Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül arkadaşımız görene kadar ben kısaca değineyim. o daha güzel anlatır. benden daha bilgili bu konuda. hayır canım her ayda değişik oluyor. googleden öğrenebilirsin.

Aycangül yazdıkların dikkatimi çekti benimde.
Mesela haziran ayındaki günleri vermişsin.Diğer aylarda da aynı günler mi?
Örneğin 9-10 haziran demişsin ya, diğer ayda 9-10 temmuz mu olacak?

hayır her ay değişiyor lakito.birkaç günlük kaymalar oluyor..ben burada sık sık vermeyi planlıyorum takip etmek ve uygulamak isteyenler için..vereliniortak

aycangül arkadaşımız görene kadar ben kısaca değineyim. o daha güzel anlatır. benden daha bilgili bu konuda. hayır canım her ayda değişik oluyor. googleden öğrenebilirsin.

olurmu hiç öyle şey nursall..hepimiz bildiklerimizi aktaralım ki tecrübe edinelim..hala araştırma ve deneme aşamasındayız. hatta uygulamalarımızı tarih ve ayrıntılarıyla buraya yazalım ve ona göre değerlendirmeler yapalaım isterim..ayın kaçında yaptık.ay'ın hangi evresine ve hangi burca denk geldi.yaptıktan sonra ne uyguladık..hatta reglimizin kaç gün öncesi ve sonrasına geldi..tüm bunlarıda not edelim bir kenara..
uygulamaya olumlu bakanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti ayrıca :) sevgiler..

olurmu hiç öyle şey nursall..hepimiz bildiklerimizi aktaralım ki tecrübe edinelim..hala araştırma ve deneme aşamasındayız. hatta uygulamalarımızı tarih ve ayrıntılarıyla buraya yazalım ve ona göre değerlendirmeler yapalaım isterim..ayın kaçında yaptık.ay'ın hangi evresine ve hangi burca denk geldi.yaptıktan sonra ne uyguladık..hatta reglimizin kaç gün öncesi ve sonrasına geldi..tüm bunlarıda not edelim bir kenara..
uygulamaya olumlu bakanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti ayrıca :) sevgiler..

burçlarla ilgili kısmı pek anlayamadım. o konuda yeterince bilgi sahibi olmadan anlayamam galiba. ama şunu söyleyebilirim hicri ayın son gününü denenebilir. her bölgede aynı sonucu vermiyor sempatiksalakcinni

canım yine bu istenmeyen tüyler bölümünde ayın etkisi topiği var bilmem inceledinmi. ordada dolunayda ve hicri ayın son günlerinde ağdadan söz ediliyor. hicri ayın son günü 12 hazirana denkgeliyor ve ben ağdamı o gün yapmayı planlıyordum. senin tarihlerine uymuyor ama ne yapıyım ben yaa kafam çok karıştıı :kedi:

ben bu olayi tvde birisinden dinlemistim kim hatirlamiyorum ama cidden etkisi olduguna inaniyorum ben..
bi de regl donemlerinin de etkisi var tabi regl olmadan bi iki gun once tuylerinizi alirsaniz tuyleriniz daha erken ve dha fazla cikiyor derler.. tam net hatirlamiyorum simdi o bilgiyi ama buna benzer bisi..
hem disardaki zamani hem de kendi biyolojik zamanimizi takip ederek en azindan bu alinma islemlerinin arasini uzatabiliriz diye dusunuyorum.

burçlar falan girince kafam karıştı hiç anlamam çünkü ben hicri takvime göre o ayın son günlerinde aldırıyorum ve ciddi anlamda tüylerimde azalma oldu hatta diz kapağımın altında tüyler çıkmıyo denecek kadar tek tük kaldı artık ağdayada yarım bacak parası veriyorum yakında hiç para vermem diye umuyorum :))

canım yine bu istenmeyen tüyler bölümünde ayın etkisi topiği var bilmem inceledinmi. ordada dolunayda ve hicri ayın son günlerinde ağdadan söz ediliyor. hicri ayın son günü 12 hazirana denkgeliyor ve ben ağdamı o gün yapmayı planlıyordum. senin tarihlerine uymuyor ama ne yapıyım ben yaa kafam çok karıştıı :kedi:

o topiği görmedim birazdan bakıcam..hicri ayın son günü 12 haziran diyorsun..o takvimi bilmiyorum ama haziran 12 de saat 14:14 te ay yeni ay fazında oluyor.benim için şaşırtıcı oldu bu bilgi.çünkü yeni ay fazı yeni başlangıçlar ve dilekler için çok uygun bir tarihtir.(küçük dilekler tutup denenebilir :) mesela hasta bitkileri yeni ayda budarsak çok çabuk iyileşir..insanda ise yeni ay fazında vücut enerjisi çok düşüktür..hatta ameliyatlar için falan uygun değildir bu yüzden . ama her türlü bilgi değerlidir..madem yeni ayda deneyeceksin sonuçları burada paylaşmanı isterim.bende kendi yöntemimi dener ve paylaşırım..böylece daha hızlı bir biçimde ulaşırız doğru bilgiye ne dersin :)

burçlar falan girince kafam karıştı hiç anlamam çünkü ben hicri takvime göre o ayın son günlerinde aldırıyorum ve ciddi anlamda tüylerimde azalma oldu hatta diz kapağımın altında tüyler çıkmıyo denecek kadar tek tük kaldı artık ağdayada yarım bacak parası veriyorum yakında hiç para vermem diye umuyorum :))

aldırdıktan sonra herhangi bir şey uyguluyormusun peki ?

nursallcım topiği okudum sonuna kadar..madem sen yeni ayda denedin bu ay yine yeni ayda uygula..bizede karşılaştırma fırsatı doğuyor ne güzel..ben de dolunayda denedim..hatta bir gün sonra yani ay küçülen ay fazına geçtikten sonra..ikinci uygulama için 26 haziran saat 14:30 u bekliyorum :)tam o saatte tamamlanıyor ay..birkaç saat içinde yaparım..birde zırnık sürüyorum aldıktan sonra.gerçi ilkinde saatler sonra sürdüm ama neyse,yıllarımızı ziyan ettik bu konuya bir seans ziyan olmuş çokmu :))
aa birde dolunay ve yeni ay takvimi vereyim sizlere..netten aldım ama yeniden düzenledim saatlerini (yaz saati uygulaması dikkate alınmamış çünkü) hazirandan sonrayı düzenledim ama 2010 un geçmiş aylarınıda ekliyorum.belki geriye dönük kontrol etmek isteyen olur.ekimin son günlerine kadar kırmızı renktekileri dikkate alın lütfen.

ne şaşkınım :))) takvimi vermeden cevabı göndermişim :))

2010'da AY DÖNEMLERİ ve TUTULUMLAR
Gün Türkiye Saati Ay Safhası Burç Derece Tutulumlar
15.Ocak.2010 09:07 Yeniay OĞLAK 25° Halkalı Güneş Tutulması
30.Ocak.2010 08:19 Dolunay ASLAN 10°
14.Şubat.2010 04:52 Yeniay KOVA 25°
28.Şubat.2010 18:39 Dolunay BAŞAK 09°
15.Mart.2010 23:02 Yeniay BALIK 25°
30.Mart.2010 04:27(04:27) Dolunay TERAZİ 09°
14.Nisan.2010 14:30(15:30) Yeniay KOÇ 24°
28.Nisan.2010 14:20 (15:20) Dolunay AKREP 08°
14.Mayıs.2010 01:05 (02:05) Yeniay BOĞA 23°
28.Mayıs.2010 01:08(02:08) Dolunay YAY 06°

12.Haziran.2010 13:16 (14:14) Yeniay İKİZLER 21°
26.Haziran.2010 13:31 (14:30) Dolunay OĞLAK 04° Parçalı Ay Tutulması
11.Temmuz.2010 21:34(22:40) Yeniay YENGEÇ 19° Tam Güneş Tutulması
26.Temmuz.2010 03:38 (04:37) Dolunay KOVA 02°
10.Ağustos.2010 05:09 (06:07) Yeniay ASLAN 17°
24.Ağustos.2010 20:06(21:04) Dolunay BALIK 01°
08.Eylül.2010 12:31 (13:29) Yeniay BAŞAK 15°
23.Eylül.2010 11:18(12:15) Dolunay KOÇ 00°
07.Ekim.2010 20:46 (21:44) Yeniay TERAZİ 14°
23.Ekim.2010 03:38 (04:35) Dolunay KOÇ 29°
06.Kasım.2010 06:51 Yeniay AKREP 13°
21.Kasım.2010 19:24 Dolunay BOĞA 29°
05.Aralık.2010 19:35 Yeniay YAY 13°
21.Aralık.2010 10:14 Dolunay İKİZLER 29° Tam Ay Tutulması

aycangül tamam canım ben 12 hazirnda deniyim. zaten hicri ayın son günü ve dolunayda hep alırım diye planlıyorum. arada 15 gün kadar fark oluyor gerçi bütün tüyler bu kadar sürede çıkmaz ama en azından hicri ayın son günü toplu ağda yapmışsam dolunaydada kaşlarım bıyıklarım çıkar kesin, alırım. hatta 26 haziran olayıda çok ilgimi çekti ama 14:30 dan sonra mı başlamak gerekiyor ağdaya yoksa o saate kadar bitirmekmi gerekiyor onu pek anlayamadım canım

burçlarla bi ara fazlasıyla ilgilenmiştim.doğru olabilir saçma gelmedi açıkçası ama o güne işleri ayarlamak, yazın sıcağında havuza gitmekten vazgeçip tüyleri uzatmak falan zor geliyo :)

14:30 da ay kendini tamamlıyor nursall.yani tam dolunay oluyor.bu yüzden bu saatten sonra yapmak gerek..ayrı ayrı bölgelerde ikisini ayrı ayrı denemek iyi fikir..dünden beri bende aynı şeyi düşünüyordum..gerçi ben yeni ayı hiç duymamıştım ama her bilgi değerlendirilmeli..
tabi şu da var..her bölgenin kendine özgü tepkisi var..sadece özel bölgede bile 7 ayrı bölüm varmış.lazer epilasyona giderken uygulayan doktor söylemişti..
ama kışın bacaklarda denemek mümkün biz bekarlar için :)) mesela sağ bacağı yeni ayda sol bacağı dolunayda :))))
tüylerden önce aklımızı kaybedeceğimiz kesin..önce delirme aşaması delikafadulden sonra tüylerin bile bozamayacağı sonsuz mutluluklaelaelaelaelae

burçlarla bi ara fazlasıyla ilgilenmiştim.doğru olabilir saçma gelmedi açıkçası ama o güne işleri ayarlamak, yazın sıcağında havuza gitmekten vazgeçip tüyleri uzatmak falan zor geliyo :)

doğru zamanı tespit edelimde..havuz mevsiminden sonra başlarsınız,bir sonraki sezona kadar zaten hallolmuş olur..ben önümüzdeki yaz rahat edeceğimi umuyorum..çünkü ağda sonrası zırnığa da başladım..

ahh canım o denemelere ben çok geç kaldım yaa temmuzda evleniyorum. ben 12 haziranda toplu ağdamı yapıcam 26 hazirandada kaş bıyık ne çıkarsa işte alırım. ondan sonrada uygulayamam canım yaa düğün telaşı felan. düğünden sonrada bu düzeni uygulayacağımı sanmıyorum. malum hemen çıkınca almak gerekiyor :(( birkaç gün varsa beklerim ama daha fazlası olmazz

tebrik ederim :) ama cidden işin zor..ağda düzenini kaybedeceksin muhtemelen.ama yeni ay dolunay derken iki haftada bir almış olursun zaten..tavsiyem aldıktan sonra zırnık kullanman ama..en azından geç çıkmalarını ve incelmelerini sağlamış olursun..offf evlenince napıcaz hakikaten,hiç vakit kaybetmeden herşeyi denemek ve titizlikle uygulamak lazım..birde bunun hamileliği var ..allah bana bolca vakit verdi aslında ama ben değerlendiremedim,hala kıllıyımmm :))

evet evlenmeden mümkün olduğunca halletmeye çalışş. abla tavsiyesi :1: zırnık başlığını hep görüyordum ama hiç içini okumamıştım. dur ben onu bi inceleyim yaa işe yarıyormu gerçekten

zırnığın kötü bi kokusu var ama vücutta kalmıyor ve kısa sürede halledebiliyosun.öyle üç beş saat beklemeye gerek yok..daha öncede denemiştim ama doğrudan kullanmıştım,hiç memnun kalmadım,resmen jilet.ağdadan sonra uygulanışı hem mantıklı hem de pratik geldi bana.

Back