Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

evet kesınlıkle faydalı cunku ben ıkı veya üç kez dolunayda yaptım agdamı eskısı kadar köku cok belırgın şekılde kalın ve sıyah cıkmadı bu benı rahatsız edıyodu yavaş yavaş bu sorunumuda halledıcem inş

ara tarihler 3-4 kasımdı değil mi canım
sana zahmet birkaç sayfada bir verirmisin canım ya
çok sağolasın hangi sayfada olduğunu hep kaçırıyorum

ah ablam yaa hic takip edemiyorum sni cok uzuluyorum

senden bi ricam olcak. bikac ayin tarihlerini verebilmen mumkunmudur? nete giremiyorm maaalesef bu tarihleri kaydetcem insallah.. isime yaricak ^^

beklemedeyim:)

ara tarihler 3-4 kasımdı değil mi canım
sana zahmet birkaç sayfada bir verirmisin canım ya
çok sağolasın hangi sayfada olduğunu hep kaçırıyorum

ara tarihler 2 ve 3 kasım seminaycım..kaçıracak kadar hızlı lerlemiyor sayfalar aslında..en fazla son beş sayfaya bakarsın :)

ah ablam yaa hic takip edemiyorum sni cok uzuluyorum

senden bi ricam olcak. bikac ayin tarihlerini verebilmen mumkunmudur? nete giremiyorm maaalesef bu tarihleri kaydetcem insallah.. isime yaricak ^^

beklemedeyim:)

canım, isterdim ama veremem.çünkü hata oluşur..
önümüzdeki ara tarihler 2 ve 3 kasım..kasım dolunayı ise 21 kasımda saat 20:25 itibariyle..
sonraki ara tarihler ise 29 ve 30 kasım zahiri :)

bak kasım dolunayı çok önemli canım..kaçırmamaya çalış..
öpüyorum canım yanaklardan :)

tatlım ilk sayfadaki ilk mesajımda bunu anlatmaya çalışmıştım işte..mayıstan beri uygulamaya çalışıyorum yanılmıyorsam.şu an benimde öyle..hatta bakarken bazılarını tutup çekiyorum..kökü kalmamış,elime geliyorlar.işte bu tüyler bir iki ay içinde tamamen yok olacak..böyle böyle hepsinden kurtulacağız inşallah.

ya benim regl tarihim hep dolunaya denk geliyor
22-24 arası kasımı kaçırmak istemiyordum ama
napalım ara tarihlerde yapıcam artık

ara tarihlerin de uymamız gereken saatleri var mı ?

yok canım ama son günün geç saatlerine bırakmıyorum şahsen..
örneğin kasımın 2 si ve 3 ü demiştik..ayın 2 sinde sabah saatlerinde,3 ünde ise gece geç saatlerde yapmayı tercih etmiyorum..saatleri bilemediğimin için böyle yaptığımda daha emin oluyorum ..

peki ben de öyle yapmaya çalışırım
bu arada tüylerim incelmeye cansız çıkmaya başladılar sanki delikafadulden çok teşekkürler

bende de kıl azalması oldu kararma da azaldı nasıl diceksiniz adetim bitince sıcak su ile sabunla yıkayıp pudra sürüp eldivenle alıyorum makina ile kalan küçükleri topluyorum kaymak kaymakkkkkkkk ve 1 ayda anca çıkıyolar yine adetime denk gelio bitince yine alıorum ve kıl sorunu kalktı çok memnunumm eşime karşıda hiç mahcup olmuorum allaha şükür sizde deneyin azaldığını görceksiniz cılız cılız cansız oluoo

merhaba herkese.. konuyu yeni gördüm.bende başlamak istiyorum.2 ve 3 ünde mi ağda yapmamız gerekiyo kızlar? bilgilendiren olursa sevinirim...

ayın etkilerine bende inanırım, aynı şey rejim vs içinde geçerli bence :) henüz bu başlıktaki yazıların hepsini okuyamasamda eğer denk getirebilirsem 21 kasım 20:25 i not alıyorum..

pazar günü kpss sınavım var onu atlatayım sonra geri döncem başlığa, unutmayayım diye yorum yazayım dedim :)))

aycangül teşekkürler bizlerle bu bilgileri paylaştığın için... boshayallersmile
bende inanıyorum bunlara.tarihleri takip edicem bende..

teşekkürler canım paylaştığın için :)
demekki birde dolunaya rastlasa ve toprak burcu dolunayına rastlasa çok daha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…