evet korkunun ecele faydası yok
insanlar kendilerindeki her oluşuma kabullenmeli ama çözüm yollarınıda en sağlıklı şekliyle herzaman araştırmalıdır.
daha düğününüze çok varmış,biçok farklı alternatif tedavi yöntemleri var,lazer epilasyon,kıl azaltıcı krem/losyon vb. leri var...şimdiden birine başlanmalı diye düşünüyorum.
ağda yada epilatör kullanımı süreklilik arz eder,yani aydan aya düzenli olarak yapılması gerekiyor,bu yöntemlerle kıllar azalmaz,kökten alındğı için cilt yüzeyine çıkması uzun sürer biraz okadar.
...
evlilikte beraber olunucak kişinin düşüncelerinden ötürü kendini kötü hissetmene gelince ;evet bu
estetik problemler çeşitli psikolojik sorunlara davetiye açmaktadır çoğu çift için ne yazıkki.
her eş anlayışlı olmayabiliyor,benim kuzenimin eşi tek tüy görmek istemiyorum diyormuş ,ilk duyduğumda çok üzülmüştüm,nasıl yani sürekli dımdızlak olacak değilizya ,illaki kıllar alındıktan belli süre sonra gün yüzüne çıkacak,hergün elimizde cımbız-jilet yada ağdayla dolaşacak değilizya dedim,hatta biraz daha ileri gidip yuları baştan böyle verirsen ilerde neler ister demiştim :))
şimdi böyle eşlerde var,hiç umursamayan eşlerde var,bu tamamen kişinin huyu suyu ile ilgili..
bence en başta senin kendini iyi hissetmen gerekiyor,çoğu bayan için bu durum bir komplekse ,içe dönüklüğe,kendini bepenmemeye kadar varabiliyor.
sadece herşeyin bi şekilde çözümü olduğunu bilin ve kendinize güvenin,vücudnuzdaki 1 gr ağırlığını geçmeyen kıl için kendinizi böyle paralamayın,hiç birşey çözümsüz değil,ister aydan aya ağda yaparsın ,istersen kökünden kurtulmak istiyorum deyip gidip epilasyon yaptırırsın,yani çözümler varda var..
evlilik öncesindeki birliktelikliğinizde ve beraberinde ömür boyu sürecek olan evliliğinizde mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle,sevgiler...