Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar su an reglı donemım basladı
21 ındekı dolunay tam reglı bıtısıne denk gelıcek ınsallah
sanslıyım bu sefer
Pırlanta,
Aslında 2-3 kasımda almak istedim ama o tarihte çıkmamışlardı henüz alamadım. ama sanırım senin yakaladığın düzeni bende birkaç ay sonra yakalayacağım. Birde çalıştığım için sürekli temiz olmam gerekiyoro yüzden sanırım benim düzenim biraz zaman alacak
![]()
Aycangul,
benimde çene bölgemde tüy sorunum var ilk defa epilasyon günümü ekim ayının dolunay tarihine denk getirdim, faydasını da gördüm aslında normalde 3 günde tekrar çıkarlardı ama 15 sonra çıktılar ve o zaman da dolunay yoktu ve tüylerimi tekrar almak zorunda kaldım. Sence aralarda almak tüylerimin azalmasını olumsuz etkiler mi?
merhaba arkadaslar.men azerbaycandan yaziram.mene bu movzuda yardim ede bilirmisiniz?menim ayaqlarimda hemise sepkiler olur.istersem tuy aliyim istersemde almiyim.yani kucuk kucuk sivilce gibi kizarikliklar oluyor.mende istiyirem ki bacaklarim bunlar olmasin bacaklarimda.yaaa sizce ne yapmaliyim?lutfen komek eliyin.
hiç üşenmedim baştan sonra bütün konuyu okudum. şu an aramızda yoksun sanırım ama gelice mutlaka okursun çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Aycangül.![]()
şimdi sıra diğer topikte![]()
geldim kızlarr :)