tuy sorununa cozum uretelım

ben agda sonrası turunç sürmeyi biliyorum azaltıyormuş kılları birde zayıflatıyormuş

ben agda sonrası turunç sürmeyi biliyorum azaltıyormuş kılları birde zayıflatıyormuş

Çok yanlış bişey bu ağdadan sonra duşumuzu bile en erken 1 saat sonra yapmalıyız kıl kökleri açıldığı için su bile besliyo kökleri hatta ağdacıların sürdüğü yağ gibi birşey var o kıl köklerini öyle bir besliyoki

hadi ya ben çok seviyorum o yağın kokusunu. sürmeyince de yapış yapış oluyor.

kuzenim çok uzun süre ağda kullandı ve şimdi neredeyse hiç tüyü yok. 33 yaşında. ağda değildir tek sebep tabii ama jilet kullansaydı şu anki durum da olmazdı heralde.

evet sürmeyince yapış yapış oluyo ama diğer türlüde kıl köklerini besliyo
Sir ağda kullanınca zamanla kıllarda azalma oluyo ama normal ağda için geçerli değil normal ağda şekerli olduğu için oda kıl köklerini besleriyo

Merhaba,,

Bende roll-on şeklinde olan sir ağdayı kullanıyorum düzelinli kullanınca azalma oluyor ama çok azzz

Tüylerden kurtulmanın en iyi yolu lazer galibaa

ben de çamsakızını genital bölgede sirden daha rahat kullanıyorum.. siri kaç defa denedim o bölgeye ama yok hemen yarıda bırakıp normal ağdayla devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…