rica ederim canım..
önümüzdeki ara tarihler 2 ve 3 kasım..kasım dolunayı ise 21 kasımda saat 20:25 itibariyle..
sonraki ara tarihler ise 29 ve 30 kasım
mümkün olduğunca dolunayı takip ediyoruz.ama regl falan olursak ara tarihleri kullanıyoruz.
mümkünse bu ay dolunayı kaçırma..çünkü kasım dolunayı diğerlerinden daha etkili..mart ve temmuz da öyle olacak..
sadece 21 kasımda 20:25 ıle 21 kasım bıtene kadar benım anladıgım tatlı gacı
bende 23 ekımde yapmıstım ama dolunay saatını tutturamamıstım
2 kasım dada yaptım esas 21 kasımı yakalamak lazım cunku kasım dolunayı daha etkılı oluyormuş
lımon cok yakar dıye surmuyorum da belkı 21 kasımda bende surerım
aycangul,senin sayende tanistigim bu yontmi ilk defa gecen ay denedim...ve ilk deneme icin iyi sonuc aldim desem yeridir...bu ay tembelligimden kacirdim gunleri...ama ozellikle bacak bolgesinde cogu cikmadigi icin pek rahatsiz eden bir durum yok:))istikrarli yapilirsa iyi sonuclar verecegi garanti...en azindan tuylerin alma suresi uzayacak..bu da guzel bisey...:)))tesekkurler...
ben şunu anlamadım yaaa..yalnız 21 kasım da mı yapabiliriz..yoksa 21 kasım dahil birkaç gün var mı?21-22-23 kasım gibi
zaten benim kıl kökleri çok güçlü. öyle bir dolunayda falan faydasını göremem ben. 3-4 ayda işe yarar bende dolunay sanırım ama bir denk gelebilsem
ayşecim çok şey kaçırıyorsun :)
bilemiyorum valla nerde ne yapıyo ama kaç gündür aycangül yok bende merak ettim şimdi inşallah bi problem yoktur
sanırım ceza aldı arkadaşlar bi kaç gün sürebilir . . .
dikkat dikkat..aycangül benim coook yakın arkadaşımdır ewet cezalı galiba 15ine kadar sonra yine aranıza dönecektir duyurulur..hepinize sevgilerini selamlarını gönderiyor şuanda yanımda zaten ama yönetime cok kırılmış tuşlara bile dokunmuyor:)..
bu ne demek oluyo anlamadım bize bu denli yardımcı olan birine ceza verilirmi bir an önce buraya bekliyoruz seni aycangül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?