tüylenmem var doğum kontrol hapı kullanmalimiyim.

demirlady22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
24
6
1
28
Kızlar merhaba vücudumda yaklaşık 3 aydır tüylenme var endokrinoloji bölümüne gittim kan hormon vs. Testler yapıldı ve bana bisey demeden doğum kontrol hapı yazdı 6 ay kullan dedi ben bekarım ve bu ilacı kullanmam ne derece doğru sizce almalıyım?

ben 18-19 yaslarina kullanmistim pko icin. tuylenmem de baslamisti pko ile birlikte. suana kadar cikmis bir zarari yok bende. istersen bir kadin dogum doktoruna git tahlillerinle ona da danis.

Yahu bekarlıkla ne alakası var yapmayın Allah aşkına. Doktor verdiyse kullanın. Ben de kullanmıştım üniversitedeyken. Vücut ürettiyse haksız hormonsuz kolay kolay geçmez tüylenme.

Pkk ne? OTE="raava, post: 46685347, member: 323794"]ben 18-19 yaslarina kullanmistim pko icin. tuylenmem de baslamisti pko ile birlikte. suana kadar cikmis bir zarari yok bende. istersen bir kadin dogum doktoruna git tahlillerinle ona da danis.[/QUOTE]
Pko ne acaba?

Peki yan etkisi var mi aca
[? QUOTE="boza, post: 46685374, member: 13802"]Yahu bekarlıkla ne alakası var yapmayın Allah aşkına. Doktor verdiyse kullanın. Ben de kullanmıştım üniversitedeyken. Vücut ürettiyse haksız hormonsuz kolay kolay geçmez tüylenme.[/QUOTE]
Peki yan etkisi var mi acaba

polikistik over. jinekolojik bir hastalik. yan etkisi olarak kilo aldiriyor diyorlar. ben o zamanlar kullandigimda hic kilo yapmamisti bana. suan kullaniyorum kilom artti ama o benim bogazimi tutamamam ve hareketimin azalmasindan. jinekologa gidin o da gerekli tahlilleri yapsin o doktorda kullan derse kullanabilirsiniz. bunun icin en dogru cevabi verecek olan doktorlarinizdir.

Doktorunuz size aciklama yapmamakla hata etmis,hangi ilaci ne icin kullamaniz gerektigini bilmek en dogal hakkiniz.Sormadiniz mi bu ilaci neden verdiniz,neyim var diye?

Migren hastalarinda dogum kontrol ilaclari buyuk problemler yaratabilir soyleme ihtiyaci hissettim.

Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…