Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

Ben de bir hafta önce denedim.Ama küçük küçük çıktılar.kaş ve bıyıklarım 15 günde çıkardı ama şimdi 1 haftada çıktı.bu arada adet oldum ondanmı hızlı çıktılar bilemedim.limon vitamin deposu olduğu için beslemiş olabilir

kızlar deneyip memnun kalanlar kesin bişey söyleyebilirlermi,yüzde de kullanabiliyomusunuz.kızarıklık flan yapıyormu..

kızlar ben bu ay ilk defa yaptım.bir daha yapmıycam.Bikini bölgeme yapmamıştım.Daha orası çıkmadı.Ama limon tuz yaptığım yerler fena.Bir daha cesaret edemem herhalde.Bugün kaş bıyığyımı 1 hafta sonunda almak zorunda kaldım.

wala ya memnun kalanlar nasıl memnun kalmış anlayamadım bende de durum berbat

owww shit son yorum yapan arkadaşlar negatif etkilerden bahsetmişler ben daha bugün tüm bacak bikini bölgesi ve koltukaltımda denedim limon+tuzu hatta yetinmedim birde eskilerden kalma karınca yumurtası yagınıda sürdüm suan pis kokuyorumm inşallah işe yarar yaa yazın tek derdim şu kıllar oluyor :26:

ben yüzümde kışın yaptığımda memnundum kaş ve bıyıklarda geç uzadılar.ama yaz geldiğinden mi nedir şimdi hızlandılar.birde bişi sorucam yüzümü ilk kez aldırıcam,ip mi sir mi önerirsiniz dağınık ve ince favorilerim...

ben de bu forumda görüp yapmıştım baya bi zaman önce. genitalde denemiştim. denemez olaydım. tüylerimi gerçkten azaltacak sanmıştım. meğer sadece normalden biraz daha geç çıkartıp, sadece rengini açmasını sağlıyormuş o kadar. lazere başladım. ordaki uzmana söylediğimde, sadece rengini açar o yöntem yapma demişti. haklıymış. biraz da genetik sebeplerle olabilir tabi ama genitalde şimdi beyaz çıkan kıllarım var ve onları lazer bile yok edemiyor. söyleyeyim de lazer yaptırmayı düşünen varsa aklında bulunsun.

Merhaba,
Hamamotunu bende kullanmayı düşünüyordum ama araştırınca arsenik olduğunu gördüm. Onun için kullanmanı tavsiye etmem.
Aşağıdaki videoyu izlersen daha iyi açıklaması var.
Hamam Otu Nedir- Hamamotu Faydaları Zararları-İstenmeyen Tüy Dökücü Zırnık Otu - YouTube

kızlar yaaaa utanıyorum ama eşimin totosunda ve bacakalrında çok tüy var siyah siyah hiç sevmiyorum beni kötü etkiliyor o da sevmiyor ama pek belli etmiyor sizce erkek için ne yapılabilir yardımcı olun lütfen

ben de limon ve tuzu denedim hem özel bölgem de hemde bacaklarımda.çok yaktı tabiki.ama dayandım.etkisine gelince,gözle görülür bi seyrelme ve geç çıkma oldu diyebilirim.ben yine bu sonucu soğan suyuyla da almıştım.ama sanırım istikrarlı devam etmek gerekiyo ben o zaman da acelem olduğundan arada jilete de dönmüştüm malesef o yüzden yine gürleşmişti.

bende deniyecem evde bulunan dogal bi kür sonucta :) ama bikini bölgesinide agdadan sonra alinca sürülürmü bu limon tuz kürü ya koltuk alti ile bacagima kesin sürecemde bikini bölgesinede süren varmi

bikini bölgesinede sürdünmü bende sürmeyi düsünüyorumda ilk teredüt etim sende sürdügüne göre oluyormus demek insallah bended seyreltme ve gec cikma olur birde sogan suyu dedin cnm onu nasil yapip nasil uyguluyorsun

Soğan suyu nasıl uygulanıyor acaba ? Bir de sert tüylerde geçerli mi ?

aslında ben en çok bikini bölgesinde seyrelme ve geç çıkma gözlemledim.soğan suyunu da aynı limon gibi sürüyoruz.ben soğanı rendenin ince yerinden rendeliyip suyunu sürüyodum bekletiyodum ,o da seyreltiyo.ama hangisi daha çok fayda ediyo derseniz ikisi de hemen hemen aynı gibi bence.

anladim cok sagol canim :)

Kesinlikle limon suyu kadar etkili birşey görmedim. Müthiş şekilde azaltıyor,ben koltukaltı hariç her yer için kullandım ve çook faydasını gördüm. Özellikle bacakların görüntüsünüde düzeltiyor.Koltuk altıma sürünce acısına dayanamıyorum,bir marka var içinde kimyasal madde bulundurmayan temizlik ürünleri satıyor,koltukaltı tüy azaltıcı roll-on 'u var ,onu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm.Marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ,buraya daha yeni kayıt oldum.Gerçekten limon suyunu herkese tavsiye ediyorum.Evimde elimin altında böyle bir doğal mucize varken neden başka şeyler kullanayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…