Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayçangül ben 5 gibi aldım. bilmiyordum 8 den sonra alınacağını. aynı etkiyi gösterir mi yoksa bu ayıma yazık mı oldu :)

bende tüy sorunumu halletmiş oldum dün gece:)) gece yapabildim işte bütün misafirler dün akşam için anlaşmışlardı herhalde bayram sonrası die çok çok kalabalıktı ev neyse ki gece yarısı üşenmedim yaptım walla:)))

Dünkü halim gülünecek kadar vardı.
Arkadaşlar program yapmışlar çağırdılar yok gelemem işim var falan dedim.
Ne işin var deyince cevap veremedim tabi..
Geldim saat 20.30 olsun diye bekledim 20.29 da bile başlamadım :)
Ve hallettim ..
Bakalım bu kadar uğraştan sonra çok etkili olmalı ..
Ama ne yazık ki o saatten sonra kuaföre gidemedim.
O yüzden kaş ve bıyık bugüne kaldı bugün aldırdım.

araya bayram girdiği için tam olmadı benimkiler :)) ama bacaklarımda biraz biraz çıkmıştı onları toparladım.. hiç yoktan iyidir dimi :)

bende sırf bu tarıhlere uyacagım dıye duzenlı epılasyon yapmaya basladım
aksam oldugu ıcınde kendı makınamla yapıyorum bakalım ınsallah yararını gorurum

şu başka sitede alay konusu olma durumuna gelince..ben siteye baktığımda bu başlıkla değil,dolunayda tüy alıp çiş sürülmesinin eleştirildiğini gördüm.ayrıca konu ayırımı yapılmaksızın bu site üyelerine hakaret edildiğini gördüm..
her neyse..şunu söylemek istiyorum..eleştiriyi dikkate almadan önce eleştireni tanımak lazım..
burada da defalarca yazıldığı gibi dolunayın bu konudaki etkisi büyükannelerimiz tarafındanda biliniyor.tabi bunun nesilden nesile tecrübe edilerek bize ulaştığını düşünürsek neyi/kimi ne kadar dikkate almamız gerektiği de kendiliğinden ortaya çıkıyor sanırım.
daha fazlasını söylemeye gerek yok sanırım..

mesajlarınızı bu akşam okuyabildim arkadaşlar..hepinizin olumlu sonuç almasını diliyorum :)

sadece ayşem farketmiş yokluğumu :)
kaç gündür istanbuldaydım..yapabildiğim kadar bende yapmaya çalıştım.belki bir mucize olurda hiç çıkmazlar diye
umut dünyası işte :)

bende 21 kasım diye meledim ama kısmet değilmiş regl oldum inş. 29 kasımda halledicem o mucizeye hep ihtiyacımız varda bilmem ne zaman gerçekleşir aynen umut dünyası

anlamadım ben =( toprak burcu degılsek gunler degıscek mı koçum mesala ben ???:44::44: sacımı nezaman kestrcem=))

peki ayın ne zaman hangi burçta olduğunu nereden öğrenebiliriz? herkesin sorularına dertlerine sabırla cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim aycangul kardeşim..
rica ederim..
aslında bunun cevabını birkaç kez vermiştim ama topiğin tamamını okuma fırsatın olmadı sanırım.tekrar vereyim:
Kasım 2010'da Ay Sizi Nasıl Etkileyecek - UZMANTV
buradan hem tarihleri öğrenebilir hem de farklı konularda da fikir edinebilirsin :)

aycangül canim benim yaa ara tarihlere nerden bakabiliriz. bana 2011 augstos eylül aylarindaki tarihlr lazim dügünüm varda..
bi siteden baktim dolunay 13.08.2011 ve 12.09.2011 de ama benim dügünüm 03.09.2011 de yani ara tarih nezaman merak ettim??? acaba simdiden bakilabilirmi bi yerden canim?
cevaplarsan sevinirim tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…