Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

rica ederim canım :)
fayda görülmesi beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam :)
inşallah bundan sonrada olumlu etki görmeye devam edersin :)

inşallah canım amin cümlemiz için

bu ay da 23ünde yapacakmışız ayda bir epilasyon yapacağım hiç aklıma gelmezdi çünkü çabuk çıkardı benimkiler

dolunay ekımın 23 denk gelıyo bende 26 veya 27 adet oluyorum hangı gun ağda yapmalıyım ara tarıhlerde mı?kasım ayında da dolunay 21 denk gelıyo bu seferde 6 gun sonra adet oluyorum bana yardımcı olurmusun aycangul

canım ara tarhler kasım 2 ve 3.
reglin kaç gün sürüyor bilmiyorum.eğer bu tarihlere kadar bitiyorsa bekle.
eğer bitmiyorsada dolunayda yap.
kasım ayı için de kesinlikle dolunayda yap. çünkü nerdeyse bir hafta var arada.
açıkçası ben dolunayı pek kaçırmamaya çalışıyorum.regl ile arasında 1-2 gün varsa ara tarihi tercih ediyorum..o ay çabuk çıksalar bile uzun vadede etkisi olacaktır mutlaka.

ozaman ben yınede dolunayda yapım ekım ayınıda kasıma dolunayına kadar hepsı uzamış olur daha bır etkısını gorurum dıye dusunuyorum

arkadaşlar biliyorsunuz dolunaya yaklaşık bir hafta kaldı..konuyu yeni gören arkadaşlar için bu ayın epilasyon tarihlerini tekrarlıyorum..
23 ekimde dolunay var,o akşam alabilirsiniz.ancak regl gibi bir durumla karşılaşırsanız alternatif (ara) tarihler 23-24 ekim ve 2-3 kasım.
regl olmadan hemen önce epilasyon yaptığımızda çok çabuk çıkıyor.bu yüzden bu tarihlerden size uygun olanı seçmelisiniz..
fayda görmeniz dileğiyle :)

yaaa geçen sefer adet oldum demiştim ya
ara tarihte aldığım bikini bölgesinde belli bi kısımda hala hiç tüy yok bazı bölgelerde de azcık azcık
önceki dolunay ve ara tarihlerinde aldığım sağ bacağımın belli bi kısmı da çıkmadı
özellikle test etmek için sağı alıp solu bırakmıştım
ve gerçekten fark oldu
üstselik 2 aydır almıyorum sağ bacağımıohaoldumsmile

çok sevindim canım:) aynen devam..
özellikle kasım dolunayını kaçırmayın..

Saat kaç gibi yapmalıyız Aycangül?

istediğin saatte yapabilirsin canım.çünkü 23 ekimde sabaha karşı tamamlanıyor dolunay..yani tüm cumartesiyi kullanabiliriz.
ama ben geceyi tercih ediyorum ayın ışığı ve dolayısıyla enerjisi daha yoğun olduğu için..

Son düzenleme:
o zaman ben 23 ekım ın basladıgı zamanı yanı yarın geceyı kullansan olur sanırım degılmı

Gece mümkün olmaz da gündüz erken saatte de yapabilirim demek ki teşekkür ederim.
Cumartesiyi bakım günü ilan ediyorum ..
Cumartesinden sonra da hızlı kilo vermeye başlayacağım değil mi:)

bu cok enteresan gelmişti daha öncede duydum ama hiç denemedim.cumartesi kesin deniycem hatta saçlarımıda o gün boyuyacam farkını en gec 10 15 gün içinde hissederim zaten.zira sacımda boya hemen akar ve kıllarım 15 gün sonra cıkmaya baslar.farkı muhakkak yazıcam.hadi bakalım.yarın kıl yolmaya

canım ben su saat ıtıbarıyle
tuy ıslemını halletmıs durumdayım ınsallah bende yararlanmısımdırrohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…