Merhaba arkadaşlar. Benim bi korkum var bilmiyorum bu durum sizlerde nasıl ben bu tüy sorunlarım nedeniyle evlilikten bi hayli korkuyorum sözlüyüm iş evliliğe gelince utanıyorum kendimden nasıl evlenirim eşim nasıl karşılar diye kendimi yiyorum. şu anda hep ağda yapıyorum hiç azalma falan yok.. yüzümde de var onlarıda iple ağdayla alıyorum. alınınca iyide çıkma aşaması kötü. bu konuda evli ablarımdan ve diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum. 1 seneye kadar evleneceğim. şimdiden çoook teşekkür ederim .. Derdime çareeeee. , :enbuyukkk:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüy sorunu nedeniyle evlilikten korkanlar varmı...
- Konu Sahibi kelam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
Yalnız değilsin canım merak etme :) Ben de çekiniyorum bu durumdan. Ama daha önce bu sitede birkaç yorum görmüştüm. Evlenince birbirinizin her şeyine alışıyorsunuz, sorun olmaz diyenler vardı, evli arkadaşlar arasında. Sen de alışırsın merak etme. Sonuçta hayatı paylaşacaksınız. olumunekankayizsmile
evli bayanlara sormuşun ama bende soliyim fikrimi
kuaförde komple ağdaya git yüzündeki tüyleride alma sarart
sarartmak daha uzun süre dayanıyo hiç kendini yorma
bende evde kendim alıyodum bacaktı koltukaltıydı ama
baktım olmuyo kuaföre başladım ohh miss gibi iki dakkada bitiyo
ve sir ağda olduğu için üst bacağımı 2 ayda bir aldırıyorum çıkmıyo bence
korkmak yerine denemelisin kuaförüzemuszemus
kuaförde komple ağdaya git yüzündeki tüyleride alma sarart
sarartmak daha uzun süre dayanıyo hiç kendini yorma
bende evde kendim alıyodum bacaktı koltukaltıydı ama
baktım olmuyo kuaföre başladım ohh miss gibi iki dakkada bitiyo
ve sir ağda olduğu için üst bacağımı 2 ayda bir aldırıyorum çıkmıyo bence
korkmak yerine denemelisin kuaförüzemuszemus
evet korkunun ecele faydası yok
insanlar kendilerindeki her oluşuma kabullenmeli ama çözüm yollarınıda en sağlıklı şekliyle herzaman araştırmalıdır.
daha düğününüze çok varmış,biçok farklı alternatif tedavi yöntemleri var,lazer epilasyon,kıl azaltıcı krem/losyon vb. leri var...şimdiden birine başlanmalı diye düşünüyorum.
ağda yada epilatör kullanımı süreklilik arz eder,yani aydan aya düzenli olarak yapılması gerekiyor,bu yöntemlerle kıllar azalmaz,kökten alındğı için cilt yüzeyine çıkması uzun sürer biraz okadar.
...
evlilikte beraber olunucak kişinin düşüncelerinden ötürü kendini kötü hissetmene gelince ;evet bu estetik problemler çeşitli psikolojik sorunlara davetiye açmaktadır çoğu çift için ne yazıkki.
her eş anlayışlı olmayabiliyor,benim kuzenimin eşi tek tüy görmek istemiyorum diyormuş ,ilk duyduğumda çok üzülmüştüm,nasıl yani sürekli dımdızlak olacak değilizya ,illaki kıllar alındıktan belli süre sonra gün yüzüne çıkacak,hergün elimizde cımbız-jilet yada ağdayla dolaşacak değilizya dedim,hatta biraz daha ileri gidip yuları baştan böyle verirsen ilerde neler ister demiştim :))
şimdi böyle eşlerde var,hiç umursamayan eşlerde var,bu tamamen kişinin huyu suyu ile ilgili..
bence en başta senin kendini iyi hissetmen gerekiyor,çoğu bayan için bu durum bir komplekse ,içe dönüklüğe,kendini bepenmemeye kadar varabiliyor.
sadece herşeyin bi şekilde çözümü olduğunu bilin ve kendinize güvenin,vücudnuzdaki 1 gr ağırlığını geçmeyen kıl için kendinizi böyle paralamayın,hiç birşey çözümsüz değil,ister aydan aya ağda yaparsın ,istersen kökünden kurtulmak istiyorum deyip gidip epilasyon yaptırırsın,yani çözümler varda var..
evlilik öncesindeki birliktelikliğinizde ve beraberinde ömür boyu sürecek olan evliliğinizde mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle,sevgiler...
insanlar kendilerindeki her oluşuma kabullenmeli ama çözüm yollarınıda en sağlıklı şekliyle herzaman araştırmalıdır.
daha düğününüze çok varmış,biçok farklı alternatif tedavi yöntemleri var,lazer epilasyon,kıl azaltıcı krem/losyon vb. leri var...şimdiden birine başlanmalı diye düşünüyorum.
ağda yada epilatör kullanımı süreklilik arz eder,yani aydan aya düzenli olarak yapılması gerekiyor,bu yöntemlerle kıllar azalmaz,kökten alındğı için cilt yüzeyine çıkması uzun sürer biraz okadar.
...
evlilikte beraber olunucak kişinin düşüncelerinden ötürü kendini kötü hissetmene gelince ;evet bu estetik problemler çeşitli psikolojik sorunlara davetiye açmaktadır çoğu çift için ne yazıkki.
her eş anlayışlı olmayabiliyor,benim kuzenimin eşi tek tüy görmek istemiyorum diyormuş ,ilk duyduğumda çok üzülmüştüm,nasıl yani sürekli dımdızlak olacak değilizya ,illaki kıllar alındıktan belli süre sonra gün yüzüne çıkacak,hergün elimizde cımbız-jilet yada ağdayla dolaşacak değilizya dedim,hatta biraz daha ileri gidip yuları baştan böyle verirsen ilerde neler ister demiştim :))
şimdi böyle eşlerde var,hiç umursamayan eşlerde var,bu tamamen kişinin huyu suyu ile ilgili..
bence en başta senin kendini iyi hissetmen gerekiyor,çoğu bayan için bu durum bir komplekse ,içe dönüklüğe,kendini bepenmemeye kadar varabiliyor.
sadece herşeyin bi şekilde çözümü olduğunu bilin ve kendinize güvenin,vücudnuzdaki 1 gr ağırlığını geçmeyen kıl için kendinizi böyle paralamayın,hiç birşey çözümsüz değil,ister aydan aya ağda yaparsın ,istersen kökünden kurtulmak istiyorum deyip gidip epilasyon yaptırırsın,yani çözümler varda var..
evlilik öncesindeki birliktelikliğinizde ve beraberinde ömür boyu sürecek olan evliliğinizde mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle,sevgiler...
Çook teşekkür ederim beany. hakikaten kendimi beğenmemeye başladım güvenimi kaybetmeye başladım. ınşallah kendimi toparlayacağım. Ben yanlızca ağda yapabilirim laser esmer olduğum için iyi sonuç alınmaz mış.. en azından ağdadan sonra azaltıcı krem ler kullanayım. artık 1 senede ne kadar yok olurlar bilemem. ılginize tekrar teşekkürer. K.K bayanları..
bu arada çam sakızı kullanıyorum. Esmerim yüzümdeki tüyleri sarartmam nasıl olur. kötü durmaz mı ?
canım bende esmerim kaşım gözüm tüylerim siyah
ama kuaförde oryallen sararttım çok güzel yanii sarı bile olmadı
böle hiç sırıtmadı bende korkmuştum belli olur die ama olmadı hemde
sarartalı 1 buuk ay oldu hala sarılar yani yok ole akıyomuş falanmış felanmış
yok ole bişe ben çok memnunum
çok sağol. Bu sarartma işlemini göbekte de uygulaya bilirmiyim acaba denemek istiyorum. ınşallah istediğim gibi olur. yaaa bi de korkuyorum sarartıcılar uzatıyo diye bir sürü yorum okudum. ne yapacağımı şaşırıyorum.... Bir an önce bi çare bulup uygulamalıyım. sözlüm askerden gelmeden en azından yüzümdekilerden kurtulmak istiyorum...
valla ben kollarımı 1 senedir sarartıyorum hiç uzama gibi bişe olmadı yanaklarımı daha yenisararttım 1 buçuk ay felan oldu ama hala sarı ve uzamadılar göbeğe uygulanıp uygulanmıcanı bende merak ediyorum ben sir ağdaylan alıorum ama kuaförüme sorcam onları da sarartsak olumu die olursa yazarım sana hepsi 20 dakikalık bişe için bu kadar sıkma kendini bak bi yaptr ne kadar kolaymış bunun çinmi sıkıyomuşum kendimi diceksin zemuszemus
bacak, kol, yüz konusunu halletmek artık çok kolay. kuaför, epilasyon, laser bir sürü çeşidi var. korkacak da bir şey yok. erkekler kendi vücudu çok kııllı olduğu için bayan vücudu onlara pürüzsüz geliyor.
ayrıca evli arkadaşlarımdan aldığım yorumlara göre bikini bölgesinin temiz olmasını çoğunluğu istemiyormuş.
ayrıca evli arkadaşlarımdan aldığım yorumlara göre bikini bölgesinin temiz olmasını çoğunluğu istemiyormuş.
walla kızlar tecrübelerimi paylaşıyım. ilk tanıştığımız zamanlarda bacakların pürüzsüz olsun bu benim için çok önemli felan diyordu.... sonra ne hallerimi gördü inanamazsınız. orman gibi az gezmedim yanında kaydirigubbakcemile3 hatta geçen sene bir ara su çiçeği geçirdim yüzüm inanılmaz olmuştu gören tanıyamıyordu beni. yüzüm çok acıdığı için kaşlarımı hiç alamadım gözüme bir kalem bile süremedim yani anlayacağınız baya doğaldım. mirmirmirmir ama o zamanlarda bile gördüğüm en güzel kızsın diyordu :asigim: gerçek anlamda sevdiği zaman her halin ona ayrı güzel gelir. ilk başlarda aynı korkuyu bende çok yaşamıştım ama artık o kadar rahatımki anlatamam. takma bunları kafana. ilerde hatırladığında gülersin bile. elbet bakımlı görünmek isteriz ama bu her daim mümkün olmuyor, onlarda açıkcası hiç takmıyor bunu
- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
ağda yaptıktan hemen sonra limon-tuz yap...ben 2 kez kullandım inanamadım..bazı yerlerde hiç çıkmamış ve öyle incelmiş ki...hele ablamın...yok desem inanırmısın...aşırııı azaltıyo aşırı...
keşke daha önce tanışsaydım bu siteyle...biodere,lazere o kadar para dökmezdim..daha bi yılın varmış bak..her ağdadan sonra yıkamadan hemen limon-tuz yap..3 gün yıkamadan her gece sür...2.ayda inanamıcaksın...incelicek..
bi de ağda gününü hicri ayın son gününe denk getir...ozaman bazı tüyler hiç çıkmıyomuş..araştırılmış bu..bu ay haziranın 12sinde yap ağdayı...hicri ayın son günü o gün..aydi kolay gele:)
keşke daha önce tanışsaydım bu siteyle...biodere,lazere o kadar para dökmezdim..daha bi yılın varmış bak..her ağdadan sonra yıkamadan hemen limon-tuz yap..3 gün yıkamadan her gece sür...2.ayda inanamıcaksın...incelicek..
bi de ağda gününü hicri ayın son gününe denk getir...ozaman bazı tüyler hiç çıkmıyomuş..araştırılmış bu..bu ay haziranın 12sinde yap ağdayı...hicri ayın son günü o gün..aydi kolay gele:)