Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıradan yöntemler dışında neler var acaba bilmediğimiz
izmir cocugunun ismi mi?
ben agda sonrası turunç sürmeyi biliyorum azaltıyormuş kılları birde zayıflatıyormuş
Çok yanlış bişey bu ağdadan sonra duşumuzu bile en erken 1 saat sonra yapmalıyız kıl kökleri açıldığı için su bile besliyo kökleri hatta ağdacıların sürdüğü yağ gibi birşey var o kıl köklerini öyle bir besliyoki
hadi ya ben çok seviyorum o yağın kokusunu. sürmeyince de yapış yapış oluyor.
kuzenim çok uzun süre ağda kullandı ve şimdi neredeyse hiç tüyü yok. 33 yaşında. ağda değildir tek sebep tabii ama jilet kullansaydı şu anki durum da olmazdı heralde.
evet canım meleğimin ismi
Bu konuda gidilebilcek son nokta " ah erkek olmak vardı kıl tüğ derdi yok "
canim Allah anali babali büyütsün ve hayirli evlat kilsin.
eveeeet yaaa ama ben kadin olmayida cok seviyorum
amin canım
yüzyıllar önce hangi zeki insan kadınların tüğsüz olmasını söylediyse aklını seveyim onun
evet sürmeyince yapış yapış oluyo ama diğer türlüde kıl köklerini besliyo
Sir ağda kullanınca zamanla kıllarda azalma oluyo ama normal ağda için geçerli değil normal ağda şekerli olduğu için oda kıl köklerini besleriyo
ben agda sonrası turunç sürmeyi biliyorum azaltıyormuş kılları birde zayıflatıyormuş
ben denedim özellikle mersindeyiz turunç cennetii kullandım faydasını da gördümm ama düzenli yapmak lazım her agda sonrası yaniisen denedınmı turuncu