Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

konu " komplex " foruma dönmüş kimse sonuçlardan bahsetmiyor artık acaba 2 ve 3 seans kullanan varmı arkadaşlar sonuçları paylaşırsanız çok makbule geçecek

Bence komplex forumdan çok yeni üye olanlar eğer ilk üç mesajlarından birinde komplexe sataşmazlarsa üyeliği iptal oluyor foruma döndü.:roflol:
Ne enteresan her yeni gelen yüzlerce topik arasından ilk mesajlarını bu topiğe yazıyo..

Şaka bir yana az buçuk birşeyler bildiğimden birine bir yardımım olurmu,birinin aklına birşey takılırsa cevaplayıp rahatlatabilir miyim ve bende birşeyler öğrenebilirmiyim acaba diye takılıyorum burada. Kimseyle polemiğe girme gibi bir derdim yok. Eğer topiğe girenlerin doğru bilgilenmesi adına verdiğim çabalar anlaşılmadıysa, Bilgilerime ihtiyaç duyulmuyorsa girmem birdaha.. Ben tıbbi mümessillik de yapmış yüksek kimyagerim ve hangi konuda olursa olsun bir bilen bulduğumda soru yağmuruna tutuyorum öğrenebilmek için. Cevap alamadığım gibi agresiflikle suçlanıyorum.Bir bilgimi paylaşmak istediğimde paylaşımdan dolayı teşekkür beklerken forumu işgalle suçlanıyorum.Öğretmek istemiyorsunuz, öğrenmek istemiyorrsunuz.Hakikaten o halde burdan ne bekliyorsunuz siz, burda ne işiniz var anlamıyorum.

Ayriyetten 2. 3. kullananı napıcaksın ki? Arkadaşın birisi ilk kullanımda %50 azaldı diyo bir sayfa geride. Daha deneme beklemeye gerek varmı? Hemen bu arkadaşın başına üşüşmen gerekir bence bu mucizeyi nasıl yarattın diye.. Yediysen tabi.....:))))

Son düzenleme:
ya arkadaşlar lütfen cevap yazın kaydirigubbakcemile5

bu karışımı yüzde kullansak bişey olurmu cildimize sonuçta yüz böygesi gizleyemezsindeCADIARZU

limon çok yakar gibime geldi,ben tala kullanmıştım çok da etkisini görmedim,bunu deneyip sonuçlarını yazıcam ama 1 ay falan beklemek gerek tabi

kızlar okudum ve hemen gidip yaptım,bakalım anlatıcam size sonuçları.ama çok yakar diye aman aman korkmayın,aldırıken bile daha fazla acıyo inanın bun,bir kez deneyip görün ne kadar acıyıp acımadığını.umarım sonuç alırız.görücez bakalım.:enbuyukkk:

Yalnızca limonu denedim, tuz kullanmadım..bugün 3.seansımı yaptım, bacak ve koltukaltı denedim..
Bacaklarımda gözle görülür bariz bir seyrelme var..ama geç çıkartıp çıkartmadığını gözlemlemedim..malum kış aylarındayız..
Önemli olan seyrelmesi benim için..e tabi geç çıkması da avantaj olur..ama kesinlikle seyreltti..
Karınca yağı ve gutto kullanan biri olarak limonun yaptığını hiçbiri yapmadı..üzerine basabasa söylüyorum..inşallah devamı da gelir..

Bence kullananlar gözlemlerini buraya yazıp paylaşırlarsa iyi olur..

Yanma konusuna gelince.. aman aman tutuştum kurtarın beni şeklinde bir yanma hissetmedim..Belki de kişiye göre değişir..

kızlar bende yüzümde kullanıyorum ve 1 seferde bile faydasını gördüm yüzümde bir sorun olmadı yanlız acısına dayanmak gerekir

saref
eğer cildin kuruysa yüzünde kullanma (bence). limon daha cok kurutur cildini
deilse kullan. sivilce sorunun varsa ona da ii gelir hattazemuszemus

kızlar benim sorunum yüzümdeki tüyler lazerden sonra sakallaştılar sanki artık ip ile alıyorum ama yazın evlenicem hep bu dertle uğraşmak istemiyorum yüz tüyleri ile ilgili bi çareniz varsa paylaşın lütfen limonla tuzu denedim sanki bi etki yapmadı yüzüm olmasına rağmen çok yanmadı bile çok mutsuzummm

Paylaşım için teşekkürler, bu karışımı yaptım, kullanma cesaretim olursa, görüşlerimi mutlaka belirteceğim...

ya arkadaşlar lütfen cevap yazın kaydirigubbakcemile5

bu karışımı yüzde kullansak bişey olurmu cildimize sonuçta yüz böygesi gizleyemezsindeCADIARZU

arkadaşım ben bıyıklarımı aldıktan sonra uyguladım kabardı yüzüm biraz bekleseydim sanırım geçmesi uzun sürerdi yani yüzüme uygulamıyorum bunu bacaklarıma koltuk altıma ve bikni bölgeme vajina içine kaçmayacak şekilde...

bu şekilde uyguluyorum ve çok faydasını gördüm gerçekten.bacaklarım sanırım bir kaş defadan sonra kalmayacak gibi görünüyor

Kızlar okuyorum uzn bir süredir; ama inanın hiçbir şey anlamadım.. bu topik çok uuzn zamandır açılmış.. ama kimse net bir şey yazmamış.. uygulayan arkadaşlar bilgilendirirseniz bizi çok sevinirim..

:1shok:
bir kaç defadan sonra kalmayacak gibi mi?
canım emin misin, ağda aralarını ne kadar tutuyorsun sen?
belki tamamı çıkmadan aldığın için sana öyle geliyordur, aldıktan sonra 2 ay filan beklenip öyle görülür aslında ne kadar azalma olduğu

sen 3 haftada bir filan alıyorsan ondan o kadar azalmış geliyor olmasın?
eğer öyleyse hemen başlamak lazım çünkü..
bi de kullandığın ne pudrasıydı,nerden alıyorsun canım...

selamlar,
ben de yine bu forumda görüp bu karışımı denedim. 4-5 ay oluyor deneyeli. düzenli yaptığımı söyleyemem. özellikle bikini ve genital bölgeyi ağda ile aldıktan sonra ve takip eden bir kaç gün sürdüm. benim çok sert ve gürdür. özellikle o bölgeyi ağda ile alırken acı çekiyordum. aldırmaya bile cesaret edemememin sebebi de başka birinin bu kadar özenli davranmayıp daha çok acıtabileceği düşüncesiydi..en azından kılların yumuşamasını sağlar diye umarak denedim. çok az bi seyrelme var. eskisi kadar da ağda için uzun zaman harcamıyorum ve acım biraz daha azaldı.
bu arada lazerle uğraşan bir doktorla görüşmüştüm ve bu karışımın etkili olup olmadığını sordum. sadece tüylerin rengini açacağını ve peeling etkisi yapacağını söyledi. yani kılların tekrar çıkmaması gibi bir durum olmazmış..ben de söylediğim gibi düzenli ve uzun süredir yapmadığım için işe yarayıp yaramadığından emin değilim. bu nedenle tüylerinin gözle görülür şekilde azaldığını bu karışımla test etmiş olan varsa paylaşabilir mi?

Arkadaslar, ben bu karisimi bir kere denedim. Kollarimda ve bacaklarimda. Aslinda 3 gün surulmesi gerekirken, ben sadece iki gun sürdüm.. Ve ´bacaklarimda ki killar hem gec cikti, hemde mükemmel bir sekilde seyreldi. Ama kollarimda ayni etkiyi yakalayamadim, belki de iyi sürmemem yada kollarimi yeni almamdan kaynaklaniyordur, diye dusunuyorum.

Gelgelelim yuz bölgesinde ki killara. Biolog Zerre ve Kimyager bir arkadas vardi bu konuyu yorumlayan..
Yuzumde yanaklarimda, sari ince pek görülmeyen tüyler var. Ama rahatsiz edici buluyorum, acaba yuzume sürsem ayni etkiyi yakalayabilir miyim? / Korkum, limon,tuz derken erkekler gibi sakal sahibi olmak.. Ne dersiniz arkadaslar?

benimde sarı bıyıklarım var ama denemedim yüz derisi hasas özelliklede bıyık bölgesi ama her cilt farklı tepki verir o yüzden ezbere konuşmak yanlış olur belki yüzün fazla görülmeyen bir bölgesine kulak çubuğuyla denenebilir çok az bir yere cildin tepkisine bakılabilir birgün cesaret edip denersem sonucu paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…