- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum ama böyle 20. ile 30. günler arasında artık tüylerim uzamaya başladığı için
pco hastalarının tüylenme sıkıntısı için kullandıkları aldactone kullandınız mı?
ağdadan sonra 20. 30. günde uzamaya başlıyorsa gayet normal. benimkiler haftası dolmadan çıkarlar
Anladım bende pcoyum kullandım.doktorum yazdı. sanırım 10 sene önce sanki faydali oldu.sonuçta hormon bozuklugi once onu duzelmen gerekitorHayır ben zaten bu hastalıkla yeni tanıştım sayılır, bunu ilk kez duyuyorum diyebilirim.
Anladım bende pcoyum kullandım.doktorum yazdı. sanırım 10 sene önce sanki faydali oldu.sonuçta hormon bozuklugi once onu duzelmen gerekitor
Ah canım kader ortağım benim aynı bendede bu durum mevcut sadece piko ne onu bilmiyorum bende varsa da haberim yok çok şükür hormonlarim iyi ergenkikten beri sürekli böyle çıkıyor benimki hem köklü hemde kalın ben ilk çıktığı zamanlardan permatik le alıyordum o yüzden kalinlasti 1 yıl duzenki olarak her ay adetim den sonra Kuaför e gidiyordum trafik kazası geçirdim bacaklarimda ağrı vardı o yüzden yine kazımak zorunda kaldim şimdi 8 aydır duzendüzenli agdaya gidiyorum bana mısın deniyor çok canım açıyor kuaförüm gelişme var önceden daha çok agriyordu sanki biraz incelme ve azalma var gibi sanki git gide azalacak gibi dedi hayırlısıyla inşallah öyle olur her ay canım çıkıyor resmen. Benimki agdaya gidip 5 veya 7 gün sonra izleri belli olmaya başlıyor yaklaşık ikinci hafta veya üçüncü haftada tüyler geri çıkıyor
Geçmiş olsun canım beni goren oldugunda ablamgil ayyy erkek bacağı gibi senin niye böyle çıkıyor diyordu halada diyor ama biz sanirim ailece killiyiz ablam kardeşim teyzem hep kalın ve köklü çıkıyorBenim hiç azalma incelme felan olmaz hep aynı, pko polikistik over hastalığı tüylenmeye de sebep olan bir hastalık.
Minik minik iki hafta sonra çıkmaya başlıyorlar onları sorun etmiyorum da işte uzayınca çirkin bir görüntü oluyor aşırı rahatsız oluyorum.
iyi de herkesin uzuyor. herkes rahatsız oluyor. tüyün olayı o zaten. çıkınca gidp aldıracaksınız. tam olarak neyi sorun ediyosunuz anlamadım.
Çıkma evresini sorun ediyorumbiraz uzamadan ağda iyi olmuyor maalesef o dönem de benim için zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?