Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır hayır kendi burcuna göre değil.bu takvim ayrıntılı bir takvim.ben buradan sadece dolunay günleri ve tam saatlerini dikkate alıyorum.
mesela ;
26.Haziran.2010 13:31 (14:30) Dolunay OĞLAK 04° Parçalı Ay Tutulması
bu satıra göre 26 haziranda biz göremesekte 14:30 da ay kendini tamamlayıp dolunay olacak ve bir gün böyle kalıp küçülmeye başlayacak.
dolayısıyla 26 sında 14:30 dan sonra ağdamı yapıp zırnık uygulayacağım
bu takvimler oluşturulurken yaz saati uygulaması dikkate alınmıyor.dolayısıyla mart-ekim arasında bir saatlik fark ortaya çıkıyor.bu aylardaki gerçek saatleride kırmızıyla belirttim.yani kırmızıları dikkate alıyoruz.
vodafone reklamı gibi oldu :)))
iğneli epilasyon bende yaptırdım koltukaltıma..4 yıl önce başladım,hala tek tük var ama yapan bayan şehir dışında yaşadığı için ben aylardır gidemedim.uzun sürdü ama değdi.bayan çok tecrübeli..ağır ama titiz.çoğu kişi hızlı yapıyor,çabuk bitiriyor ama tam köke ulaşmadan elektrik akımı veriyorlar.yani kılın köküne değil,tabiri caizse beline.tabi tüyler zayıflıyor,bir süre çıkamıyor,birkaç yıl içinde tekrar güçleniyor ve çıkmaya başlıyorlar.bende o çok güçlü tüylerin dışında 4 yıldır çıkan olmadı.zaten köklerin yandığını hep duydum kulaklarımla.hani mangal yaparken bazen yağ yanar da ani bir ses çıkar ya .resmen o ses çıkıyor.kısaca ağır yapıldı ama param boşa gitmedi.zaten lazere yıllar önce 1,5 milyar ödemiştim,o da kampanyalı.yazık oldu.iğneli doğru kişi yapınca süper sonuç veriyor.sadece bacakta kalıcı beyaz noktalar bırakıyor.bana yapan bayanın bacağında gördüm 20 yıllık.
biz ayın evrelerini bi takip edelim,sen epilasyona öyle başla derim ben.bana tüyleri aynı yoğunlukta ve kalınlıkta olmasına rağmen 1 yılda biten de var 5 yılda bitende var demişti epilasyonu yapan bayan.e var demek ki etkileyen bir faktör.ve ben bunun kesinlikle ay olduğuna inanıyorum. deneyelim.ne kaybederiz ki tüylerimizden başka:1rolleyes:
yazın çok mantıklı geldi bana...okadar yıl para harcayıp verimli sonuç elde edememiş biriyim...en mantıklısı zamanını bilmek...şaşardım eski insanlar nasıl çözmüşler acaba bu sorunu diye...ozamanlar böyle gelişmiş yöntemler mi vardı..heç...herşeyde eskiye dönüp de bilgi alıyoruz zaten...bu da ilginç..neyse...şimdi demişsin ya dolunayda diye ama başka bi konuda da hicri ayın son günü alın diyolar ...bu konuda bilgin varmı?
ben bugün birçok anahtar kelimeyle denedim nursall,çıkmıyo.evet ilkel olacak ama tarif edeyim.astroloji okulu yazıyoruz.siteye girip köşe yazıları bölümünü tıklıyoruz.yurdahal topdemir-tüm yazıları'ı tıklıyoruz.açılan sayfayı sizle paylaşmıştım zaten.sayfanın sonunda tablo var ama çok belirsiz.
eğer okuyamazsanız burdan ya da özelden mail adresi atıyorsunuz ve sizler için word sayfasında hazırladığım ama bir türlü ekleyemediğim tabloyu mail olarak sizlere ulaştırıyorummmm:)):hooray:
tüysüzüm diye olumlamalar yap bari alırken :))
cnm herseyi öyle güzel anlatmışsınkii kendi adıma çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile
bişey sorcam bende yarın aliim istiyodum o saatte ama reglimin son günlerindeyim.. sence alsam mı almasam mı?? bilmiyorumkismile