İğneli Epilasyon Tüyden kıldan nefret ediyorum :(

secccil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
725
32
98
Balıkesir
selam arkadaşlarım ben çok büyük bir sorunum var alt dudağımın altında tüyler var 3sıra kadar onlardan nasıl kurtulabilirim sir agda yaptırsam daha mı kötü olurlar lazer yapmayı denedim açık renk tüyler olduğu için yapılmadı iğneli epilasyonda da inanılmaz acı duyuyorum
off ne yapıcam ben ya

iğneli epilasyon yaptır bence ince tüylerde çok etkili oluyor diye duydum acısanada uyuşturucu bazı kremler var forumda bahsediliyordu araştır bi istersen canım inşallah bi çözüm bulursun :/

iğneli epilasyon yaptır bence ince tüylerde çok etkili oluyor diye duydum acısanada uyuşturucu bazı kremler var forumda bahsediliyordu araştır bi istersen canım inşallah bi çözüm bulursun :/

iğneli epilasyonda yapan kişinin güvenilir olması çok önemli çünkü zamana göre para alanlar işi ağırdan alabiliyorlar.

Bence iğneli epilasyon yaptır. Bende boynuma yaptırdım biraz, çok acıdı evet ama değer bence kurtulacaksın sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…