Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül canim benim yaa ara tarihlere nerden bakabiliriz. bana 2011 augstos eylül aylarindaki tarihlr lazim dügünüm varda..
bi siteden baktim dolunay 13.08.2011 ve 12.09.2011 de ama benim dügünüm 03.09.2011 de yani ara tarih nezaman merak ettim??? acaba simdiden bakilabilirmi bi yerden canim?
cevaplarsan sevinirim tatlim.

canım bu kadr ileriye bakınca tarihlerde bir iki günlük kaymalar olabilir ama bunu da hesaba katarak fikir verebilirm.
13 ağustosta dolunay olduğunu düşünürsek 21-22 ağustosta ay boğa burcunda olur.ayrıca 29-30 ağustosta ay başak burcunda olur.her ikiside ara tarih olarak kullanılabilir.tabi senin için başak burcu günleri daha kullanışlı olur.
ancak sana bir tavsiyem olacak kabul edersen..düğününe daha bir yıl var.eğer bu süre içinde buradaki günlere uyarsan zaten ciddi bir yol katetmiş olursun. bir de bu süre zarfında mart ve temmuz dolunaylarını da kaçırmazsan çok daha iyi olur.ben yaz başından beri uyguluyorum.henüz yeni olmasına rağmen çok faydasını gördüm.dudak üstünde 4-5 hafta rahat ediyorum.ve çok cılız çıkıyorlar.haftada bir yoparlamak zorunda kalırdım ve aklım hep orda olurdu.şimdi unutuyorum inan.diğer bölgelere gelince bazı yerlerde boşluklar oluştu.çok cılız olanları artık göremiyorum.ayrıca bazılarını elimle bile çekince geliyor.bu da demek oluyor ki bir kaç ay içinde onlarda çıkmayacak.çok güçlü olanlar da var tabi.ama onlarıda yaza kadar bu noktaya getireceğimi tahmin edebiliyorum.
umarım seninde işine yarar.tabi ne kadar ve hangi sürede sonuç alacağın senin tüylerinin yapısına da bağlı.benim bir iki ayda benden çok daha fazla yol kateden arkadaşlarımda oldu.önemli olan istikrarlı olmak ve tarihleri atlamamak..
sevgiler canım :)

yazmayı unutmuşum.bu tarihlerde epilasyondan sonra yoğun bir tuzlu su sürmen yada tuzu ıslatarak o bölgeye hafifce uygulaman sonucu hızlandırır.bu tarihlerde uygulanan tuz çok etkili.çünkü bu burçların besini tuz ve mineral..

Son düzenleme:
ya kızlar konunun hepsını okuyamadım masallah baya uzun ama anladıgım kadarıyla dolunayda alıyoruz tuz lımon etkısını artırmak ıcın kullanıyoruz. pekı ben kasım dolunayını kacırdım. :( bır dahakı dolunay ne zaman kızlar ona hazırlanayım barı :( ..
bı de bunla mı alakalı bılmem ama bı komsumuz vardı her ayın son salı gunu tuylerınızı alın bakın daha az cıkıcak derdı uygulamadım acıkcası :D

ya kızlar konunun hepsını okuyamadım masallah baya uzun ama anladıgım kadarıyla dolunayda alıyoruz tuz lımon etkısını artırmak ıcın kullanıyoruz. pekı ben kasım dolunayını kacırdım. :( bır dahakı dolunay ne zaman kızlar ona hazırlanayım barı :( ..
bı de bunla mı alakalı bılmem ama bı komsumuz vardı her ayın son salı gunu tuylerınızı alın bakın daha az cıkıcak derdı uygulamadım acıkcası :D

salı gününü pek anlayamadım açıkçası.belki "salı sallanır" deyiminden geliyordur:)
biz her dolunay akşamı yapıyorz.her ayın dolunayı farklı günde.bazen aynı güne de rastlıyor..takip etmen lazım..aralık dolunayı da 21 inde 10:15 te.tabi biz gece yapmayı tercih ediyruz ayın enerjisi daha yoğun olduğu için.
bir de dolunaydan sonraki 14 gün içerisinde toprak burçlarından birine rastlayan günleri ara tarih olarak kullanıyoruz..(alternatif olarak)
senede 3 kez de dolunay toprak burçlarından birinde gerçekleşiyor ve etkisi çok daha faza oluyor.bunlar benim tespitlerim tabi..ve uyguluyorum..sonuç da alıyorum..
yani diyeceğim.bu 3 dolunayı ne olursa olsun (regl dışında) kaçırmaman lazım.bunlar kasım , mart ve temmuz dolunayları..
limon -tuz a gelince..bununla ilgili topikler var evet. aslında ben uygulamıyorum ama toprak burçlarının besin kalitesi tuz-mineral olarak geçiyor.uygulansa da çok iyi olur.zaten tuzdan çok çok fayda sağlayanların da farkında olmadan bu günlerde epilasyon yaptıklarını düşünüyorum..
sonuç olarak fayda gördüğünüz herşeyi kullanın derim ben.maksat tüylerden kurtulmak..yada strese neden olmayacak duruma getirmek..
ne çok yazdım dimi..sorunun cevabını aştı epeyce.. konuyu yeni görenler için arada ayrıntıya giriyorum böyle :)

salı gününü pek anlayamadım açıkçası.belki "salı sallanır" deyiminden geliyordur:)
biz her dolunay akşamı yapıyorz.her ayın dolunayı farklı günde.bazen aynı güne de rastlıyor..takip etmen lazım..aralık dolunayı da 21 inde 10:15 te.tabi biz gece yapmayı tercih ediyruz ayın enerjisi daha yoğun olduğu için.
bir de dolunaydan sonraki 14 gün içerisinde toprak burçlarından birine rastlayan günleri ara tarih olarak kullanıyoruz..(alternatif olarak)
senede 3 kez de dolunay toprak burçlarından birinde gerçekleşiyor ve etkisi çok daha faza oluyor.bunlar benim tespitlerim tabi..ve uyguluyorum..sonuç da alıyorum..
yani diyeceğim.bu 3 dolunayı ne olursa olsun (regl dışında) kaçırmaman lazım.bunlar kasım , mart ve temmuz dolunayları..
limon -tuz a gelince..bununla ilgili topikler var evet. aslında ben uygulamıyorum ama toprak burçlarının besin kalitesi tuz-mineral olarak geçiyor.uygulansa da çok iyi olur.zaten tuzdan çok çok fayda sağlayanların da farkında olmadan bu günlerde epilasyon yaptıklarını düşünüyorum..
sonuç olarak fayda gördüğünüz herşeyi kullanın derim ben.maksat tüylerden kurtulmak..yada strese neden olmayacak duruma getirmek..
ne çok yazdım dimi..sorunun cevabını aştı epeyce.. konuyu yeni görenler için arada ayrıntıya giriyorum böyle :)

teşekkür ederim cevap için. peki takvimi nasıl takip ediyorsunuz. nereden öğreniyorsunuz. 21 aralığa da baya varmış :59:

lazer epilasyona gidiyorum lazeri de aynı günlere mi getirsek acaba ? nasıl olur..

bende bu salı meselesini duydum ve uygulamıştım ama bu hicri takvime göre ayın son salı günüydü bazen denk getirirdim salıdan mı hicri takvimden mi bilmem ama benim tüylerim baya azaldı konunun ilk sayfalarında da yazmıştım hicriden dolayı diz kapağımın altında tüyler çıkmıyo artık sonra dolunaya başladım inş. bunda da hiç kalmayacak

teşekkür ederim cevap için. peki takvimi nasıl takip ediyorsunuz. nereden öğreniyorsunuz. 21 aralığa da baya varmış :59:

lazer epilasyona gidiyorum lazeri de aynı günlere mi getirsek acaba ? nasıl olur..
lazer epilasyon yaptırıyorsan daha da önemli..para veriyorsun..ne kadar çabuk bitse o kadar iyi..

bende bu salı meselesini duydum ve uygulamıştım ama bu hicri takvime göre ayın son salı günüydü bazen denk getirirdim salıdan mı hicri takvimden mi bilmem ama benim tüylerim baya azaldı konunun ilk sayfalarında da yazmıştım hicriden dolayı diz kapağımın altında tüyler çıkmıyo artık sonra dolunaya başladım inş. bunda da hiç kalmayacak

bakmak lazım hicri takvime..son salıların özelliği ne,görmek lazım..belkide ara tarihlerle örtüşüyordur..

hicri zilkade ayının son salısı 2 kasıma denk gelmiş.. yani 25 zilkade salı.. ee bu da bize verdiğin ara tarihti die hatırlıyorum?

öteki başlığa da yazmıştım, ben biraz daha kurcalayayım en iyisi belki bi faydam olur :)

Son düzenleme:
zilhicce ayının son salısı 30 kasım
ve sanırım 29 muharrem salı gününe denk geliyo o da 4 ocak.. :68:

geriye doğru gidip teyit etmeye çalışmak daha iyi gibi :))

25 zilkade - 2 kasım
zilhicce - 30 kasım
27 şevval - 5 ekim salı
28 ramazan - 7 eylül salı
29 şaban - 10 ağustos salı
24 recep - 6 temmuz salı
25 cemaziye - 8 haziran salı

sanırım hazirandan beri yapıyorum diyodun o yüzden bu kadarını yazdım :)

takvimlerede diyanetin sitesinden ulaştım

ekleme: 2 kasım ve 30 kasım verdiğin ara tarihlere geliyomuş, bikaç sayfa geri gidince gördüm :)

Son düzenleme:
zilhicce ayının son salısı 30 kasım
ve sanırım 29 muharrem salı gününe denk geliyo o da 4 ocak.. :68:

geriye doğru gidip teyit etmeye çalışmak daha iyi gibi :))

25 zilkade - 2 kasım
zilhicce - 30 kasım
27 şevval - 5 ekim salı
28 ramazan - 7 eylül salı
29 şaban - 10 ağustos salı
24 recep - 6 temmuz salı
25 cemaziye - 8 haziran salı

sanırım hazirandan beri yapıyorum diyodun o yüzden bu kadarını yazdım :)

takvimlerede diyanetin sitesinden ulaştım

ekleme: 2 kasım ve 30 kasım verdiğin ara tarihlere geliyomuş, bikaç sayfa geri gidince gördüm :)

emeğine sağlık canım..2010 yılının tamamına baktım.ekimden itibaren benim verdiğim ara tarihlerle örtüşüyor..ama öncesi farklı..sadece benimkilerden farklı değil üstelik.kendi içindede farklı özellikte günler.
ekimden bu yana da istikrarlı bir biçimde toprak burçlarına dengelmiş..2011 takvimi yayınlanınca karşılaştırmaya devam edebiliriz..

demek oluyorki ben hicriye göre yaptığım 2 yılda bu kadar yol almışsam ara tarihler + dolunay da daha çabuk yol alıcam önümüzdeki 2 yılda buna desem tüysüz günlere az kaldı farkında olmadan neler yapmışım demekki

takip edemedım konu baya gelısmı salının da faydası varmıy mı yane :) ben dolunayı bu ay bekleyemıcem 29-30 kasım mıydı onu degerlendıreyım barı

Back