo.ama hangisi daha çok fayda ediyo derseniz ikisi de hemen hemen aynı gibi bence.