Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aycangül yazdıkların dikkatimi çekti benimde.
Mesela haziran ayındaki günleri vermişsin.Diğer aylarda da aynı günler mi?
Örneğin 9-10 haziran demişsin ya, diğer ayda 9-10 temmuz mu olacak?
aycangül arkadaşımız görene kadar ben kısaca değineyim. o daha güzel anlatır. benden daha bilgili bu konuda. hayır canım her ayda değişik oluyor. googleden öğrenebilirsin.
olurmu hiç öyle şey nursall..hepimiz bildiklerimizi aktaralım ki tecrübe edinelim..hala araştırma ve deneme aşamasındayız. hatta uygulamalarımızı tarih ve ayrıntılarıyla buraya yazalım ve ona göre değerlendirmeler yapalaım isterim..ayın kaçında yaptık.ay'ın hangi evresine ve hangi burca denk geldi.yaptıktan sonra ne uyguladık..hatta reglimizin kaç gün öncesi ve sonrasına geldi..tüm bunlarıda not edelim bir kenara..
uygulamaya olumlu bakanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti ayrıca :) sevgiler..
olurmu hiç öyle şey nursall..hepimiz bildiklerimizi aktaralım ki tecrübe edinelim..hala araştırma ve deneme aşamasındayız. hatta uygulamalarımızı tarih ve ayrıntılarıyla buraya yazalım ve ona göre değerlendirmeler yapalaım isterim..ayın kaçında yaptık.ay'ın hangi evresine ve hangi burca denk geldi.yaptıktan sonra ne uyguladık..hatta reglimizin kaç gün öncesi ve sonrasına geldi..tüm bunlarıda not edelim bir kenara..
uygulamaya olumlu bakanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti ayrıca :) sevgiler..
canım yine bu istenmeyen tüyler bölümünde ayın etkisi topiği var bilmem inceledinmi. ordada dolunayda ve hicri ayın son günlerinde ağdadan söz ediliyor. hicri ayın son günü 12 hazirana denkgeliyor ve ben ağdamı o gün yapmayı planlıyordum. senin tarihlerine uymuyor ama ne yapıyım ben yaa kafam çok karıştıı :kedi:
burçlar falan girince kafam karıştı hiç anlamam çünkü ben hicri takvime göre o ayın son günlerinde aldırıyorum ve ciddi anlamda tüylerimde azalma oldu hatta diz kapağımın altında tüyler çıkmıyo denecek kadar tek tük kaldı artık ağdayada yarım bacak parası veriyorum yakında hiç para vermem diye umuyorum :))
burçlarla bi ara fazlasıyla ilgilenmiştim.doğru olabilir saçma gelmedi açıkçası ama o güne işleri ayarlamak, yazın sıcağında havuza gitmekten vazgeçip tüyleri uzatmak falan zor geliyo :)