Tüylenme Sorunu Yaşayan Bütün Bayanlar Kulak Versin

İğneli epilasyonla tüylerden kurtulduğunuzu söylemişsiniz.Peki cildinizde herhangi bir iz kaldı mı iğneli epilasyondan sonra?Ben cildimde iz kalır diye korkuyorum.O yüzden size de bir sormak istedim yaptırmadan önce.

Hormon bozukluğu yüzünden kıllanma varsa mutlaka önce ilaçla tedavi şart. Ben 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Yasminle başladım 3 ay yasmin kullandım. Sonra doktorum ilacı değiştirdi. yazz24+4 diye bir hap 3 ay kullandım. Sonra diane35 + Aldactone 100mg kullanmaya başladım ve sanırım bu 5. ay. Ben son kullandığım ilaçların faydasını gördüm. tüylerim daha ince ve köksüz çıkmaya başladı. Yüzümdekileri iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. İyi bir uzman bulursanız iz ve leke kalmıyor kızlar.

cnm benm ne kadar bilinçli bir yazıı ..seni tebrik ediyorum ve ayrıca teşekkür ediyorum sanki beni anlatmışsın yazıda.. benm de tüylenme problemim var bi doktora gittim ayva tüyü diyip gçiştirdi ama ayva tüyü vücudun her bölgesinde mi olur yaa ben de en kısa zamanda gitcem inşallah.. cnm iğneli epilasyon pahalıya patlamadı mı bu konuda da bilgi verir misin?

ben 16 yasindayim ve benimde asiri tuylenme sorunum var, bu sorunum yuzunden asiri derecede depresyona girdim, doktoruma gittim ve hormonel bozuklugumun olmadigini soyledi, fakat lazer olamiyorum cunku daha yasim cok kucuk, yuzumdeki tuyleri agda ile alirsam erkek gibi sert cikacaklar diye cok korkuyorum, su anda beyazlatici kullaniyorum ama onuda hic beyenmiyorum.

ersağın tüy azaltıcısını öneririm kızlar ben kullanıyorum hızla tüylerimde zayıflama gördüm.çok memnunum.

merhabalar lazer yaptırma demişsin ama doktora gıttım hormon bozuklugu oldugunu söyledi diane 35 yazıp verdi hem onu hemde lazeri aynı anda yaptırmamı ıstedi yüzümde heryerımde var cok kotuyum 20 yaşında rezailet bi durum kolumdakiler bile igrenc yaz geldi kısa kollu gıyemıyorum

iğneli epilasyonun acısına nasıl dayandınız biraz daha ayrıntı kesit kesit anlatsanız.. çünkü bu sorunu yaşamayan insanlar ne demek olduğunu bilmiyor insanın hayatını altüst ediyor ve yardıma ihtiyaç duyuyor... lazerle hangi bölgelerde sonuç aldınız hangi tip lazer iğneli hariç? başka çözümümüz var mı? sırt göğüs bu bölgelerde kıl kökü bulunması bile çok garip geliyor insanlara...

doktorlara tüylenme olduğunu söylediğinde bize abartılı gelen tüyler onlar normal görünüyor her nedense. ben de pko'luyum senelerce ilaç da kullandım ama bırakınca tekrar aynı oldum. en son kadın doğuma gittiğimde de (doktorum bana önceki teşhisi koyan kadındı) pko olmadığını söyledi. iki tane fizyolojik kist var ama o da normal bişey dedi. tüylenmem artıyor dedim göbeğimdekileri ve üst bacağımın arkasındakileri gösterdim, yüzümdekilere baktı, bu kadarı normal, çok bişey yok yüzündekileri göremiyorum bile dedi onun göremediğini herkes nasıl görüyor anlamadım. ki bacaklarım ve göbeğim erkeğinkinden farksız doktor değiştirdim, diğerleri de normal biz neler görüyoruz dediler. önemsemeleri için iyice recep ivedik gibi mi olmamız gerekiyor anlamadım ben

benimde göğsümünn ucunda var ilk başlarda sadece tüğcük halindeydi ama zamanla ala ala çoğaldı 2 kez hormon testi yaptırdım ama normal çıktı napmalıyım sizce çok rahatsızım bu durumdan ((

ayni sorunlari ben de yasiyorum,yardiminiza cok ihtiyacim var. size arkadas gibi ekledim,ama cevap yok

Bende tüylenme sorunuyla ilgili endokrinoloji bölümüne gitmiştim.Hormonlar önce yüksek çıktı sonra normale döndü doktor tüylerde artış olmuyorsa epilasyon öneriyoruz dedi.Bu arada yararlı bi konuya değinmişsiniz

bendede aynı sorun var. 17 yaşındayım. vücudumun her yerinde ve neyle epilasyon yaaprsam yapayım arrtı. çokta hızlı çıkıyor. gögsümde sırtımda olanlar avga gibi. bacaklar kollar sorun değilde. sırt gögüs omuz bel göbekte yüzde olması büyük sorun. ben kalıcı olarak hepsinden kurtulabilecegimi hiiç düşünemiyorum.

Merhaba..ben de aranıza yeni katıldım. Aynı sorunlar bende de var bundan dört yıl öncesine kadar bu kadar fazla tuylenme problemim yoktu. Dort yıl once cikolata kisti ameliyatı geçirdim. Şu an bir problemim yok ancak yuzumde cenemin altinda ve kulaklarima dogru baya bi tuylenme sıkıntısı yaşıyorum. Hatta cenemin altindakiler kalin ve sertler. Hormonal bir sıkıntı yok, epilasyon yaptirmaya da korkuyorum cunku çok hassas bir cildim var. Yanaklarimdakiler icin gittiğimde ayva tüyleri oldugunu ve epilasyonun onlari yok etmeyeceğini söylediler. Çok kararsiz kaldim...

ya lütfen bana yardım edin ne yapıcağımı bilmiyorum daha 15 yaşındayım ve vücudumun heryerinde tüylenme var böyle jinekoloğa gittik hap veririm ama daha küçüksün şişmanlatır dedi o yüzden vermedi 8. sınıftan beri tüy sarartıcı kullanıyorum yüzüme açıkcası uzama filan olmadı koluma da yaptırdım kolumda çok hafif bi büyüme gibi oldu ama o kadar değil yani sizce ne yapmalıyım tedaviye başlamalı mıyım yoksa büyümeyi mi beklemeliyim ? bir de sally hansen tüy sarartıcı kullananlar nassıl memnun mu ? yardımcı olursanız sevinirim

Valla hiçte yabana atılmayacak, tüysüz olanların da pek şaşırdığı bir konu! Göğüs ucunda, çevresinde, arasında, hafif sırtımda ve belimde rahatsız olduğum kıllar var. Endokrinoloji uzmanına gittim. Baya tahliller sonucu böbrek üstü bezimde iyi huylu kitle çıtı. Cerrahiye yönlendirdi ameliyat için. Bir de yumurtalıklarımda çok az, küçük, önemsenmeyecek, her kadında görülen basit kistler saptandı. Doktorum buralardan salgılandığını söyledi. Ameliyat falan korktuğum için Ankarada iyi bir hastaneye gittim. En baştan tekrar birsürü tahliller falan. Sonuç; o bir kitle değil. Ameliyat falan gerekmiyor. Çok önemli bir durum değil, sen kıllı değilsin, beyaz tenlisin ama kılların siah dedi. Genetiktir dedi. Ki, doğuluyuz ve çoğumuz bu durumdayız Yani, sadece bir doktora görünmeyin. Hormonsal bir problemim olmadığına göre inş. iğneli epilasyon düşünüyorum. İnş. yararı olur. Herkese kılsız, tüysüz, musmutlu bir ömür diliyorum. Allah başka dert, sıkıntı, hastalık vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…