arkadaşlar merhaba önceleri ufak ufak beliren tüylenmeler gittikçe kendini göstermeye başladı önceleri umursamadım ama görmemezlikten gelemeyeceğim bi hal almaya başladı... önce göbek bölgemde, çenemde hiç tüy yokken şimdi gözle görülür derecede varlar ( ne sebep olmuş olabilir, bitkisel bi çözümü var mı? bilgisi olan ve aynı sorundan muzdarip arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..........
canım uzun zamandır bende de böyle bir problem var. çok yoğun olmasa da var. hatta bu adet döneminde ilaç kullanmaya başlayacağım. ama ben bir jinekoloğa göründüm adet düzensizliği sivilce gibi problemlerim de vardı. hormon tahlili falan yapıldı ve testesteronum yüksek olduğu ve pko olduğu için bu sorunu yaşadığımı söyledi. yani öncelikle bir jinekoloğa görünmende fayda var.
bide yaşın kaç bende de var canım meraklanma :) ama bi hormon testi şart her sene yapılmalı bence! hormonlar zaman zaman değişiyor ben 3 defa yaptırdım 3 ünde normal çıktı 1 buçuk ay sonra tekrar baktıracam birde mesela agda falan yaparsan regl döneminden 1 buçuk hafta önce al canım oda çok etkiliyo ama bu kadar sorun etme her bayan da görülebilen bişe