• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylenmeyi önleyici bitkisel formül olarak başka bir öneriniz var mı

laletetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
5
0
36
Antalya
Arkadaşlar ahmet marankinin, bitkisel çözümü ile tüylerimden kurtuldum ancak bu bitkisel formülün kokusu beni artık çok rahatsız ediyor. Daha güzel birşey bilen var mı ?

Tüylenmelere karşı uygulayacağınız bitkisel formülün hazırlanışı: Malzemelerimizden soğanı alıp ateşte iyice kızartıp köz haline getiriyoruz. Daha sonra bir diş sarımsağımızı rendeliyoruz. Siyah merhem ve rendelediğimiz sarımsağımızı karıştırıp, tüylenmesini istemediğimiz bölgelerimize sürüyoruz. Daha sonra sürdüğümüz bölgenin üzerine köz haline getirdiğimiz soğanı koyarak, bu bitkisel formülü uygulamış oluyoruz. Bu bitkisel formülü yaklaşık olarak 10-15 gün süreyle uygulayarak tüylenmelerinize kalıcı bir çözüm oluşturmuş, olacaksınız.

Kaynak : Tüylenme - Ahmet maranki tylenme sorunu iin tylerden kurtulmann bitkisel formlleri - Doktorlar

walla bnm direk aklıma gelen, tüyler alındıktan sonra ilk 10 gün her gece, ve daha sonra 2 günde 1 olmak şartıyla, karınca yumurtası yağı die bi yağ var.. hemen aklıma o gelio.. işe yaradığını söyleyen kişilerin sayısı hiç de az deil:34:

bende çok duydum bu ahmet marankinin formülünü açıkcası biraz zor geldi uğraşmak istemedim ama arkadşım eğer geerçekten faydası olduysa denemeye değer.sen ne kadar süredir yapıyosun bu kürü

Back