Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayımm:)
temmuzda 26 sında yapıcaz...ay ya valla tüylere kökten çözüm işte budur:lepi:
aldıktan sonra limon-tuz da yapıyorum..defoulun kıllar:içelim:
bende burdayımm ama 2 gün sonra memleketime gidiyorum. orda net imkanım olmayacak zaten düğün telaşımda var. bu kadar nete giremeyecem 2 ay ohaoldumsmile
üç gün boyunca da aklına geldikçe yap tatlım limon ve tuzu.
çünkü:dolunayın ardından (27-28 yani)ay oğlak burcunda (cildi yönetir)
oğlak burcunun besini tuz
yani tuz herzamankinden iki kat etkili bu iki gün bıyunca.cildin hassassa tuza karşı kullanma ama.zararıda iki kat olur çünkü.
arkadaşlar bişiy sorabilrmiyim acaba şimdi bende 12 haziranda yaptım ama hicriymiş aymış bilmeden zaten 15 günde bir yapıyorum neyse sorularıma gelince
1.şimdi 26 ya da 27 sinde yapcaz ya saat önemli mi acaba gece de yapılabilr mi?
2.mesela 27 sinde yaptık diyelim dolunay bi dahaki ayın 26 oluyor ben 12 si civarı yine yapsam sonra 26sında yapsam yine etkili olur mu acaba?
tatil falan yok da herkes ayın 27 sini bekliyo herhalde toplu katliam için :))
arkadaşlar limon tuz ikilisini nasıl yapıyosunuz anlatırmısınız ben karınca yumurtası kremini kullanıyorum ama o bittikten sonra bunu deneyebilirim
saol canım peki çok soru soruyor gibi olucam ama aklıma takılan şeyler var..şimdi 12 sinde yapmayım da başka bigün yapayım ozaman yoka 1 ay münkün deil bekleyemem..sorum şu ben bide tüy azaltıcı losyon kullanıyorum ayrıyettende limon tuz sürsem 26 sında daha etkili olur dimi..bide malum herkesin sıkıntısı batıklar sen demişssin ciltte yeniileniyor diye acaba batıklarlada ilgili iyi sonuç alınabilirmi bu dolunayda