Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kişiye göre değişmiyor..biz dolunayı baz alıyoruz.mümkün olmayan durumlarda dolunaydan sonra en uygun günü kullanıyoruz.iki aydır bahsedilen son salıya rastlıyor,bu ay yine öyle olacak.ama her zaman tutmuyor..
bizim uyguladığımız bu yöntemle yaz başından beri epey yol aldık.ki yazın çok uyamadık malesef..önümüzdeki yaza kadar aksatmadan uygularsak çok iyi sonuç alacağımız ortada gibi..
ilk mesajda gördüğün tarihler aralık ayına ait.yani güncellenmiş.o tarihlerden sonra da güncellemeye devam edicem..
istersen bu tarihlere göre yap epilasyonunu..

Emeğine sağlık canım, tüylerim daha ince ve geç çıkmaya başladı, o yüzden sana hep şöyle dua ediyorum; İstenmeyen tüyün hiç kalmasın Aycangül :89:

ben daha sonuc aldımmı almadımmı anlayamadım sanırım bıkac ay sonra daha ıyı anlayacagım
bu seferde 21 aralıkta ınsallah aldırabılırsem o tuylerde bence utanmalı cıkmamalı artık

slm. arkadaşlar bende kuaförde rastladığım bir hanım her epilasyon sonrası tüy alma ilemi biter bitmez hemen yogurt suyu sürün dedi sonrada yoğurt sürün kuruyuncaya kadar bekletin,sonra yıkayın dedi kendiside hastanede yatarken japon bir hanımla tanışmış bacagındaki kırıktan dolayı tüylerimi görünce bu öneride bulundu diye bahsetti hanım uygulamış ve tüy olayını bitirmiş bir tane tüy kalmamıştı...

ilk kez duyuyorum..paylaştığın için teşekkürler..

arkadaşlar dolunayın insan üzerinde etkisi olduğu bir gerçek. tüyleri etkiler mi etkilemez mi bilemem ama Peygamber efendimizin her hicri ayın 13, 14 ve 15inde (yani dolunay günleri) tuttuğu özel oruç var. dolunay döneminde insanda hırçınlık ve şiddete eğilim çok olurmuş, oruç da bunları dizginlermiş. "saçma" diyenler bi de bu açıdan bakabilirler, denenebilir :)

kesinlikle canım..yeni ayda ve dolunayda oruç tutmanın vücuda çok faydası vardır.dolunayda mümkün olduğu kadar az su içmek gerekir..dolunayın olumsuz etkilerini ortadan kaldırmanın en kolay yoluda sabır ibadeti olan oruçtur dediğin gibi..
ayrıca bilen çoktur ama hatırlatayım ben.ramazanın ilk günü yeni aydır,ortası dolunay ve son günü yine yeniaydır.
çocukluğumdan kulağımda kalmış.ramazanın başında ortasında ve sonunda kuşlar bile oruç tutar derdi büyüklerimiz ve bizde tutmaya çalışırdık o 3 gün..

Son düzenleme:

peki bu tarihlerden başka tarihlerde epilasyon yapmıcaz mı ??

hiç mantıklı değil

kızlar ben gecen ayki dolunayda (21 kasımda) denedim sonuc inanılmaz.sadece bikini bölgeme deneyebildim.normalde benim 1 haftada cıkardı 3 hafta oldu ama yok denecek kadar az var...simdi 21 aralıkta tüm vücut denicem...

ayın durumunu neerden öğreniyorsunuz? ülkelere göre dğeişiklik gösterir mi= hani amerikada avurapada olmak değiştiri mi durumu=

ya ben anlamadım ama naıslsa alıyoruz eğer işe yarayacaksa bende belli günlerde yapmaya çalışırım. ama dolunaymdur dğeil midir? nerden öğrenicem ben bunu? bir de abdden nasıl olacak bu iş?

farkeder mi ki

ya cahilim ben bu konuda. biri desin hele? ne yapayım ben?

kızlar ben gecen ayki dolunayda (21 kasımda) denedim sonuc inanılmaz.sadece bikini bölgeme deneyebildim.normalde benim 1 haftada cıkardı 3 hafta oldu ama yok denecek kadar az var...simdi 21 aralıkta tüm vücut denicem...

ne güzel :) devamını diliyorum..

bizim takvimimize uy canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…