ben yüzdeki tüğlerin alınmasından yana değilim.:hulya:ben kendim sesu kullandım ilk başda ama yüzümdekı tüğleri azda olsa uzattı bırdaha asla kullanmam ve tüğlerin tekrar kararma süresi çok kısaydı kALICI değildi yanı.ama sonra cnm aşkım sally hansen ıle tanstım tüğleri hem uzatmıyor hemde uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor çokda doğal herkeze tavsye ederm.fiyatıda 22 mı 25 lıramı neydı .hem sadece yüz için hemde hem yüzve vucut için olanı VAR çok iyi şiddetle tavsiye ediyorm:hulya:
ben hiç memnun kalmadım çok uzatıyo cidden ve uzayınca daha bi tüylü görünüyo...ben kollarım da öyle gördüm kullandığıma pişman oldum...
cnm bak sanırım senden yaşça büyüğümde ister abla tavsiyesi istersen arkadaş tavsiyesi al sakın kullanma öyle şeyleri.. bugune kadar güzellik için dökmediğim para kalmadı...bazısı işe yaradı bazısı tam tersi etki yaptı... ztn koyu renk olan tüyleri zamanla daha da sertleştiriyor...binbir pişman oldum ben kullandığıma.... şimdide lazere gitsemmi diye düşünüyorum,kullanmasaydım bu tarz şeyleri belki ağdayla bile bitecekti yani..bence sen git kuaförde fln sir ağda yaptır
Teşekkür ederim canım cevap için,kullanmam lazım ben ne bileyim çoğaltacağına inanamıyorum ya...Göz yanılması gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?