Tüy ya da kıl

cicekkokusu4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
38
48
30
Merhaba bu konuyu cinsellige açtım ki insanlar ona gore yorum yapsın. 1 yillik evliyim .Şimdi şu var ki ben esmer bir kadınım ve vucudumdaki kıllar daha da göze batar durumda. Devamlı kıl alma agda yapma inanın bıkkınlık getirdi lazer ya da baska sey oneriyorsunuz belki ama param yok malesef şuanda .gogusumde bile oluyor ve her seferinde almak sırtımı , yani eşime gel de beni böyle kabul et demek de sacma çünkü ben bile kıllı olmaktan igrenirken ona nasil diyeyim? birliktelik zaman umursamadan yapılmalı ancak ben pürüzsüz olmadan yapamıyorum resmen agdadan sonraya sartlandırıyorum .sizde durumlar nasil cok mu kötü durumdayim bu kıl problemini nasil aşarım ?

Sırtındakileri boşver ya çok mu belirginler, bazı insanlar var kendindeki ayva tüyüne dayanamıyor, lazer şansın yoksa mecnuren ağdaya devam ya da adam seni olduğun gibi kabul edecek, limon suyu falan suruyorlar ağdadan sonra köklerini kurutuyormuş sözde öyle şeyleri dene, ne diyebilirim ki

ayy kıl olduğu zaman jartiyer çorabi giyer yönetimi elime alırım :KK70: :KK70: :KK70: çok uğraşmasın ince detaylarla diye . bıyığımı alınca da " oooo sıhhatler olsun traş olmuşsun " der o da alıştı
Ya muhabbete bak keşke biz de o seviyeye gelebilsek 😂 belki de ben cok büyütüyorum kafamda dediginiz gibi karanlikta ve yönetimi ele almalıyım 😄

Sırtındakileri boşver ya çok mu belirginler, bazı insanlar var kendindeki ayva tüyüne dayanamıyor, lazer şansın yoksa mecnuren ağdaya devam ya da adam seni olduğun gibi kabul edecek, limon suyu falan suruyorlar ağdadan sonra köklerini kurutuyormuş sözde öyle şeyleri dene, ne diyebilirim ki
Aynen ayva tuylerine bile dayanamıyorum kendimi bildim bileli öyleyim yani. Ama ne bileyim şu bacak kol normal de goguste cikmasi garip geliyor bana sanki anormalim gibi hormonlarım da bi problem yok .esim sarışın bir insan onun bacaklari bile belli olmuyor bide bana bak😂

Ya muhabbete bak keşke biz de o seviyeye gelebilsek 😂 belki de ben cok büyütüyorum kafamda dediginiz gibi karanlikta ve yönetimi ele almalıyım 😄
relax ol bacım akışına bırak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kocam fark etmezse ben diyorum" yaaa ama aşk olsun hiç fark etmiyosun" diye o zman anlıyo

Aynen ayva tuylerine bile dayanamıyorum kendimi bildim bileli öyleyim yani. Ama ne bileyim şu bacak kol normal de goguste cikmasi garip geliyor bana sanki anormalim gibi hormonlarım da bi problem yok .esim sarışın bir insan onun bacaklari bile belli olmuyor bide bana bak😂
O kadar sıkma kendini ya, anlaşılan yeni evlisin, kendine dürüst ol ve gerçekten kıl olanlarla uğraş, benim de göğsümde çıkıyor 8 10 tane de olsalar enikonu kıl, yani tüy falan değil, epilatörü tutuyorum ya allah 😎

Bacak koltuk altı ve bikini bölgesi tüysüz olmalı bir kadının.
Ben erkek olsaydim kıllı kıllı yanima almazdim :KK53:
Adama da veriyorum ayarı temizlen gel diye :deli:

Lazer aslında çokta pahalı değil. Ben yeni başladım. Ayda 200-150 her seans gidince elimde varsa ödüyorum.

Ben genital bölgeye ağda yapmaya ya da eldivenle almaya yeni başladım. Ama hemen tüylerim çıkıyor ve kısa tüyler eldiven ya da ağdaya gelmiyor. Evli olsam ne yapardım diye düşündüm ve merak ediyorum. Herkes her anında tüysüz olamaz bence ki erkekler de tüysüz değiller. Jiletle alınca akşamına çıkmaya başlıyor. Bence kendimizi biraz sıkmaktan vazgeçmeliyiz. Kadınların da erkekler gibi kılları vardır yoğunluğu aynı olmasa da. Evliler arasında çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum

Ben genital bölgeye ağda yapmaya ya da eldivenle almaya yeni başladım. Ama hemen tüylerim çıkıyor ve kısa tüyler eldiven ya da ağdaya gelmiyor. Evli olsam ne yapardım diye düşündüm ve merak ediyorum. Herkes her anında tüysüz olamaz bence ki erkekler de tüysüz değiller. Jiletle alınca akşamına çıkmaya başlıyor. Bence kendimizi biraz sıkmaktan vazgeçmeliyiz. Kadınların da erkekler gibi kılları vardır yoğunluğu aynı olmasa da. Evliler arasında çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum
Öyle kafalarını gösterdikleri zamanlar için de epilatör kullanıyorum ben ama dediğin gibi çok da sorun etmemek lazım.

benim de göğsümde hatta arasında bile çıkıyor ve kendimi erkek gibi hissediyorum. kadın doğuma gittim kontrole acaba hormonel bozukluk mu var diye yok bi şey çıkmadı çok şükür. Bu normal mi yani... ne bileyim kimsenin yok gibi geliyor sanki...

X