takip edemedım konu baya gelısmı salının da faydası varmıy mı yane :) ben dolunayı bu ay bekleyemıcem 29-30 kasım mıydı onu degerlendıreyım barı
saol canım :) ıns bı ıse yarar umıtle beklıyoruz :)) lazere de bu tarıhlerde mı gıtsem dıorum acaba .. koltukaltına gıdıorum sadece lazere. lazer bolgesıne kokten alma ıslemı yapamıyoruz ama bılemedım..
bende bu konuda çok ama çok muzdaribim bana da yardımcı olurmusunuz şimdi benim reglim yaklaştı ve son salı olarak ve anladığım kadarıya ayın yörüngesi olarak yarınmı tüylerimizi almalıyız????
ara tarihleri vermiştim zaten..29-30 kasım olarak..
konuyu okursan aslında salıyla ilgisi olmadığını göreceksin.şimdilik bir daha anlatyım,ön bilgi olsun sana..
amacımız tüylerimizi dolunayda almak..ama regl olduğumuzda yada başka bir nedenle dolunayda almamız mümkün olmadığında donunaydan sonraki 14 içinde bulunan toprak burcu günlerini kullanıyoruz.ara yada alternatif tarih diye buna diyoruz.
BU ay gerçekten çok faydası olduğuna inanıyorum ben daha çok olmadı ama 1 ay sonra daha çok yorum yapabilecek durumda olacağım
ayy bu aykı epılasyon gunum 3 aralıkta napsam 21 aralıga mı kaydırsam
umarım ıse yarar ara tarıhlerı degerlendırdım dun ve bugun. valla 2 gecedır tuy gunu evde
21 aralıkta aksam gıdemem sonucta21 gunduz mu alayım 22 gunduz mu
ÖNEMLİ
arkadaşlar bundan böyle ilgili tarihleri ilk sayfadaki ilk mesajımın sonuna ekleyeceğim.her ay güncelleyeceğim.diğer topiğimde ki gibi yani..bu ayın tarihlerini ekledim..
canım bu kadr ileriye bakınca tarihlerde bir iki günlük kaymalar olabilir ama bunu da hesaba katarak fikir verebilirm.
13 ağustosta dolunay olduğunu düşünürsek 21-22 ağustosta ay boğa burcunda olur.ayrıca 29-30 ağustosta ay başak burcunda olur.her ikiside ara tarih olarak kullanılabilir.tabi senin için başak burcu günleri daha kullanışlı olur.
ancak sana bir tavsiyem olacak kabul edersen..düğününe daha bir yıl var.eğer bu süre içinde buradaki günlere uyarsan zaten ciddi bir yol katetmiş olursun. bir de bu süre zarfında mart ve temmuz dolunaylarını da kaçırmazsan çok daha iyi olur.ben yaz başından beri uyguluyorum.henüz yeni olmasına rağmen çok faydasını gördüm.dudak üstünde 4-5 hafta rahat ediyorum.ve çok cılız çıkıyorlar.haftada bir yoparlamak zorunda kalırdım ve aklım hep orda olurdu.şimdi unutuyorum inan.diğer bölgelere gelince bazı yerlerde boşluklar oluştu.çok cılız olanları artık göremiyorum.ayrıca bazılarını elimle bile çekince geliyor.bu da demek oluyor ki bir kaç ay içinde onlarda çıkmayacak.çok güçlü olanlar da var tabi.ama onlarıda yaza kadar bu noktaya getireceğimi tahmin edebiliyorum.
umarım seninde işine yarar.tabi ne kadar ve hangi sürede sonuç alacağın senin tüylerinin yapısına da bağlı.benim bir iki ayda benden çok daha fazla yol kateden arkadaşlarımda oldu.önemli olan istikrarlı olmak ve tarihleri atlamamak..
sevgiler canım :)
yazmayı unutmuşum.bu tarihlerde epilasyondan sonra yoğun bir tuzlu su sürmen yada tuzu ıslatarak o bölgeye hafifce uygulaman sonucu hızlandırır.bu tarihlerde uygulanan tuz çok etkili.çünkü bu burçların besini tuz ve mineral..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?