Tüy yumağı erkek

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Göğüs, göbek ve bacak tüyleri dışında, cinsine göre omuz, sırt bel, kaba et vb. yerleri tüylerle çevrili kara parçası, pardon kara vücutlu erkekler için kullanılır..Tüm çevremdekilere "kınama başına gelir" uyarılarıma rağmen başıma, yanıbaşıma hatta yan yastığıma denk gelen bu tip erkek türü, tüy yoğunluğundan ötürü bunalıma girmesin diye "ama kıllı erkek de merhametli olurmuş" türünden iltifatlara tabi tutulurlar.. Her ne kadar günümüz gençliği metroseksüel erkek arayışıyla beraber "ıyy kıllı erkekdan ığğrenırım" diye naralar atsa da, büyük konuşmayıp sevecen tavırlar takınılmalı,başa gelme ihtimali göz önünde bulundurulmalı ve hatta yakından incelenmediği takdirde bu türlerin çok da antipatik olmadığı telkininde bulunulup , Allah yaratmış, nefes alıyoya yeter denilip şükredilmelidir..
Sevin onları...

Tüy yumağı bir kadınla eşleşmesi gereken canlı türü. Bu tamamen onun iyiliğinedir, şartlar eşit olursa aşağılık kompleksine kapılmaz en azından.

ve dip not: bu tarz tipler tüysüz kaymak gibi kadınlara denk düşer genelde....:KK51:

Büyük konuşup başıma gelendir ve kendisi aksine kaymak hatun meraklısıdır, kollarımın ne kadar pürüzsüz olduğunu söyleyip, aldığımı duyunca istemsizce yüzü buruşandır zat- ı şahaneleri :KK53:
Pes doğrusu ama biz kadınların suçu yine. Hep "döşü kıllı döşü kıllı" dedik -ben hiç demedim gerçi ama- kıllı olmayı tercih sebebi sanıp dötleri iyice bi kalktı, kadında azcık tüye öcü gözüyle bakmaya başladılar. "Acıma acınacak hale düşersin" demiş atalarımız, vay anasını be :KK53:

Büyük konuşup başıma gelendir ve kendisi aksine kaymak hatun meraklısıdır, kollarımın ne kadar pürüzsüz olduğunu söyleyip, aldığımı duyunca istemsizce yüzü buruşandır zat- ı şahaneleri :KK53:
Pes doğrusu ama biz kadınların suçu yine. Hep "döşü kıllı döşü kıllı" dedik -ben hiç demedim gerçi ama- kıllı olmayı tercih sebebi sanıp dötleri iyice bi kalktı, kadında azcık tüye öcü gözüyle bakmaya başladılar. "Acıma acınacak hale düşersin" demiş atalarımız, vay anasını be :KK53:

Aynen.
Tüylerimi diken diken ederdi vücudu tüylü erkek görselleri dahi.
Şuan kanlı canlısına sarılıp yatıyom.
Kombiye ihtiyaç duymuyoz, ikimizi de ısıtıyo tüyleri:sampiyon:
Ve tam da dediğin gibi kaymak sever kendisi.
Epilasyon günlerimde saatlerce çocukla ilgilenmeyi kabul edecek kadar pürüzsüz cilt ister.
Şükürki ben de çok severim epilasyonu, yoksa azaba dönüşebilirdi:KK53:

Aynen.
Tüylerimi diken diken ederdi vücudu tüylü erkek görselleri dahi.
Şuan kanlı canlısına sarılıp yatıyom.
Kombiye ihtiyaç duymuyoz, ikimizi de ısıtıyo tüyleri:sampiyon:
Ve tam da dediğin gibi kaymak sever kendisi.
Epilasyon günlerimde saatlerce çocukla ilgilenmeyi kabul edecek kadar pürüzsüz cilt ister.
Şükürki ben de çok severim epilasyonu, yoksa azaba dönüşebilirdi:KK53:

Ben de derdim ki hep, "böyle biri olursa kıllarını aldıracağım". Hee aldırdım :confused: üstüne ona daha kaymak görüneyim diye, yüzümde şu yaşıma kadar almadığım bazı yerleri bile aldım :rolleyes: Ben de kıllı, tüylü durmayı sevmem ama bu tipler kendilerini hiç görmeden, bir de doğuştan kılsız olmamızı bekliyorlar ya, hayret birşey :KK34: kadın olmak çok zor çok :süslü:

Ben de derdim ki hep, "böyle biri olursa kıllarını aldıracağım". Hee aldırdım :confused: üstüne ona daha kaymak görüneyim diye, yüzümde şu yaşıma kadar almadığım bazı yerleri bile aldım :rolleyes: Ben de kıllı, tüylü durmayı sevmem ama bu tipler kendilerini hiç görmeden, bir de doğuştan kılsız olmamızı bekliyorlar ya, hayret birşey :KK34: kadın olmak çok zor çok :süslü:

Benim de en büyük hayalim bigün kocamın belden üstünü tüy dökücü kremle tamamen sıyırmak:rolleyes:
Şimdilik kabul etmedi ama ettircem bigün inanıyom:KK8:
Ayy mütiş olur ya baldök yala:confused:

Benim de en büyük hayalim bigün kocamın belden üstünü tüy dökücü kremle tamamen sıyırmak:rolleyes:
Şimdilik kabul etmedi ama ettircem bigün inanıyom:KK8:
Ayy mütiş olur ya baldök yala:confused:

Ondan sonra doğal haline alışmakta zorluk çekebilirsiniz yalnız :KK48: Hem sahi ya erkekler niye lazer epilasyon yaptırmıyor :KK53:

Back
X