Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

Bence de o şekilde kullanmak gayet mantıklı. zerdeçal nasıl bir bitki bilmediğim için şimdi baktım google'dan turuncu bir rengi var. En kısa zamanda denemeğe çalışacağım bu tarifi umarım bir işe yarar. gelişmeleri de yazarım buraya bu arada da yapan arkadaşlarda yazarlarsa fikir alışverişinde bulunuruz daha iyi olur. inşallah yararını görürüz hep birlikte... :Saruboceq:

cok tesekkür ederim arkadasım, tavsiyeni yerine getirdim ve bir dönemdir cokk rahatım. cokk sağol : )

konuyu her gördüğümde deneyeceğim diyorum kendi kendime ama hep unutuyorum :) mutlaka deneyeceğim

Beany, nohut unu ve zerdeçal'ı ben de duydum uygulamayı düşünüyorum ancak o benim bildiğim kadarıyla epilasyondan değil aksine epilasyon amaçlı yapılıyor. Bu özellikle hintli kadınların uyguladığı bir yöntem. hamam tozu yada Tüy dökücüler gibi sürüp kurumasını bekliyorsun ve ovalayarak çıkarıyorsun. tüyleri koparmış oluyor bir nevi haftada 1 kez uygulamak gerekiyor. hatta yüz için 2-3 gün ard arda yapmak daha etkiliymiş.

AYRICA nohut unu ve zerdeçal diğer cilt problemlerine de iyi geliyor. (sivilce siyah nokta sarkıklık vs)

Beany Sen devam ediyor musun? gelişmeleri yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
pinktastic ,evet bu kür hintli kadınlar tarafından dah çok depilatory şeklinde kullanılmış ama epilasyon sonrasındada kullananlar var yabancı forumlarda
deneyip test etmek gerek
zerdeçalın kıl büyümesini yavaşlattığını biçok kaynakta okudum
zerdeçalı denemedim çünki renk problemi var,değdiği yerden kolay kolay çıkmıyor lekesi ,sarımsı bi renkte.belki seyreltilip denenirse bu renk problemi ortadan kalkar
çok fazla denenen bi yöntem olduğundan burda paylaşmak istemiştim.
bu tarz teknikleri takip eden birilerinin olduğunu bilmek beni sevindirdi vereliniortak

BU tedaviyi gorumda görmek benim için de hoş ^^
benim link paylaşma hakıım yok ama google'a ''dünyanın ilk güzellik iksiri'' yazarsan nohut unu ve zerdeçalın diğer etkilerini görebilirsin. Belki zaten biliyorsun?

Zerdeçalın renk sorunu beni de endişelendirdi ama deneyeceğim. macunun ardından limon sürmeyi düşünüyorum bu yüzden. olmazsa zerdeçalı bırakıp unu yoğurtla sütle karıştırırım. Ben bu ara almayı düşünyorum. inş gelişme olursa yazarım.

MERAK eden arkadaşlar google'a orginal isimleriyle yazıp daha detaylı öğrenebilirler. google çeviri sayesinde türkçe okuyabiliyorsunuz. (birebir çevirmese de) her linkin yanında oluyor çeviri isteği

BU arada Beany senin çatlak tedavinin çok uygun geldi. ben bir aydır yapıyorum ö.m atamadığım için soruyorum. sen kaç ay kullandın? ve bırakalı ne kadar zamn oldu? değişen bir gözlemin var mı yoksa hala devam ediyor muusn kullanmaya? benimkiler 4-5 aylık fln

aaa nerde
ben hiç çatlak tedavisi uygulamadım
nerde gördün,başka üyeyle karıştırmış olmayasın
ama biraz bilgim var çatlak tedvisiyle ,TCA kimyasal peelingin etkili olduğunu duydum a.s

Çatlaklarımdan Kurtuldum konusunu açan kişinin sen olduğunu sanıyordum..
Bu konuyla ilgilenen çok fazla kişi olunca karıştırmış olmalıyım. Tekrar bir bakayım. ^^'

mutlaka yanlış aklında kalmış olmalı
ben çatlak tedavisi görmedim hiç,ama meşakkatli bi tedavi olduğunu biliyorum
TCA yı bi araştır istersen.

Son düzenleme:
Evet senden sonra baktım berlly diye bir arkadaştı.
Gerçi şu an sitede bulunmuyormuş.

Ben TCA düşünmüyorum. Benimkiler 4-5 aylık falanlar.. Ani kilo alımından olmuştu.
Şimdi Madecassol ve Acnelyse kullanıyorum. Bir ayı geçti. Neredeyse yarı yarıya indiler.
Kırmızı olanlar kayboldu. Bu tedaviye devam etmek istiyorum.. hihoyyyt

merhaba kızlar ben dün bacaklarımda denedim limon tuz olayını ama bende yanma olmadı önce güzelce ağdamı yaptım sonra yağıyla bile silmeden ve su değrdirmeden işlemi uyguladım ama yanma olmadı bilmiyorumkismile bir limona 1buçuk çorba kaşığı tuz koydum karıştırdım iyice ve elimle masaj yapa yapa yedirdim yarım saatten biraz fazla beklettim ve yıkadım
okuduğum yorumlarda yanıyor falan demişsiniz yanlış yaptığım bişey mi var acaba

Canım ben de yapıyorum pek öyle yanma hissi olmuyor. ancak tuzu biraz daha fazla kullansan daha iyi olur. Hatta tuzu fazla limon suyunu az koy masajla yedirdikten birkaç dk sonra limon kurur ve tuzu kolayca ciltten çıkarabilirsin. ardından istersen tekrar limon sürebilirsin.

Ben şimdilik büyük bölgelerde uygulamadım lazer tedavim yüzünden ama ben de senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. limon kuvvetli bir çözücü olduğundan ağda kalıntılarının üstüne uygulanabilir gibi geliyordu. şimdi emin oldum sağol.

bende denedim şimdi biraz yakıyor ama etkili olacağına inanıyorum. limonun renk açıcı özelliği varmış bu yüzden epilasyondan sonraki kararmalara da iyi gelebilir.

ya bi de limon demişinz daha önceden bana saçlarımın gürleşmesi için limonu önermişlerdi ama şimdide tüylerin azalması için mi :) kafam karıştı :)

ya bi de limon demişinz daha önceden bana saçlarımın gürleşmesi için limonu önermişlerdi ama şimdide tüylerin azalması için mi :) kafam karıştı :)

sana saçının gürleşmesi için limonu öneren işi hiç bilmiyo limona gelene kadar saçı gürleştiren o kadar çok yağ var ki badem ceviz jojoba susam ve zeytin yağı dese tamam da limon asıl saçın rengini açmak için kullanılır kılı azaltır mı bilemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…