• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunu !

Soydanayse

her nasip vaktine esirdir '
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
969
1.156
33
Bayanlar hepimizin başının belası olay bu, ben fazla rahatsız oluyorum acaba normal mi ? Pko'luyum bilirsiniz bu hastalık tüylenmeye sebep oluyor. Tüylerim orta kalıklıkta ve sık çıkıyor artık sıkıldım. Lazere bekarken gittim 9 seans felan 6 ay sonra aynısı gibi çıkmaya başladı fayda görmedim yani. Şimdide yaptırmak istemiyorum henüz çocuğum yok zaten olması da zor bu durumu dahada zorlaştırmak istemem, bir kaç yerle konuştum zararlı olabileceğini söylediler. Her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum ama böyle 20. ile 30. günler arasında artık tüylerim uzamaya başladığı için çok utanıyorum, şort bile giyemiyorum evde bile rahat edemiyorum, böyle en basitinden birisi koluma bakınca bile saklayacak yer arıyorum. Sizede böyle oluyor mu ?

Not : bu arada hepiniz iyi ki varsınız, burayla tanıştığım günden beri aklım hep daha rahat.

pco hastalarının tüylenme sıkıntısı için kullandıkları aldactone kullandınız mı?

Ah canım kader ortağım benim aynı bendede bu durum mevcut sadece piko ne onu bilmiyorum bende varsa da haberim yok çok şükür hormonlarim iyi ergenkikten beri sürekli böyle çıkıyor benimki hem köklü hemde kalın ben ilk çıktığı zamanlardan permatik le alıyordum o yüzden kalinlasti 1 yıl duzenki olarak her ay adetim den sonra Kuaför e gidiyordum trafik kazası geçirdim bacaklarimda ağrı vardı o yüzden yine kazımak zorunda kaldim şimdi 8 aydır duzendüzenli agdaya gidiyorum bana mısın deniyor çok canım açıyor kuaförüm gelişme var önceden daha çok agriyordu sanki biraz incelme ve azalma var gibi sanki git gide azalacak gibi dedi hayırlısıyla inşallah öyle olur her ay canım çıkıyor resmen. Benimki agdaya gidip 5 veya 7 gün sonra izleri belli olmaya başlıyor yaklaşık ikinci hafta veya üçüncü haftada tüyler geri çıkıyor

Ah canım kader ortağım benim aynı bendede bu durum mevcut sadece piko ne onu bilmiyorum bende varsa da haberim yok çok şükür hormonlarim iyi ergenkikten beri sürekli böyle çıkıyor benimki hem köklü hemde kalın ben ilk çıktığı zamanlardan permatik le alıyordum o yüzden kalinlasti 1 yıl duzenki olarak her ay adetim den sonra Kuaför e gidiyordum trafik kazası geçirdim bacaklarimda ağrı vardı o yüzden yine kazımak zorunda kaldim şimdi 8 aydır duzendüzenli agdaya gidiyorum bana mısın deniyor çok canım açıyor kuaförüm gelişme var önceden daha çok agriyordu sanki biraz incelme ve azalma var gibi sanki git gide azalacak gibi dedi hayırlısıyla inşallah öyle olur her ay canım çıkıyor resmen. Benimki agdaya gidip 5 veya 7 gün sonra izleri belli olmaya başlıyor yaklaşık ikinci hafta veya üçüncü haftada tüyler geri çıkıyor

Benim hiç azalma incelme felan olmaz hep aynı, pko polikistik over hastalığı tüylenmeye de sebep olan bir hastalık. :(

Benim hiç azalma incelme felan olmaz hep aynı, pko polikistik over hastalığı tüylenmeye de sebep olan bir hastalık. :KK43:
Geçmiş olsun canım beni goren oldugunda ablamgil ayyy erkek bacağı gibi senin niye böyle çıkıyor diyordu halada diyor ama biz sanirim ailece killiyiz ablam kardeşim teyzem hep kalın ve köklü çıkıyor

Minik minik iki hafta sonra çıkmaya başlıyorlar onları sorun etmiyorum da işte uzayınca çirkin bir görüntü oluyor aşırı rahatsız oluyorum.

iyi de herkesin uzuyor. herkes rahatsız oluyor. tüyün olayı o zaten. çıkınca gidp aldıracaksınız. tam olarak neyi sorun ediyosunuz anlamadım.

Konu sahibini bilememde benim sorunum bir türlü tuylerim azalmiyor ve çok kalın köklü

Back