Tüy sarartma yardım.

ttnn00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2
0
34
Merhabalar, kol tüylerini beyazlatmak için hangisi daha etkili olur, daha uzun sürer, daha görünmez yapar acaba ?

Palette sanırım saçlar için.. diğer sarartıcıların yanında belki daha etkili olur diye düşündüm, fakat sarartıcı değilde renk açıcı olduğu için, rengi sarartmaktansa açıpta turuncumsu bi tona getirebilir diye düşünmüyo da değilim aslında. ben beyazlatmak/saydamlaştırmak istiyorum.

3 ünden 1 ini kullanan, kullanmış olanlar varsa hangisi daya iyi? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler (\(OwO)/)

Palette ultra yoğun renk açıcı

Vi-vet tüy sarartıcı krem

Sesu tüy sarartıcı krem

bende merak ediyorum kullananlaar genelde uzattıklarını söylemişler tüy sarartıcılarn

tüy sarartıcı kullanmayın sert sert oluyor sonra daha çirkin bir görüntü

Allah aşkına yapmayın ya. ne demek uzatıyor. kapkara kılı sapsarı yapan hede nasıl sizin tüylerinizi uzatsın harıl harıl.
vücuttaki tuyler belli periyotlarla uçlardan kopar , dökülür vs. alttan yenisi gelir. eski boyda surekli kalsın diye.sarartıcıyla hiç mi hiç alakası yok.

sarı saç boyasıda kullandım sesu da. ikiside çok başarılı.
renk olarak en açık sarı boyayı al platin bebek sarısı vs. bayagi acar rengi.

şuan sesu kullanıyorum çok memnunum ten rengim çok açık olduğundan garip durmadı.
diken diken de yapmıyor ayrıca rengi yokediyor sadece bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…