Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm ya bizim hatırımıza sen affet bu yönetimi:1:
seni niye kızdırdılar bilmiyorum ama bu çok faydalı
konularını öksüz bırakma buralarda ağlarlar arkandan sonra:58::14:

kızlar su an reglı donemım basladı
21 ındekı dolunay tam reglı bıtısıne denk gelıcek ınsallah
sanslıyım bu sefer

Aycangul,
benimde çene bölgemde tüy sorunum var ilk defa epilasyon günümü ekim ayının dolunay tarihine denk getirdim, faydasını da gördüm aslında normalde 3 günde tekrar çıkarlardı ama 15 sonra çıktılar ve o zaman da dolunay yoktu ve tüylerimi tekrar almak zorunda kaldım. Sence aralarda almak tüylerimin azalmasını olumsuz etkiler mi?

canım 2,3 kasımdada dolunay vardı ara tarıhtı keske o zamana denk getırseydın
ben artık cok acıl olmayan tarıhler harıc hep o tarıhlere denk getırmeye calısıorum
dolunay+ ara tarıhlere
bolelıkle sureklı epılasyon yapmıs oluyorum
ve daha guvenlı oluyorum kendıme
bırde agda makınası almıstım kendım yapıyorm
dolunay saatlerı aksam oldugu ıcın cok rahat oluyor

merhaba arkadaslar.men azerbaycandan yaziram.mene bu movzuda yardim ede bilirmisiniz?menim ayaqlarimda hemise sepkiler olur.istersem tuy aliyim istersemde almiyim.yani kucuk kucuk sivilce gibi kizarikliklar oluyor.mende istiyirem ki bacaklarim bunlar olmasin bacaklarimda.yaaa sizce ne yapmaliyim?lutfen komek eliyin.

Pırlanta,
Aslında 2-3 kasımda almak istedim ama o tarihte çıkmamışlardı henüz alamadım. ama sanırım senin yakaladığın düzeni bende birkaç ay sonra yakalayacağım. Birde çalıştığım için sürekli temiz olmam gerekiyor :( o yüzden sanırım benim düzenim biraz zaman alacak :(

Pırlanta,
Aslında 2-3 kasımda almak istedim ama o tarihte çıkmamışlardı henüz alamadım. ama sanırım senin yakaladığın düzeni bende birkaç ay sonra yakalayacağım. Birde çalıştığım için sürekli temiz olmam gerekiyor :( o yüzden sanırım benim düzenim biraz zaman alacak :(

anlıyorum canım bende sureklı etek gıydıgım ıcın sureklı temızlık sart

Pırlanta,
acaba burca göre de dolunay tarihlerinin önemi var mı yani ben (30 temmuz) aslan burcuyum bana özel de bir tarih var mı? ya da bana ara tarihler daha mı uygundur? ya da benim özellikle dolunay tarihine dikkat etmem gereken bir ay var mı? bunları biliyor musun canım?

bende aslanım canım
ben hıc dıkkat etmedım
hep aycangulun verdıgı tarıhlere uymaya calısacagım

Son düzenleme:
hiç üşenmedim baştan sonra bütün konuyu okudum. şu an aramızda yoksun sanırım ama gelice mutlaka okursun çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Aycangül. :16:
şimdi sıra diğer topikte:10:

Aycangul,
benimde çene bölgemde tüy sorunum var ilk defa epilasyon günümü ekim ayının dolunay tarihine denk getirdim, faydasını da gördüm aslında normalde 3 günde tekrar çıkarlardı ama 15 sonra çıktılar ve o zaman da dolunay yoktu ve tüylerimi tekrar almak zorunda kaldım. Sence aralarda almak tüylerimin azalmasını olumsuz etkiler mi?

canım 21 kasımı kaçırma.unutma 20:30 dan sonra..

merhaba arkadaslar.men azerbaycandan yaziram.mene bu movzuda yardim ede bilirmisiniz?menim ayaqlarimda hemise sepkiler olur.istersem tuy aliyim istersemde almiyim.yani kucuk kucuk sivilce gibi kizarikliklar oluyor.mende istiyirem ki bacaklarim bunlar olmasin bacaklarimda.yaaa sizce ne yapmaliyim?lutfen komek eliyin.

canım bi dermotoloğa gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum..bunun ilacı olduğunu duymuştum.

hiç üşenmedim baştan sonra bütün konuyu okudum. şu an aramızda yoksun sanırım ama gelice mutlaka okursun çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Aycangül. :16:
şimdi sıra diğer topikte:10:

rica ederim canım.gözüne,emeğine sağlık :)

Back