- 14 Temmuz 2014
- 11
- 2
-
- Konu Sahibi bangbanggirl
Merhaba eğer yüzünüzde varsa lazer yerine iğneli epilasyona gidin. Bende de hormon bozukluğu var ve doktorum lazer önermedi. (Göbek, göğüs, yüz gibi bölgelerde yayma yaptığını söyledi.)Merhaba arkadaşlar.
22 yaşındayım geçen hafta PCOS tanısı aldım. Yazz 24+4 ilacına başladım. Doktora lazer konusunu sorduğumda lazer mekanik bir yöntem istersen ilaçla hemen başlayabilirsin beklemene gerek yok dedi. Tüylenme için ilaç kullanıp aynı anda lazer yaptıran PCOS lular bana deneyimlerini anlatabilir mi? İlaçla beraber lazeri götürüp olumlu sonuç alan var mı?
Bu arada benim sadece DHEAS hormonum biraz yüksek (490) kilo problemim yok adetlerim de düzenli ama iki taraflı polikistik overim var.
Hayir yüzüme yaptırmayacağım, bacak koltukaltı genital düşünüyorum. Peki siz bu bölgeler için ne yapıyorsunuz?Merhaba eğer yüzünüzde varsa lazer yerine iğneli epilasyona gidin. Bende de hormon bozukluğu var ve doktorum lazer önermedi. (Göbek, göğüs, yüz gibi bölgelerde yayma yaptığını söyledi.)
O zaman kesinlikle işe yarar bence. Ben koltuk altıma yaptırdım 2 seans oldu ve yüzde 70'i gitti diyebilirim. Bahsettiğim bölgeler için de iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum eylül ayındaHayir yüzüme yaptırmayacağım, bacak koltukaltı genital düşünüyorum. Peki siz bu bölgeler için ne yapıyorsunuz?
Anladım teşekkür ederim, umarım bir daha hiç cikmazlarO zaman kesinlikle işe yarar bence. Ben koltuk altıma yaptırdım 2 seans oldu ve yüzde 70'i gitti diyebilirim. Bahsettiğim bölgeler için de iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum eylül ayında
O zaman kesinlikle işe yarar bence. Ben koltuk altıma yaptırdım 2 seans oldu ve yüzde 70'i gitti diyebilirim. Bahsettiğim bölgeler için de iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum e
Evet kullandımhormon bozukluğunuz var mı ilaç kullandınız mı
hormon bozukluğunuz var mı ilaç kullandınız .
Bana biraz yardımcı olabilir misini ben bir yıl kullandim yan etkilerinden dolayı bıraktım ve bu sene cenemde sakal gibi kıllar çıktı yoğunlaştı şuan yüzüm için igneliye başladım iz kaldı bazı yerlerinde.Siz kurtuldunuz mu bu arada vücudumda çok yoğun ama napicagimi bilmiyorumEvet kullandım