Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

limonda tam 19 adet allerjenik madde var ,6 adet antiakne madde var burda dikkat edilecek nokta çok fazla alerjenik maddenin var oluşu....ama birde şöyle bir durum var,cilt daha çok epilasyon sonrasında tahrişlere müsait oluyor,birincisi dokuda bir dejenerasyon gerçekleşiyor ,hani açık yara olurya her kremi ilacı süremezsin öyle düşünün.bu durum alerjiye duyarlı kişiler için son derece ciddi yan etkiye sahip olabilir,sonra limon yine 6 adet antidermatit madde içeriyor,dermatit(derinin zararlı bir uyarana verdiği yanıt),bu oluşumu engelliyor ama bu saydıklarım limonun farklı kısımlarında bulunuyor(kabuk,meyve,yaprak gibi),siz sadece suyunu kullanıyorsunuz.
bencede küçük bir bölgede deneyip test etmekte fayda var,bazı insanların cildi çok hassas olabiliyor.

Kiz zere ben denedim bile.. Demin yanaklarimda faul seklinde duran sarimsi killari aldim,
limon + tuz surdum biraz yakti Insallah iler ki 3 gun daha deneyecegim cvbi yazarim.
Kol ve bacaklar icinde bgn 2. seans uyguladim.
Hayret bacakalrimi alirken normalde daha cok aci cekerken bgn öyle olmadi.
Vay beee, bide yuzumuzde super isleseymis hani bir seney kadar butun killar gitseymis ohh dicem ama bakalim :)

senin adına sevindim olgun başka formlarda sivilce için limon ve tuzu yüzüne hergün sürenler var sonuçdan memnunlar ancak tüyler alındıktan sonra cilt hasasiyeti artıyo evde kalacağım zaman cesaretimi toplayıp bende mi denesem

tahmin ediyorum burda en tahriş edici madde tuz,çünki limondaki sitrik asit cildi nemlendirir.
yanlız dünde yazdığım gibi limon 19 adet alerjenik madde ihtiva ediyor ve 6 tanesi limonun meyve suyunda bulunuyor.cildi bu alerjen maddelere duyarlı olanlar olabilir.bunun dışında limon masum görünüyor.

kizlar ilk gün acaip yakti hemen agda yaptiktan sonra sürdüm (bacaklar, yanaklar ve kollar)
2.gun surdum pek yanma olmadi..ama zamanla bilgilendirecegim bye

kızlar ya ben bunu denedim hiç bir faydasını göremedim.. yaparken mi beceremedim ki gerçi 1 defa yaptım haftasına çıktı tüyler :S

yazılanları okudukça uygulayasım geldi ama benim sorunum bıyık bölgesindeki tüylerle ;( diğerlerinin çokluğunu burası kadar dert edemiyorum.bacak,kolaltı ve genital bölgenin üst kısımlarını epilatörle alabiliyorum oraya uygulayacağım. ama sorun şu ki bıyık bölgesine ip,sir,epilatör ne yaparsam yapayım sonrasında sivilce ve ona bağlı hemen sonrasında uçuğa dönüş oluyor.. hele ki dudak bölgesinde uçuğun çıkmasına sebep olan en büyük etkenlerimden biri tuz iken (çekirdek,kaynamış mısır ve tuzlu domates yediğimin ertesi günü uçuğa merhaba diyorum da kendi tespitim yani muhtemelen alerjim var) korkuyorum dudak bölgesine bunu uygulamaya.gerçi nasıl olsa uçukla yaşamaya alıştım deyip denesem mi diye de geçirmiyor değilim içimden ;( ve de benim tüylerimin geneli zatenn çooooook ince ve sarı-beyazlar kararsız kaldım bu bölge için..diğerleri için en kısa zamanda temizliğe başlamalı

kızlar yazılanları okuyunca bende denemeye karar verdim yalnız benim cildim çok hassas beyaz tenliyim bi de ağda filan da yapamıyorum sadece jilet o yüzden etkili olur mu bende, en azından bacakta denesem mi ne dersiniz?

etkisi bioder serumla aynı , yani daha doğrusu ben de öyle oldu .. çok inceltti , eskiden epilatorle bile alamazdım şimdi elimle çekince kopuveriyor ..

Kaya tuzuda iyi geliyormuş limonla beraber onu karıştıracağım ben, umarım işe yarar zemuszemus

arkadaşlr denedm bnm normlde 1 hfta oldumu çıkmaya başlardı tüyler ama 3.hftnn içndeim çk az çıkmış inanamadım ilk deneme rğmn tvsye ederm çk çbk elimle bile koparıorum çıkan tyleri işe yradı bnde.. brazda krem sürdm tuz limon karışımını yıkdktn snra yumuşack oldu inanamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…