Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar dolunay öğlen saatinde oldu ama ben akşam almaya başladım. yani yanlışmı yaptım hemen mi almam gerekiyordu.

Ayın 27sinide kaçırdım , oof yahu :S

o zaman 5 ve 6 ekimi kaçırma tatlım.çünkü başka tarih yok yakın zamanda.
ayrıca çok takılma kaçırdım diye ..yıl içerisinde olur böyle.bende hem dolunayı hem ilk ara tarihi kaçırdım regl nedeniyle.önümüzdeki ay da öyle olacak muhtemelen..kasım da olmaz inşallah,atlatmış olurum..

Kızşar ben bu sefer yine 23 eylülde yapamadım,19 eylül akşamı yaptım çünkü ertesi gün okul açıldığı için yapmak zorundaydım.Sonrasında yine regl oldum :sinifsinif:
ama tam gününde yapmamama ve adet öncesi olmasına rağman daha yeni çıkmaya başladı tüyler. guclubacismile normalde yaklaşık 1 hafta çıkardı yani :hulya:
Bir sonraki tarihi inşallah kaçırmam ama ara tarihlerde yine yaparım anca yetişir zaten :roflol:

5-6 ekim ara tarihler kızlar..ihtiyacı olanlar kaçırmasın..dolunaya kadar başka uygun tarih yok..

saçma ya da mantıklı diyemem ama sizinde dediğiniz gibi aycangül hanım denemekte fayda var. nasıl olsa alınıyoo :)

ama olayı anlamadım :) neye göre ayarlıyoruz şimdi :) ben dün gece koltukaltı ve özel bölgeme ağda yaptım bi daha ne zaman yapcam bu durumda?

ama olayı anlamadım :) neye göre ayarlıyoruz şimdi :) ben dün gece koltukaltı ve özel bölgeme ağda yaptım bi daha ne zaman yapcam bu durumda?

23 ekimde dolunay var,o akşam alabilirsin.ancak regl gbi bir problem olursa diye slternatif tarihler veriyorum.bunlarda 23-24 ekim ve 2-3 kasım.
birde regl olmadan hemen önce epilasyon yaptığımızda çok çabuk çıkıyor.bu yüzden bu tarihlerden sana uygun olanı seçmelisin..

mesela ben eylül dolunayında regl oldum..5-6 ekimi bekliyorum şimdi. salı günü epilasyon yapmayı planlıyorum.eğer ağdanın alamadığı tüyler olursa (ağustos dolunayından beri hala yeni çıkmaya başlayanlar) onları da çarşamba alırım.böylece bu iki günü değerlendirmiş olurum.
böyle yani..tarihler bunlar..kendi durumuna göre en uygun tarihi kullanabilirsin :)

Slm aycangul konuyu takip ediyorum ve sormak istediğim var ne zamandır dolunayda alıyosun konuyu açalı 4 ay olmuş gözle görülür bir azalma oldumu ?

Slm aycangul konuyu takip ediyorum ve sormak istediğim var ne zamandır dolunayda alıyosun konuyu açalı 4 ay olmuş gözle görülür bir azalma oldumu ?

mayıs dolunayından beri alıyorum macellan..eylül dolunayını regl olduğum için kaçırdım.ara tarihleride kullanıyorum zaman zaman.farklı yerlerde farklı etkilerini gördüm.bacaklarımın üst ön kısımlarında farkedilir bir incelme var.alt kısımlarda ise bölüm bölüm boşluklar oluştu.bunun yanısıra çok geç çıkan tüyler var.örneğin en son ağustos dolunayında epilasyon yaptım.1,5 ay olmuş hemen hemen. arada bazıları 1 mm kadar uzadı.onları ağda almıcak muhtemelen.makineyle toparlıcam.bunun dışında dudak üstünde çok faydasını gördüm.her hafta çıkanları iple toparlardım.mayıstan beri 5-6 haftada bir alıyorum.hem çok geç hemde ince çıkıyorlar.görünmediği için uzun süre almama gerek kalmıyor.özel bölgeye gelince,onlar biraz inatçı oluyor.bu lazer epilasyondada böyle oluyor.yapı olarak biraz farklı bir bölge.sabırlı olmak lazım.
durum bu arkadaşım :) keşke daha önce keşfetseydim bu yöntemi diyorum.şimdiye kadar çoktan bitmiş olurdu..ama yinede geç değil..sonuçta her ay epilasyon yapıyoruz ve yapıcaz..sadece zamanına dikkat ederek 2 yıl içinde çok rahatlayacağımı düşünüyoum.zorunlu olmadıkça hiçbir dolunayı kaçırmadan devam edilmeli.çünkü her dolunay birbirinden farklı özellik gösteriyor.arada çok etkili oolanları kaçırmamak için istikrarlı olunmalı..
umarım sendede işe yarar :)

tşk ederim bi güzel yazmışsın bende temmuzda başladım diyebilirim bir ay kaçırdım ben benimkiler hep regl öncesine denk geliyor malesef o yüzden çabuk çıkıyo olabilirler ama çıkma süresi uzadı diyebilirm ekstra olarakda tala yağ sürüyorum yılmadan devam inşallah bitinceye kadar..sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…