• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenmee

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Çene ve yanaklarımda tüylenme oldu daha önce adet düzensizlığımden dolayı çok rahatsız oluyorum önerisi olan var mı ? Hormon bozukluğu yüzünden tüylenme yaşayıp sonradan tüyleri dökülen var mı ? yoksa aldırcam onlada başa edilmez alırdıgım yerden sivilce çıkıyor :S göbek ve göğüslermin arasında da var deli olcam

Çene ve yanaklarımda tüylenme oldu daha önce adet düzensizlığımden dolayı çok rahatsız oluyorum önerisi olan var mı ? Hormon bozukluğu yüzünden tüylenme yaşayıp sonradan tüyleri dökülen var mı ? yoksa aldırcam onlada başa edilmez alırdıgım yerden sivilce çıkıyor :S göbek ve göğüslermin arasında da var deli olcam

Moralini bozmak istemem canım ama aynı problemi ben 3 senedir yaşıyorum denemediğim şey kalmadı kremler jeller tonikler maskeler özel jinekologlar cildiyeciler düzenli ağda hiçbir şey işe yaramıyor. Tek kurtuluş lazer veya iğneli epilasyon yapıp hem tüylerden kurtulma hemde bir daha aldırma derdi olmayacağı için sivilce problemi yaşamama. Kötü bir haberimde var o tüyler hiçbir zaman dökülmeyecek. Oturup hüngür hüngür ağlıyorum lazerede bütçe yetmiyor. Seni çok iyi anlıyorum

Back