Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

şimdi buldum da ay takimini. bu ay dolunay olarak 23ünü gösteriyor.ayrıca 5ve 6sı yeni ay öncesi oluyor

şimdi buldum da ay takimini. bu ay dolunay olarak 23ünü gösteriyor.ayrıca 5ve 6sı yeni ay öncesi oluyor

yeniay öncesi ve oğlak burcuna denkgeliyor.oğlak burcunda cilt bakımı da yapılabiliyor.
hangi burçta olduğunu uzmantv de bulabilirsin..link vermiştim daha önce.geriye doğru biraz tararsan bulabilirsin :)

Mantıklı geldi aslında bana da,denemekte fayda var.
Şu anda vücudumda tüy yok ama takip edeceğim bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak..

23 ekimde dolunay var,o akşam alabilirsiniz.ancak regl gibi bir problem olursa diye alternatif tarihler veriyorum.bunlarda 23-24 ekim ve 2-3 kasım.
birde regl olmadan hemen önce epilasyon yaptığımızda çok çabuk çıkıyor.bu yüzden bu tarihlerden size uygun olanı seçmelisiniz..

aa ben de hep regl olmadan hemen önce alıyorum..bundan sonra almayayım o zaman,sonrasına bırakayım..

6 ekimde yaptım doğru tarih mi?
önümüzdeki ayların tarihlerini verirmisin canım?

en son 23 eylülde yaptım epilasyon bugün 15. gün bitti ve her zaman 15 günde çıkmaya başlayan tüylerim uç vermediler henüz

benim zaten azalmalarıyla ilgili bir beklentim yok açıkçası bana geç çıksın yeter ve şimdilik ilk denememde böyle oldu ve böyle devam ederse çok memnun olurum :)

teşekkürler aycangül

babannem de hep söylerdi dolunayı görmeden ağda yapmayın diye kulak ardı ederim hep hurafe gibi gelirdi utandım valla şimdi

Son düzenleme:

rica ederim canım :)
fayda görülmesi beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam :)
inşallah bundan sonrada olumlu etki görmeye devam edersin :)

her ay verirseniz gunleri çok memnun olurum.. simdiden tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…