- 30 Ocak 2010
- 127
- 1
-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
ya arkadaşlar lütfen cevap yazın kaydirigubbakcemile5
bu karışımı yüzde kullansak bişey olurmu cildimize sonuçta yüz böygesi gizleyemezsindeCADIARZU
arkadaşım ben bıyıklarımı aldıktan sonra uyguladım kabardı yüzüm biraz bekleseydim sanırım geçmesi uzun sürerdi yani yüzüme uygulamıyorum bunu bacaklarıma koltuk altıma ve bikni bölgeme vajina içine kaçmayacak şekilde...
bu şekilde uyguluyorum ve çok faydasını gördüm gerçekten.bacaklarım sanırım bir kaş defadan sonra kalmayacak gibi görünüyor
selamlar,
ben de yine bu forumda görüp bu karışımı denedim. 4-5 ay oluyor deneyeli. düzenli yaptığımı söyleyemem. özellikle bikini ve genital bölgeyi ağda ile aldıktan sonra ve takip eden bir kaç gün sürdüm. benim çok sert ve gürdür. özellikle o bölgeyi ağda ile alırken acı çekiyordum. aldırmaya bile cesaret edemememin sebebi de başka birinin bu kadar özenli davranmayıp daha çok acıtabileceği düşüncesiydi..en azından kılların yumuşamasını sağlar diye umarak denedim. çok az bi seyrelme var. eskisi kadar da ağda için uzun zaman harcamıyorum ve acım biraz daha azaldı.
bu arada lazerle uğraşan bir doktorla görüşmüştüm ve bu karışımın etkili olup olmadığını sordum. sadece tüylerin rengini açacağını ve peeling etkisi yapacağını söyledi. yani kılların tekrar çıkmaması gibi bir durum olmazmış..ben de söylediğim gibi düzenli ve uzun süredir yapmadığım için işe yarayıp yaramadığından emin değilim. bu nedenle tüylerinin gözle görülür şekilde azaldığını bu karışımla test etmiş olan varsa paylaşabilir mi?[/QUOT
dessiriscim daha önce karınca yumurtası yağı denemiştim sanırım sahteymiş hayatımda ilk kez batıkla karşılaştım bunun için limon ve tuzu tavsiye ettiler bende ağdadan sonra tembellik etsem bir defa falan sürüyordum zamanla tüylerin zayıfladığını ve ağdanın daha kolay olduğunu farkettim tüy giderici ürünleri araştırırken ürünlerin ağdadan sonra 24 saat içinde 3 kez sürülmesi gerektini okudum bende olimontuzu tuz ve limon suyunu karıştırıp ağdadan sonra 24 saat içinde 3 kez daha sonrada gün yatarken uyguladım koltuk altıma 2 3 kullanımda %50 azaldı daha öncede belirtiğim gibi tülerim zayıflamıştı diğer bölgelerede denemeye başladım ancak koltuk altı kadar hızlı olacağını sanmıyorum bunlar uzun vadeli çözümler hassas ciltlerin dikkatli olması lazım kesin çözümmü onu bilemem deneyip görecez azalması bile insanı rahatlatıyoryerimseniben
ağda yapacağın yere bebek pudrası sürüp öyle ağda yaparsan acısız ve temiz oluyor
Arkadaslar, ben bu karisimi bir kere denedim. Kollarimda ve bacaklarimda. Aslinda 3 gün surulmesi gerekirken, ben sadece iki gun sürdüm.. Ve ´bacaklarimda ki killar hem gec cikti, hemde mükemmel bir sekilde seyreldi. Ama kollarimda ayni etkiyi yakalayamadim, belki de iyi sürmemem yada kollarimi yeni almamdan kaynaklaniyordur, diye dusunuyorum.
Gelgelelim yuz bölgesinde ki killara. Biolog Zerre ve Kimyager bir arkadas vardi bu konuyu yorumlayan..
Yuzumde yanaklarimda, sari ince pek görülmeyen tüyler var. Ama rahatsiz edici buluyorum, acaba yuzume sürsem ayni etkiyi yakalayabilir miyim? / Korkum, limon,tuz derken erkekler gibi sakal sahibi olmak..Ne dersiniz arkadaslar?