- 25 Şubat 2010
- 50
- 0
-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
arkadaslarr, genital bölge ile bacagın kesiştiği yerde sivilceler cıkıyo ve cok cirkin görünüyo. hatta bacagıma doğru yayılıyor. böyle sorunu olan ve tedavisini bulan varsa lütfen cevap yazabilir mi??
Kızlar epilasyonun herhangi zararı varmı?teşkr
ben epilasyonla temizliyorum canim koltuk alti ve bacaklarimi genatik bölgeyi yapamiyorum coka ciyorohaoldumsmile
bir zararini görmedim simdiye kadara.s.
yabancı bir forumda okudum ,çok eskilerde süt-zerdeçal tozu ve nohut unu hamur haline getirilip kıl çıkan bölgeye sürülürmüş,özellikle yüz tüylerine çok etkiliymiş ,bu karışım sürülüp kurumaya bırakılıyormuş,ama hamur şeklinde değilde daha sıvı şekille uygulanırsa uygulama daha pratikleşir gibi geliyor ,çok merak ettim deneyeceğim,çünki sütteki laktik asit soyucu(peeling) etki yapıyor,süt yerine yoğurtta kullanılabiliyormuş,zerdeçalda kıl kök hücrelerini inaktive edici özelliklere sahip,nohuttada benzer ve farklı birçok özellik var,hadin kızlar cesaret eden denemeye başlasın ......nasılsa zararı olmayan gıda ürünleri.....
Kızlar epilasyonun herhangi zararı varmı?teşkr
yabancı bir forumda okudum ,çok eskilerde süt-zerdeçal tozu ve nohut unu hamur haline getirilip kıl çıkan bölgeye sürülürmüş,özellikle yüz tüylerine çok etkiliymiş ,bu karışım sürülüp kurumaya bırakılıyormuş,ama hamur şeklinde değilde daha sıvı şekille uygulanırsa uygulama daha pratikleşir gibi geliyor ,çok merak ettim deneyeceğim,çünki sütteki laktik asit soyucu(peeling) etki yapıyor,süt yerine yoğurtta kullanılabiliyormuş,zerdeçalda kıl kök hücrelerini inaktive edici özelliklere sahip,nohuttada benzer ve farklı birçok özellik var,hadin kızlar cesaret eden denemeye başlasın ......nasılsa zararı olmayan gıda ürünleri.....