regl döneminde almak hem sakıncalı hemde acı verir diye biliyorum.birde bunula ilgili az bilinen bişey okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum. bitmesini beklerken de ay büyüyen faza gececek.bana sorarsan 27 haziranı bekle derim.ben olsam ay büyürken tüylerimi almam.yine de sana bırakıyorum canım.
doğru yaaaa hihoyyyt yarın her bir tanesini çekerken bir daha hiç çıkmayacaksınız felan diyecem. Allahım o günleri görecekmiyiz yaa mafoldumbenmafoldumben
Çok güzel bilgiler,çok teşekkür ederim.Burçlara ve ayın evreleri hakkındaki bilgilere bende çok meraklıyım....
ben teşekkür ederim güzel cümleleriniz için :) burçlara günlük kullandığımız anlamda yani kişisel anlamda çok takılmam ama öğrencilik yıllarımda -coğrafya dersinde- nedir bu oğlak dönencesi,yengeç dönencesi ? coğrafyanın içinde ne işi var diye sorgulamışımdır hep.varmış bir hikmeti.farkınalığım arttıkça daha net görüyorum etkilerini.
hatta geçenlerde annemin arada bir uğraştığı ayak nasırları vardı.birkaç gün ilaç sürdü birden düştüler.kendide şaşırmış,geldi bana gösterdi.hemen aklıma geldi.balık burcu ayakları yönetir ve o günlerde yapılan tedavi süper sonuç verir.koşup baktım hemen ay balık burcundamı yoksa diye.inanamazsın,cidden o gün -geçen hafta sonu -ay balık burcunda ve küçülen fazdaymış.
dayanamıcam bi örnek daha :)) yine annemden :)) saçları tümden beyaz.hep boyarım karamele,bir buçuk saat bekler,sarının biraz koyusu olur.o gun nasılsa tutmuyo dedi yaklaşık 45 dk sonra yıkadı.bi kuruttu ki ne görelim,resmen karamel (ve 3 hafta oldu akmadı). ben tabi yakın takibe aldım ya ayı.gidip baktım.20 mayıs,ay aslan burcunda ve büyüyen fazda.
inan saçlarım iğrenç oldu buna rağmen boya ve kesim için bekliyorum 16 haziranı.dışarı çıkamıyorum ama olsun beklicem.sonuca değer :))
ay çok uzun yazdım,okuyanlar için çok sıkıcı ama inanın herkes bilsin ve faydalansın diye..bile bile içimde tutamıyorum napayım :)
ayy olurmu ben zevkle okuyorum ve merakla! :kedi:
aslında sen bu tarz şeyleri direk buraya yazsan süper olur hee sempatiksalakcinni mesela kızlar bugün saç boyuyoruz kızlar bugün tüy alıyoruz kızlar bugün bakım günü ! kaydirigubbakcemile5
cok mu şey istedim bilmiyorumkismile
ayyy aycangül gerçekten çok etkilendim yaa. bu tarihler bakımlar tedaviler üzerinde bu kadar etkiliymiş demekki wayyy beee :1shok: bundan sonra çok daha takip edecem. saç boyamak için uygun zaman felan ne zaman acaba canım yaa bu haziranda sonra temmuzdada düğüne yakın boyayacam
Aycangul, sizin yazdıklarını yeni gördüm ve ilgimi çekti. 9 Haziran'da saçımı boyattım. ıyi mi kötü mü yaptım? Arkadaş 1 Mayıs'ta burnundan ameliyat oldu. Sakıncalı mı? Burnu hala çok şiş. Acaba o tarihte yapması yanlış mıydı? Yarın tüyleri almak sakıncalı mı?
Aydınlatırsan sevinirim.
iyiki gelmişsin siteye olumunekankayizsmile
[Bben birseyi merak edyorm su anda
hani astroloji okulu linkindeki astrolog bi bayan vardi o sizmisiniz acaba bilmiyorumkismile yazilardan kacrdimmi emin deglim ama degilsenizde cahilligimi bagslayin cok mrk ettim :kedi:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?