Tüy Sarartıcıyı göbeğinde ve yüzünde kullanıp memnun olanlar ve olmayanlar??

o dedigin markayı hiç bi yerde bulamıyorum senağlama

Tüy sarartıcı=) Görünmez yapıyormuş tüyleri.Ten renginizle aynı renk yapıyormuş.Eczanelerde satılıyor.Ama her eczanede değil:/ ınt.ten nerede satıldıklarına bakabilirsiniz=)

walla cnm heryerde var yanı büyük bir eczaneden temin edebilirsin
sally hansen başarılı ynı sarartma konusunda en azndan yüz bolgesi için olan en azzzz 4-5 ay gidiyor bende.hatta daha fazla bile olabilir ynı:gitme:

ben hiç memnun kalmadım çok uzatıyo cidden ve uzayınca daha bi tüylü görünüyo...ben kollarım da öyle gördüm kullandığıma pişman oldum...

Teşekkür ederim canım cevap için,kullanmam lazım ben ne bileyim çoğaltacağına inanamıyorum ya...Göz yanılması gibi geliyor.

yukarıdaki yorumlar aynen doğru.. kesinlikle kalınlaştırıo ve sanırım tüyler direnç kazanıp daha koyu çıkıyor bence de kullanmayın. tavsiye etmiyorum ben çok pişmanım.

Sakın kullanma ben yandım kımse yanmasın
sÜrdÜĞÜm her yerde uzadı ve kıllar kapkara Çıkıyo sormayın
sakın denemeyın sakınn
bı mÜddet sona olandan daha Çok ve sert Çıkıyo kıllar

arkadaşım yüzüne sürmüştü tüy sarartıcıyı ve yüzü yara bere oldu.hani öyle küçük sivilce gibi de değil bildiğiniz yanık gibi hemen doktora gitti meğer alerji yapmıs halbuki daha önceden de kullanıyordu.allahtan geçti yüzü iz fln kalmadı ama bayağı uğraştırdı

canım ben yüzümde ve kollarımda denemiştim etkisi geçince daha koyu çıkıyor tüyler
tavsiye etmem

benim yüzümde iğrenç olmuştu güneşte altın sarısı gibi parlıyodu tüyler ..şimdi göbeğim için kullanıyorum ben memnunum

ben ayda bir yapıyorum
bir sorun yaşamadım
memnunum
bence çoğaltmıyor etkisi geçince tüylerin varlığı göze batıyor
sarartınca aynı oluyor...... problem yok yani...

kollarımda ve gobegımde kullanmıstıımm...ve sonra daha kara ve artarak cıkmaya basladı.

ben kullanıyorum yüzümde,çok pratik oluyor. artması ya da daha kara çıkması mümkün değil. daha koyu çıkması için genetiğinizle oynanması lazım :) yalnız, yüzde kullanırken çok bekletmemek lazım, yanık etkisi olabiliyor yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi. iki dakika bekletmek yeterli, çok dikkatli kullanın.

kimisi cogalttıgını soyluyor ama oyle degıl sadece surdugumuzde tuyler sapsarı ve gorunmez oluyor 10 gun sonra felan dokulen tuylerımızın yerıne yenlıerı gelıyor ama bız normalde sarartmadıgımız zamanlarda bunu farketmıyoruz sararttıgımız zaman yenı cıkan sıyah tuylerıde sarartıcının yaptıgını dusunmek kacınılmaz ama ben yıllardır kullanıyorum ne artıyor ne azalıyor korkusu olanlar kolunda az bır bolumde denesın ve takıp etsın derım oyle daha ıyı anlarlar

şimdi kızlar buna dıkkat edın marka veremıyoruz soyle deyım markette satılan tuy sarartıcılar var bunları kol gobekte kullanmak daha ıyı ben yuzumde kullandım hep ama tahrıs edıcı olabılır benmı cıldım cok hassas degıl cunku ama yınede yakıyodu seckın eczanelerde kozmetık urun agırlıklı olan eczanelerde dıyelım yuz ıcın ozel sarartıcı var onu alın derım marka vermıyorum 28 tl ıdı fıyatı

kesinleikle kullanma canım.Ben kollarımda kullandım.çok uzattı.İlk sürdüğünde sap sarı oluyur çok güzel görünüyor ama 3-4 gün içinde uzamaya başlıyor ve jiletle alınmış alltan simsiyah kıllar çıkıyorÖncesinden daha gür oldu.Yaptığıma çok pişman oldum

ben yüzümde ve kolumda kullandım herhangi bir artış ya a sertleşme olmadı..paratik bi yöntem bence

ben kollarımda ki tüyler için kullandım yazın ama iyice çoğalttı tüyleri.önce ki hali çok daha iyiydi.pişman oldum kullandığıma:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…