Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

peki ben kaşlarımın ve saçlarımın gürleşmesini istiyorum kaşlarımı almak ve saç kestirme için ayın hangi evresini beklemek gerekir?(bu arada konuyu bugün farkettim ve malesef dün kaşlarımı aldım artık eskisinden daha seyrek olacak galiba :(

peki ben kaşlarımın ve saçlarımın gürleşmesini istiyorum kaşlarımı almak ve saç kestirme için ayın hangi evresini beklemek gerekir?(bu arada konuyu bugün farkettim ve malesef dün kaşlarımı aldım artık eskisinden daha seyrek olacak galiba :(

canım bu topik istenmeyen tüyler için.anladığım kadarıyla kaşlarını da saçlarını da istiyorsun.öyleyse diğer topiğimize alalım seni..oradaki bakım günlerinde hem saçlarına hem kaşlarına bakım yaparsın,olmaz mı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

ayrıca öyle bir seferde seyrelmez alınan tüyler endişelenme hiç..ama yinede burada verdiğim epilasyon günlerinde kaşları çok dikkatli almak lazım..hatalı alırsak kalıcı olabilir..

ben de 2.ci dolunay epilasyonunu yaptım cumartesi akşamı :)

birincisinde bile faydasını görmüştüm umarım böyle devam eder

canım bu topik istenmeyen tüyler için.anladığım kadarıyla kaşlarını da saçlarını da istiyorsun.öyleyse diğer topiğimize alalım seni..oradaki bakım günlerinde hem saçlarına hem kaşlarına bakım yaparsın,olmaz mı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

ayrıca öyle bir seferde seyrelmez alınan tüyler endişelenme hiç..ama yinede burada verdiğim epilasyon günlerinde kaşları çok dikkatli almak lazım..hatalı alırsak kalıcı olabilir..

inşallah seyrelmez.:1no2: bundan sonra daha dikkatli olucam.birde eski bir türkü mü mani mi neydi ama aklıma geldi :bugün ayın ondördü,kız açını kim ördü?acaba diyorum.ayın ondördü saç bakımı için uygun bir zaman mı?
birde verdiğiniz diğer topiği inceleyeyim.ilginize teşekkür ederim a.s.

ben de bu konuyla bugün karşlaştım. şans mıdır nedir 23 ünde epilasyon yapmıştım denk gelmişim. çok mutlu oldum eğer etkisi varsa takip etmeye .ben de katılıyorum bu dolunay döngüsüne:)

konuyu yeni farkettim tam okuyamadım ama ilgimi çekti (O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı) bu topicte aynı şkilde...
detaylı okuyup uygulamaya çalışacağım:hulya: bu arada oturup araştırmışsınız görüyorumki ciddi bir emek var.. emeğinize sağlık

inşallah seyrelmez.:1no2: bundan sonra daha dikkatli olucam.birde eski bir türkü mü mani mi neydi ama aklıma geldi :bugün ayın ondördü,kız açını kim ördü?acaba diyorum.ayın ondördü saç bakımı için uygun bir zaman mı?
birde verdiğiniz diğer topiği inceleyeyim.ilginize teşekkür ederim a.s.

ben denedim bu ay,sonuçtan memnunum ama ilk olduğu için emin olamıyorum..tesadüfte olabilir..
"ayın 14 ü gibi güzel" tabiri çok kullanılmıştır gerçekten..14 ünden kasıt muhteşem dolunaydır tabi..

ben de bu konuyla bugün karşlaştım. şans mıdır nedir 23 ünde epilasyon yapmıştım denk gelmişim. çok mutlu oldum eğer etkisi varsa takip etmeye .ben de katılıyorum bu dolunay döngüsüne:)

şanslısın tabi :) birkaç uygulama sonunda kesinlikle işe yaradığını göreceksin..
özellikle kasım,mart ve temmuz aylarında gerçekleşen dolunay diğerlerinden çok daha etkili olacaktır.
ama bu yanlış anlaşılmasın,süreklilik önemli..sadece bu üç ayda yapmak yeterlidir demiyorum kesinlikle..

konuyu yeni farkettim tam okuyamadım ama ilgimi çekti (O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı) bu topicte aynı şkilde...
detaylı okuyup uygulamaya çalışacağım:hulya: bu arada oturup araştırmışsınız görüyorumki ciddi bir emek var.. emeğinize sağlık

teşekkür ederim :)
hoşgeldin aramıza ayrıca :) evet her iki topik de bize ait..bize diyorum çünkü gerçekten arkadaşlarımla öyle şeyler paylaştık ki neredeyse her sayfada bilgi paylaşıldı.yani içeriği çok dolu bir konu başlığı oluştu.yeri gelmişken payı olan arkadaşlarımın hepsine teşekkür etmek isterim..
ayrıca burada sayfalarca konu okuyup tarihlerini değerlendirirken, dolaylı olarak bana yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim..
tabi herkes için faydalı olmak mümkün değil ama ne kadar çok kişiye fayda sağlayabilirsek o kadar mutlu olurum :)

aycangul bende teşekkür edrim sana.geçen seferde dolunayda almıştım bayaa geç geldi tüyler.
takipteyim canım opuyorumnanaktan

Back