merhaba herkese.. konuyu yeni gördüm.bende başlamak istiyorum.2 ve 3 ünde mi ağda yapmamız gerekiyo kızlar? bilgilendiren olursa sevinirim...
aycangül teşekkürler bizlerle bu bilgileri paylaştığın için... boshayallersmile
bende inanıyorum bunlara.tarihleri takip edicem bende..
bende 2 kasıma bırseyler yapmak ıstıyorum ınsallah denk getırebılırım
dolunaya da birşeyler kalsın ama pırlantacım :)
ama kurban bayramı var etek falan giyicez öncesinde almak zorundayım2 sinde falan alayım bari 21ine yine çıkarlar zaten
rica ederim canım..
önümüzdeki ara tarihler 2 ve 3 kasım..kasım dolunayı ise 21 kasımda saat 20:25 itibariyle..
sonraki ara tarihler ise 29 ve 30 kasım
mümkün olduğunca dolunayı takip ediyoruz.ama regl falan olursak ara tarihleri kullanıyoruz.
mümkünse bu ay dolunayı kaçırma..çünkü kasım dolunayı diğerlerinden daha etkili..mart ve temmuz da öyle olacak..
inş regl olmam ya... :umursamaz: takip edicem inş.kasımda dolunayda yaptık diyelim hemen öbür ayda farkediliyor mu canım etkisi?yoksa bi kaç ay geçtikten sonra mı farketmeye başlıyosun?tek seferde bile etkisi oluyo mu?merak ettimde.dolunay ya reglime geliyo ya da hemen öncesi yaaaaaaaaa...... napıcam ben......
etkisi herkeste farklı oluyor canım..kişilerin en başta kıl yapıları farklı birbirinden.buna birde regl dönemleri ekleniyor.regl öncesi yapılan epilasyonlarda tüyler çabuk çıkıyor.ama ben genede dolunayda yapmaya çalışıyorum.varsın o ay erken çıksın.yeterki köklerinde tahribat oluşsun.ama dolunayda regl olduğumda mecburen ara tarihleri kullanıyorum.
yani senin kişisel özelliklerine göre değişir sonuç.buradaki yorumlara baktıysan birkaç ay sonunda "işe yaramaya başladı" diyen de var.ilk seferde "işe yarıyor" diyende var..
geçen hafta bir arkadaşım aradı mesela.eylül ayı dolunayında almış.o kadar az çıktı ki bu dolunayda alamadım dedi.regl dönemini sormadım ama yıllardır ağda yaptığı için kıl kökleri zayıf..sert kılları yok yani..muhtemelen bunun etkisi vardır..
sabırlı olmak lazım canım..ve çok üzerinde durmamak lazım..ben iğneli epilasyona giderken seher hanım bana öyle demişti."ne zaman bitecek" demiştim.."kaçıncı seansın olduğunu unutunca demişti" :)
2-3-10-11-20-2129-30 kasımda herbir yerinize killi bakımlar uygulayabilirsiniz.mineral ve tuz günleridir çünkü. ((2-3-29-30 kasım tarihleri aynı zamanda tüylerinizi almanız için verdiğim ara tarihlerdir bunlar .))
demişsin ya canım
21 kasım mı daha ıyı 29-30 kasım mı?
2-3-10-11-20-2129-30 kasımda herbir yerinize killi bakımlar uygulayabilirsiniz.mineral ve tuz günleridir çünkü. ((2-3-29-30 kasım tarihleri aynı zamanda tüylerinizi almanız için verdiğim ara tarihlerdir bunlar .))
demişsin ya canım
21 kasım mı daha ıyı 29-30 kasım mı?
bende bugünü değerlerndirdim :) birde limon tuz sürdüm bacaklarıma beklemedeyim şu anda, inşallah çabuk gösterir etkisini çok sıkılmadan kurtuluruz şunlardan :))
ve bugün tuz günüüüü demekki tuz kullanmakla 2 kat iyi yaptım :) kıl köklerinide zayıflatıyosa eğer gerçekten, bu akşam kullandığım için daha çok zarar vercek köklere dimi?
aa bugün yapılıyo muyduuu
tühhh hemen gidip bıyıkları hallediyim bari
ya benim yüzümde pek bi etki göstermiyo ama diğer yerlerimde çok belli oldu
üstelik limon tuz falan da sürmüyorum bacaklarımın zaten kimi yerinde çıkıyo kimi yerinde çıkmıyo
psikolojik mi bilmiyorum
bikini bölgesi de o şekilde ve en son geçen ayki ara tarihte almıştım 4 ekimdi galiba
hala çok kısalar çok mutluyum çok teşekkürler aycangül:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?