Tüylenme Sorunu Yaşayan Bütün Bayanlar Kulak Versin

Bana da kadın doğum doktorum verdi,6 ay kullan sonra gel bi bakalım dedi.7 ay kullandım ama doktora gitmedim henüz.İlaç mevcut tüyleri dökmüyor sadece inceltip geç uzamasını sağlıyor,tabi akabinde iğneli veya lazer gibi kalıcı çözümlere başvurmakta fayda var,ilaç tek başına bitirmiyor yani.

Bu kullanılan altı ay boyunca ağda yaptın mi. Bi sitede tedavi öncesi yapılan ağda daha sert çıkarır diye okumustum

Bu kullanılan altı ay boyunca ağda yaptın mi. Bi sitede tedavi öncesi yapılan ağda daha sert çıkarır diye okumustum
Evet kollarıma yapmıştım ve normalde bir haftada siyah siyah kökleri çıkmaya başlayan tüyler 2 hafta sonra yeni yeni çıkmaya başladı ve eskisi kadar uzamadı.Yüzümde pek bi etki göremedim ama onu da cımbız kullanmama bağlıyorum.

Yazinizi okudum ve biraz umitlendim acikcasi benimde yuzumde var tutlwnme hirmonal bozuklukta tabi igneliye baaladim ama doktor randevu tarihim daha gelmedigi icin henuz doktora gitmeden igneliye gittim sizce hic.aonuc veemezmi

Hormonal tedavi kanseri tetikliyormuş artık yurtdışı buna sıcak bakmıyor

Allah razı olsun ablam yazdıkların için, bende de böyle bir sorun var yaklaşık dört yıldır... :/ Ve çok utangacım böyle bir şey olduğu için de kafama çok takmıştım normalde olan bir şey değildi ben de çünkü. Yazını okuduktan sonra bana da cesaret geldi ve bir doktora görünmeye her ne kadar utansam da şu iğneli epilasyon yöntemini denemeye karar verdim. Çünkü bunlar ile yaşanılacak gibi değil ağda ile de bir yere kadar cidden hem çok can yakıyor hem de psikoloji bozuyor. Yani sanırım yazını okumasaydım daha bu kafayla giderdim ahlaya vahlaya. -,- Halbuki dövünmenin çaresi yok. Ne güzel yazmışsın iyi niyetine sağlık.. akılsız başımın aklını yerine getirdin resmen ne desem az kalır, teşekkür ederim içtenlik ile.

Tüylerinizden nasıl kurtuldunuz

merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama umuyorum mesajımı görürsün. Sabahın bu saatinde ne yazıkki forumlarda akılcı çözümler ve yönlendirmeler bulmaya çalışıyorum. Öncelikle tüm bilgilerin ve kazanların için teşekkürler. Vücudumun
çok uzun zaman geçmiş ama umuyorum mesajımı görür ve cevap verirsiniz. Malum sabahın bu saatlerinde çözüm arar durumdayım. Çene bölgemde ciddi şekilde sıkıntı var Bursa da bir hekime tedavi olduğunuzu yazmışsınız doktorunun adını ve eğer iğneli epilasyonunuzu da yine Bursa'da yaptırdı tercih ettiğin yeri yazabilir misin. Bilinçli ve aklı selim çözüm yolları izleyen biri olduğunuz çok belli. Bursa konusunda tavsiyenize çok ihtiyacım umarım mesajımı görürsünüz, saygılar
Çok uzun zaman geçmiş ama umuyorumki mesajımı görürsünüz ve cevap verirsiniz. Sabahın bu saatinde bir şeyler bulmaya çalışıyorum.Bursa'da bir hekime tedavi olduğunuzu yazmışsınız hekimin adını ve eğer iğneli epilasyonunuzu da yine Bursa da yatırdıysanız nereye gittiniz konusunda bilgi verme şansınız varsa çok sevinirim. İyi bir hekim ve iğneli epilasyon merkezi tavsiyesine ihtiyacım var Bursa için. Çene bölgemde ciddi sorun var inşallah bende sizin gibi güzel sona ulaşırım. Saygılar...

bir önceki ileti için kusura bakmayın lütfen telefonumda anlık bir takılma oldu tekrar tekrar alıntı yapıp aynı şeyi sormaya çalışmışım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

Merhaba ben 17 yaşındayım bende de tüylenme var 12 yaşımda göğüs bölgemde sarı çok az vardı sonradan 14 yaşımda siyahlasmaya başladı. İki sene önce doktora gittim. Tahlil yaptı. Sonuçlar norma çıktı. Doktor ırsıdir diyip geri gönderdi. Hiç ilgilenmedi. Çok kötü hissediyorum kendimi. Okulda soyunma odasında kızlarla beraber soyunamıyorum, utanıyorum. Çok ağladım. Eskiden bir tek bende olduğunu zannederdim. Üniversitede tekrar gitmeyi düşünüyorum. İlaç kullakullanırken epilasyon yaptırınca kalıcı olarak mı gidiyor tüyler yoksa az da olsa çıkıyor mu?

Tekrar doktora gittiniz mi

Merhaba, bende de ayni sorun var. Endokrinoloji , kadin dogum gitmedigim doktor kalmadi. En son çapa da dahiliye bolumune gittim tahlillerim temiz cikti doktora sebep nedir o zaman dedim. Genetiktir dedi. Boyle bir gen mi olur Allah aşkiniza diyemedim. Sonuc tedavi yok killarimla başbaşayim

Merhaba bana ilaç verdiler kullanıyorum bazı hormonlarım yüksek çıktı çünkü

Sizin hormonlarınız normal mi çıktı

Sizin hormonlarınız normal mi çıktı
Evet ilk yillar once kadin doguma gitmistim cok az farkla yuksek ama onemli degil demisti. Simdi ayni sorunu yasayan arkadasim la capaya gittik. Onda polikistik over cikti. Benimse hormonlarim gayet normal cikti polikistik over da degilim. İlacta yazmadi genetiktir dedi. Bu arada kizkardesimde de ayni sorun var

Banada tam bir tanı konmadı ki tsh triod hormonundan olabilir dedi onun için ilaç verdi ama pek memnun kalmadım arkadaşına ne ilaç verdi peki
O sonuclari alirken tek gitti ve ilac yazmadigini kontrole gel dedigini soyledi. Sonrasi ni sormadim. Endokrinolojiye gittigimde doktor bana lazere git baska cozum yok demisti. Belirli bolgelerde lazre gidiyorum ve memnunum . ama gitmedigim bolgelerde surekli artis var

Ben iğneliye gitmiştim ama yaptırmadığım yerlerde çıkış oldu sonradan 1 senedir çözüm bulamıyorum psikolojim çok bozuk

Ben iğneliye gitmiştim ama yaptırmadığım yerlerde çıkış oldu sonradan 1 senedir çözüm bulamıyorum psikolojim çok bozuk
Yeni evliyim ceken bilir gayet iyi anliyorum canim, evliyken daha da zorlasiyor durum. Esime caktirmadan halletmeye calisiyorum. Allah yardimcimiz olsun.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…