TUYLENME,KILO ALIMI,SAC DOKULMESI?

black_shoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
17
5
86
Ankara
13-14 yaslarimdan beri kilo problemi cekiyorum daha oncesinde cok zayiftim.18 yasindayim su an.Spor yapiyorum az yiyorum veriyorum ama daha ileri gidemiyor.Kalici olmuyor.Genis omuzlu kisa boylu oldugum icin belli olmuyor.Bi okul aciliyor bi sinav donemine giriyorum tak geri aliyorum.Bunun yaninda son 2-3 senedir yuzumde tuylenme sorunu yasiyorum.Cene ve boyun altinda.Siyah oldugu icin cok rahatsiz oluyorum.Yuzum hassas sivilceleniyor aldiramiyorum.Ogrenciyim epilasyon icin para biriktirmem gerekir ama tenim esmer tuyler ince ve siyah faydasi olur mu bilmiyorum.Bir taraftan da saclarim dokuluyor.2 kez 15 kilo verip geri aldim.Baya azaldilar bu yuzden mi acaba ?Internetten sebeplerini arastirdigimda polistik over sendromu gibi duruyor.Sac dokulmesi-kilo-tuylenme birarada :( Doktora bos bi zamanimda gitmek istiyorum amakkesin bi cozumu yok gibi.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Simdiden tesekkurler.Iyi forumlar:)

başlığı okuyunca bana da pko belirtisi gibi geldi. en kısa zamanda kadın doğuma git hormon testlerini yaptır. troidine baktır bi de kilonun sebebi bu olabilir. endokrin uzmanına git bunun için de.

Adet düzensizliginde varsa kesin pco derim çünkü tüm belirtileri var ve bnde pcoluyum ama saçlarim da çok şükür dökülme yok hatta çok saglıklılar cnm doktora git bir an evvel geçmiş olsun :)

Back