• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylenme için test yaptırdım

end_less

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
17
1
36
İstanbul
kist var mı diye baktılar çıkmadı şimdi adetinin 2.günü gel hormon dengene bakalım dediler.Ama o günü bekleyemicem sanırım başka bi hastaneye gitsem şimdi test yapsa etkili olmaz mı yani illa 2.günü mü gitmek gerekir bayanlar aranızda var mı yaptıran? o da normal çıkarsa yapacak bişey yok,genetiktir dediler.Bir de hormon testlerini nasıl yapıyolar?

Asıl hormon değerlerine 3. günü bakılır. Size 2. günü dediyseler muhakkak o gün gidin .

Hormon testine kan alınarak bakılır.

bilgi için teşekkür ederim peki eğer erkeklik hormonu yüksekse ilaçla tedavi edilir mi hemen biter mi yani nasıl olur korkulcak bşy var mıdır :/

ultrason muayenesi sonucu kist olup olmadığını söylediler mi ?
eğer testesteron yüksekse ilaca başlanır. ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak önce 3 aylık bir dönemde kullanmanızı isteyeceklerdir.3 ay sonra tekrar bir kan tahlili daha.
valla yıllardır muzdaribim bir kötülüğünü görmedim :)) yalnız doktor kontrollerini ihmal etmeyin ;)

kist çıkmadı herhangi bi patolojik oluşum saptanmadığı söylendi.erkeklik hormonu yüksek çıkarsa ve ilaca başlarsam rahatsız olduğum tüyler gider mi acaba ya da herhangi bi yan etkisi olur mu sizce

kist çıkmadı herhangi bi patolojik oluşum saptanmadığı söylendi.erkeklik hormonu yüksek çıkarsa ve ilaca başlarsam rahatsız olduğum tüyler gider mi acaba ya da herhangi bi yan etkisi olur mu sizce

tüylerde azalma oluyor evet
ama yan etkileri var ilk zamanlar , sabretmeniz lazım
verecekleri ilaçlar medeni durumunuza göre olacaktır.

canım peki ilacı bırakınca tüyler eski haline mi dönüyo yada daha mı çok çıkıo

Sebebini bilmek lazım neden kaynaklanıyor ?
Hangi safhada bunlar önemli
Kilo , pcos , böbrek üstü bezleri, insülin direnci
Hangileri var ?

Tüyler daha çok çıkmaz ama tedavi yarıda kesildiyse , tamamlanmadıysa eski haline döner.
Ben bıraktığım zaman yaklaşık 2 ay içinde eski halime dönüyorum. Benim durumum farklı ama ...

konu sahıbı arkadastan özur dıleyerek soruyorum ama bnde hormon testını yaptırcam. acaba kan tahlılı açlık-tokluk farkedıyomu yaptırırken ?

Back