• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenmiş kumaşlar ve tiftiklenmiş trikolara pratik çözüm

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
643
Rusya
Tiftiklenmiş düz örgülü kazaklarınızı bildiğimiz permatik ile traş edin,ama örgünün yönünde yapmaya özen göstererek.Yepyeni oluyorlar.
Bir de tüylenmiş kumaş giyeceklerinizi ambalaj bantlarıyla ağdalayın,yapıştırıp çekin,tertemiz olduklarını göreceksiniz.
Kadin değil miyiz,tüy istemiyiz kardişim...jileti ve ağdayı onlara da kullanırız,çocuk ta yaparız dimi?

koli bantı gerçekten işe yarıyor, bütün kılı tüyü temizliyor.
Paylaşım için teşekkürler, sevgiler

Taam tüliş bundan sora elbise üzeri ağda yapalım. Elbiselerimiz dahil cümleten temizlenelim:1rolleyes:

İşe yarıyorsa cidden güzel bir fikir yerimseniben
Yok kuzu danası,işe yaramıyor sırf geyik olsun işte,boşver sen deneme,sen şimdi kalkar o ambalaj bantlarını bacağına neyin de yapışktırmaya kalkarsın,aman sen uzak dur.:roflol: :roflol:
Taam tüliş bundan sora elbise üzeri ağda yapalım. Elbiselerimiz dahil cümleten temizlenelim:1rolleyes:
Yap tabi kızım kadın dedüün her bi yeri tüysüz olmalı dimi ama...Valla bana dua etceeeniz nan.

Bi sivrilik yapiim misırnaşık şey

Ben zaten tıraşlıyoruma.s Hatta tıraşladıktan sonra ütü bezi kullanmadan düşük ayarda ütüleyince uzun süre kullanılabiliyor.

Bunun yanında lastikleri gevşeyen kazaklarınızın kol ve bel kısımlarına iğne yardımıyla makine lastiği geçirince onları da sıkılaştırınca bir kazağı 20 sene giyebilirsiniz:roflol:

Ben zengin olucam kardeşiiim

Hepsi bi tarafa, ben tüylenmiş kazaklarım için reklam gibi olacak belki ama o markayla alakam yok arkadaşlar önce bunu belirteyim.hepsiburada.com da dolaşırken görüp almıştım.tedavülden kaldırdığım kazakları temizledim yeniden rahatlıkla kullanıyoruz.sinbo ss 4011 elbise traş makinası.süper bişey hem şarjlı, hem çok pratik hem giysilere zarar vermiyor.bu gün bozulsa tekrar alırım ben aldıktan sonra hemen hemen bütün tanıdıklarım aldı.patronumun eşi bile:) fiyatıda çok uygun 17 ytl.kesinlikle kefilim.alın.pratik ve kesin çözüm.

Back