Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

nata,sen epilasyon sonrası cildimde kızarıklar oluyor yazmışsınya ,ordaki tarifi hazırlayıp deneyebilirsin.
yada piyasada benzer ürün var ,adıda "tend skin losyon",bunu alıp kullanabilirsinde.

nata,sen epilasyon sonrası cildimde kızarıklar oluyor yazmışsınya ,ordaki tarifi hazırlayıp deneyebilirsin.
yada piyasada benzer ürün var ,adıda "tend skin losyon",bunu alıp kullanabilirsinde.

hiiimmm anladim.denerim losyono epilosyondan sonrami suruyimmi bacaklarima?sunu deyirem .tend skin losyon.epilosyondan sonrami suruyim?

ben şahsen epilasyon sonrası sürülmesi taraftarıyım,hem batıklar için hemde epilasyon sonrası oluşan cilt sorunları için ,epilasyonu takip eden dakikalarda sürülürse etkinin maximum olacağına inanıyorum.

Ben limonu saç derimin asit dengesini sağlasın diye 15 günde bir kullanıyorum çok da iyi geliyor. Eğer tüy yok etme gibi bir etkisi olsaydı kel olurdum -Allah muhafaza. Tuza bir şey diyemeyeceğim, limon da belki tuzu eritmek için kullanılıyor olabilir. Lazerin başaramadığın tuz başarır mı dersiniz?

bizde baba tarafi oldukca tuyludur herseyi de denerler tuzlu limonlu suyu duymustum denicem de korkuyorum bacaklarim cok kurudur..
duydugun daha garip seyse idrardi
cisteki mucize diye bir kitap var oraya bile yazmislar yaaa igrenc :S faydasi varsa da yapamammm

ben limon tuz karışımını çok kısa bi dönem denedim. hatta bu konunun konuşulduğu topiğede yazmıştım. bacalarımın üst kısmı resmen ipincenik çıkıyor. üstelik 2 ay bile kullanmadım.sabredebilirim diyenler denemeli. bende yeniden başlicam zaten

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bu tüyler çıkmazsa batık matık olmasın sakın.. bi de onla uğraşmayalım
uzun süredir bu formülü uygulayanlar cevap verebilirler mi lütfen:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…