Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

İnşallah regl zamanımda bir anda bir değişiklik olmaz yada o gün bir şey çıkmaz da kasımı da değerlendiririm ..

regl bittiği gün dolunay oldu ve ben tüylerimden arındım en verimli dolunayımdı inş. hayırlı olur aycangül nasılsın görüşemiyoruz

aycangüllll bu kez süper denk geldi. reglim bittiği gibi dolunay oldu. çok şükür:)) haydi bana kolay gele o vakit:)

ben de uzun zamandır takipteyim bu konu çok dikkatimi çekti ve oldukça da inanıyorum faydalı olacağına...inanmak başarının yarısıdır. konuyu açan arkadaşa içten teşekkkür ediyorum :) yaza düğünüm var inşallah aksatmamaya çalışcam ilk dolunayımdı hadi bakalım :)))

aycangüllll bu kez süper denk geldi. reglim bittiği gibi dolunay oldu. çok şükür:)) haydi bana kolay gele o vakit:)

kolay gelsiinnn :)bundan sonra denkgelmez inşallah..şimdi ben aynı durumdayım..işin kötüsü aylardır beklediğim kasım dolunayında da regl olucam..

kasımdaki dolunay kaçına denk geliyor.eğer 23 ne denk gliyosa bu ayı pas geçicem demektirsenağlama

selam aycangül, ben 6 ekimde ilk denedim siteye henüz üye olmamıştım uzaktan takip ediyordum , ara ara çıktı tüylerim bugün tüylerimi alırkende eskisi kadar acımadıgını farkettim, budamı dolunayın etkisi, ama 2 kasımda yapamıycam heralde, adetli oldugun günlerdede yapsan yine çabukmu gelir acaba yoksa birkaçgün öncesinde yapıncamı çabuk geliyor....

bende dun adet oldum yapamdım şimdi kasımın ara tarıhınde yapıcam dolunay kadar etkısını gorurmu acaba aycangul hazıran gıbı evlenıcem ozaman kadar ust bacaklarımı azaltabılırsem cok ii olucak

bende dun adet oldum yapamdım şimdi kasımın ara tarıhınde yapıcam dolunay kadar etkısını gorurmu acaba aycangul hazıran gıbı evlenıcem ozaman kadar ust bacaklarımı azaltabılırsem cok ii olucak

kasımın 2 sinde yap..sonrada kasım 21 deki dolunayda yap mutlaka canım..
son haftaların sonuç bildiren yorumlarına bakarsak hazirana kadar rahatlayacağından eminim ben tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…